פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אזהו שזה לא רק אח שלי..וכן הוא תפס את עצמו בידיים אבל בכל זאת הסטטיסטיקות מצביעות על אותו כיוון כמוהואתה צודק שהמוח מתנוון ושוכחים את החומר וכו', אבל מצד שני אתה בשל יותר אתה צובר ידע כללי, בגיל 17 עודך ילד ולא למדת עד הסוף תיכון ואינך יודע רבות על עולמנו
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים זה לא עניין של דיעהההבדל בין גיל 17 ל21 זה הבגרות של הבן אדםבגיל 17 אתה מזלזל ואומר יאללה למי איכפת מהעתיד שליובגיל 21 אתה רואה את הדברים אחרת וניגש למבחן כשאתה יודע שאתה רוצה להצליח חייב להצליח ויכול להצליח
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים טוב עזוב התפלספויות על פסיכומטריתסכים איתי שהנבחן מסתכל אחרת על הדברים אבל לא רק בגלל זה הוא מצליח, זה רק תורם עודבגיל מבוגר יותר השאלות נראות פחות קשות...
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אבל מצד שני החומר לא טרי בראש והקורס עולה בערך פי 6 ויכול להיות שבדרך נהרגת בקרבי
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני לא מצדיק לעשות את זה אחרי הצבא..אני בעצמי עושה את זה עכשיו בגלל העתודה.אני רק אומר שלהוציא מעל 700 בגיל כזה זה מאוד קשה.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים חבר'ה, אני לא יודע מה אתכם אבל אני החלטתי שאני לא בודק את הציונים שלי עד י"ב. לא מעניין אותי מכלום, אני יודע שאני נותן את כל מה שיש לי ועובד קשה - אני לא צריך את הדרמה הזאת אחר כך.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים חבר'ה, אני לא יודע מה אתכם אבל אני החלטתי שאני לא בודק את הציונים שלי עד י"ב. לא מעניין אותי מכלום, אני יודע שאני נותן את כל מה שיש לי ועובד קשה - אני לא צריך את הדרמה הזאת אחר כך. לא רצוי - מתי שיהיה לך צו ראשון ותרצה להתקבל למשהו ברמה בצבא למשל מחשבים.... תצטרך להגיד יש לי ככה וככה יחידות יש לי את הציון הזהואם לא תדע...... U R SCREWED
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים למה לשקר?meyda.education.gov.il/bagrutמה???אנשים זאת לא הקפצה הוא פשוט מחק את ההודעה שלו
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים הסטוריה-86לשון-70ציוני הגשההסטוריה-91לשון-75סך הכול יצא לא רע יחסית לכמות השעות שהשקעתי בלימודים השנה.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני הייתי חכם ידעתי שהפתק הזה תוך 10 דקות יעלם לי אז איך שהגעתי הביתה הוצאתי אותו מהתיק ונתתי אותו לאמא שלי שתשמור אותו.כן מחקתי את ההודעה שלי כי עברתי שוב על הדיון וראיתי שנתת לינק.אני מאוכזב רק מלשון, לא ממש כי תאמת זה מה שמגיע לי אני לא ממש טוב בלשון אבל רציתי את ה75 או יותר כי אמרו לי שאם אין לך 75 ומעלה יהיו לך בעיות בעתיד שתירצה להתקבל לאוניברסיטה וכ'ו.בקשר לפסיכומטרי שאלתי את אבא שלי שהוא איש חינוך כבר 30 ומשהו שנים(גם מורה למטמטיקה, ומדעי המחשב עד עכשיו), הוא אמר לי שאחד מהתלמידים הכי חזקים שלו הוציא בפסיכומטרי 745, או אמר שלהוציא כזה ציון זה קשה ביותר אז על תסמכו על הפסיכומטרי אלה אם אתם על תקן של גאון אמיתי(אני נחשב לחכם אבל אני לא יודע כמה אני גאון אולי בדיקת IQ תעזור אבל אין לי כוח לחפש מי יעשה לי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.