פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים נמאס לי מהמאוורר הרועש שלי!! שומעים אותו מהחדר עד לסלון (באמת באמת!!!!)!!!!אני רוצה מאוורר שקט, לפחות יותר ממה שיש לי, איזה מאוורר אתם ממליצים?או לפחות מהם הדציבלים הרצויים?? שלי נראה לי על 10000 דציבלים, בבקשה תעזרו לי
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים הVANTEC STEALTH מאוררים למארז.. ,והם לא ממש מקררים טובלדוגמא VANTEC STEALTH 80MM זרימת אוויר של 27CFM באותו מחיר אפשר לקנות מאורר שקט אם זרימת אוויר של 32CFM יש לך פנטיום 4 בסוקט 478? אם כן ממליץ על ZALMAN CNPS7000B-ALCuשקט וביצועים ,לא תשמע אותו בכללאתה בטוח שהרעש מהמאורר של המעבד?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים שקט בא על חשבון cfm מו הסתםוכמובן שהם מתאימים למעבדהזלמן הוא המומלץ ביותר גם מקרר טוב וגם לא מרגישים אותו בכללאבל הוא לא מתאים לכל לוח והוא כבד יחסית
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים שקט בא על חשבון cfm מו הסתםנכון אבל יש מאוררים שקטים שמקררים טוב יותר לפחות ב5CFM ממאוררי VANTEC STEALTHאבל הוא לא מתאים לכל לוח והוא כבד יחסיתכבד הוא בהחלט לא,רק גרסת הCU כבדה
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר כן הרעש בא מהמעבד, הפסקתי אותו וניהיה דממהגם אמרתי שאני מחפש משהו קצת זול... מה עם זה?? http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=108
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מה דלתא איפה דלתא? זה SPIREהם מקררים בצורה סבירה (לא משהו מיוחד, מספיק למהירות סטוק, לא מומלץ לא"ק) ודיי שקטים... במהירויות גבוהות הם קצת מרעישים אבל לא ברמה היסטרית35 ומטה זה שקט... שומעים אותו שהוא פועל אבל לא משהו שמפריעמתחת ל28 זה ממש לא מפריע ובקושי שמים לבמחזק את ההמלצה על ה ZALMAN 7000 ALCU
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים ואני מרוצה. 8) התקנה לא מסובכת, שקט כמו שאמרו גם על המהירות הכי גבוהה.מצויין בשילוב עם ארטיק סילבר 5.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.