פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים לא הבנתי מה רשמתאבל אני היום התקנתי XP SP2 INTEGRATED באנגלית על המחשבושמתי לו את הHEBREW PACK, וזה תרגם אותו יופי.. הכל עבד.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1804&ncid=1804&e=1&u=/washpost/a26111_2004aug23אני חושב שזה יענין אתכםלכל הטכנאים פה , קחו את זה בחשבון
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים איטיות במה?רשת? תפקוד של ה XPהתקנתי את זה עכשיואצלי זה רץ מצוין מכל הבחינות.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים למה לעזאזל להתקין את זה ?? יש שם בטח עוד איזה מליון באגים שמייקרוסופט שכחו לתקן..אני בלי SP1 והכל עובד מצויין, ולא היה לי עדיין ווירוס אחד אפילו. אז למה להתקין משהו שיכול לגרום לעוד יותר בעיות ? (אני גם בלי פיירוול ובלי אנטי ווירוס) פשוט אל תגלשו באקספלורר המעאפן
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אחרי כל מה שקראתי על החבילה SP2 מבית מיקרוסופט נראה לי שעדיף שלא להתקין את חבילת העידכוניםמכייון ש:50 תוכנות ומשחקים אשר מפסיקים לפעול לחלוטין וכ 210 יישומים אשר עלולים להפסיק לעבוד לאחר ההתקנהביניהם ZoneAlarmNOD32KasperskyNorton AntiVirusוכו'רק מה שאני לא בטוח זה האם64-bit (NX) זה לבעלי Windows 64Bit ו 32bit זה לבעלי ה Windows הרגיל?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים זה בכלל דפוק..דבר ראשון הכל תקוע.. והסקיוריטי סנטר הזה מעצבן ומיותר..תוכנוץ פועלות לאטיש בעיות במקודי DIVX יש בעיות עם P2P יש המון בעיות תמיכה עם תוכנותוהכל מקולקלאל תתקין, אין שום סיבה שבעולם, שום סיבה להתקין את SP2, פשוט לא יודע מה הם חשבו שהם הוציאו את הדבר הזה לשוקתתקין על הSP1 חוסם POP UPS ופיירוול טובויש לך ווינדוס מוגן, מעולה, ובלי בעיות תמיכהואל תזבלו לי עם כל השטויות שאפשר לתקן... הווינדוס מסריח זה הכל
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אני התקנתי את הSp2.לא מרגיש שום איטיות בשום דבר.אני עובד עם Norton Anti Virus 2003 והוא עדיין עובד (על הכל מסומן וי)בקשר לP2p זה הפיתרוןhttp://www.lvllord.de/4226fix/4226fix.htmאני ממליץ לך לעשות Ghost. אחרי שסיימת תתקין את הSp2. אהבת תשאיר. לא אהבת תשחזר בעזרת הGhost
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אמממ אני התקנתי ולא נתקלתי בשום בעיה, מה שכן אני אמליץ לך לחכות מעט עד לתיקוניםוכד' ולא לרוץ לזה ישר להתקין.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אם הSP2 התחיל לעשות "הכנת שטח להתקנה" כלומר, נוסף לי אייקון של "Automatic Updates" ללוח בקרה, אני רצה למחוק כל דבר שקשור לחבילה הזאת אחרי שראיתי שהיא ממש לא מועילה ואף גורעת מביצועיי המערכת. מאיפה אני מוחק מה שהWin Update התחיל להוריד ? (שקשור לSP2 כמובן). תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים נו... היום הגדול הגיע חוץ מגל פרידמן הגבר יש לנו פה SP2 ללא ספק ה25 כבר נכנס, גם בארצות הברית, אז השאלה המתבקשת היא איפה העדכון המיוחל ?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים שלא יעשה טובות לא צריך אותו!! ;D אם הוא סנוב........... ועכשיו לרצינות: נכון העידכון לעברית ישוחרר רק ב19\9~ (חרה העיברית הזאתי זה הופך את המספרים) אז אם יש לי XP בעיברית ואת החבילה של העידכונים שהורדתי בעצמי (כן זאת עם 256 מגה) אז אני עדיין יכול להתקין? או שאני צריך לחכות לעידכון בעיברית כשהו יצא? למרות אני אני מחכה לתגובות של יותר אנשים על החבילה אני עדיין שוקל אפשרות להתקין הזמן הקרוב.........
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אז כול התוכנות שברשימה יצטרכו להוציא תמיכה ב SP2עד שזה לא יקרא אני לא חושב שאני יתקין SP2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.