פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים זה פשוט שיהיה איפה שההיסינק נמצא יענו העיגול שם זה איפה שההיסינק יושב. אני חושב זה מרכז את החומר בידיוק איפה שצריך
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים תיהיה משתמש טוב ומועיל, תנסה את שתי השיטות (במדריך של HW ובמדריך של AS) ותתן לנו תוצאות הבדלי טמפ..
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים השיטה שאני עובד איתהלמרוח באחת הפינות של הליבה כמות של חומר ואז בעזרת כרטיס אשראי\ת.ז\כל כרטיס מגנטי אחר למרוח בצורה אחידה ודקה עד כמה שאפשר ולהניח את גוף הקירור לנסות להזיז כמה שפחות את הגוף קירור כדאי שלא ימרח לצדדים את המשחה
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לדעתי השיטה שלהם יותר טובה מאשר מה שרשום במדריך, לדעתי זאת הדרך שבאמת תגרום למריחה האחידה ביותר ככל האפשר, חוץ מזה זה גם הגיוני שלא צריך למרוח את החומר הטרמי על כל הHeat Spreade, שכן הליבה נמצאת באמצע.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים על מה הוויכוח בכלל? היכן לשים את החומר בהתחלה ואז למרוח?גם ככה עוברים אחר כך עים משהו על החומר בשביל למרוח אותו. אחרי שאני שם משחה טרמית אני עובר עים כרטיס אשראי מספר פעמים שתי וערב עד שאני מקבל אחידות. אז בשביל לחסוך (אולי) סיבוב אחד או שניים עים כרטיס האשראי יש בעיה?לא נראה לי שיש הבדל משמעותי.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים האם אפשר לפרק את הכיסוי של המעבד כמו בתמונה ולמרוח יש על הליבה ארטיק סילבר 5? ואז להחזיר את הכיסוי ולשים את המעבד רגיל ?לדעתי זה יוריד את הטפ' לא?כי אני חושב שבין הכיסוי לליבה של המעבד יש חומר טרמי אז עדיף לשים ארטיק סילבר.מישהו ניסה או יכול לנסות ?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים ניסו, זה דיי עוזראבל הרבה עבודה ועם לא מעט סיכוןhttp://www.pc-spot.co.il/guides/CapAway1.php
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים ניסו, זה דיי עוזראבל הרבה עבודה ועם לא מעט סיכוןhttp://www.pc-spot.co.il/guides/CapAway1.phpאת זה אני מכיר וזה לא נראה כל כך מוצלח ושווה את הסיכון ...התכוונתי אם אפשר לפרק את המכסה לנקות את החומר טרמי המקורי שיש על הליבה ולשים ארטיק סילברולסגור בחזרה את המכסה.ואז להרכיב את המעבד כרגיל כמו שהוא היה לפני.זה בטוח יוריד כמה מעלות כי מהליבה למכסה תהיה הולכת חום יותר טובה לדעתי.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים עדיף כבר לקנות קירור הולם שיוריד יותר מעלות ופחות יסכן את המעבד.. ממש שטות לעשות את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים ההבדלים בין שני המריחות (לדעתי בכל אופן) הכי הרבה יראו הבדל של אולי חצי מעלה, גם ככה המשחה הטרמית לא עושה הבדל ממש ממש גדול!
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים להוריד את המכסה של המעבד זה ממש מסוכן בשביל פעולה שמקסימום תתן שיפור של חצי מעלה עד מעלה. אני לא ממש חושב שזה משנה איך מורחים את המשחה, העיקר שמורחים שכבה לא דקה ולא עבה מדיי, והכי חשוב זה באחידות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.