עבור לתוכן

רוצה להתחיל ב-OC ראשון ויש לי מס' שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר:

AMD Athlon XP 2500 Mobil 

Thermalright SP97 for AMD

Vantec Tornado 92MM Case Fan

ABIT NF7-SL ver 2.0

Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special

SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI

Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA

Antec TruePower 430 Watt

CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL

ומשחה טרמית ArcticSilver 5 .

עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו)  הוא 1.56 או משהו דומה.

נ.ב

החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה

פורסם

תתחיל לעבוד, תוריד טיפה את המכפלה ל 10 או 9, ותדפוק בו באס, אין טעם לדדות עד 200+.

ד"א - המהירות עבודה מקורית שלו היא מכפלה 14 ובאס 133, והמתח עבודה במהירות הזו הוא 1.45.

בהצלחה והכי חשוב תהנה ;)

פורסם
  • מחבר

1  אם המהירות עבודה מקורית שלו היא מכפלה 14 ובאס 133, והמתח עבודה במהירות הזו הוא 1.45 למה זה לא הופיע לי?

2  איזה תוכנה למדידית טמפ' אתם ממליצים לי להתקין ? (יש אולי משהו בדיסק של הלוח ? כי אני פשוט מתקין עכשיו ווינדוס אז אני לא יכול לראות).

3  איזה דרייבר להתקין ללוח? מה שבדיסק שבא עם הלוח או מכאן

4 והאם רק ה-NF7 nForce Chipset Driver מספיק לי? (אני לא מדבר על כרטיס מסך וכרטיס קול חיצוני).

עריכה.

בדיסק שבא עם הלוח יש גם את ה-UGURU אבל לי יש את הלוח ABIT NF7-SL ver 2.0 ,זה יעבוד לי אם אני אתקין אותו? (אני מתכוון רק לתוכנה שמודדת טמפ')

פורסם

ככה זה אמור להיות - לא שמעתי על לוח שמזהה אותם (הניידים) כמו שצריך, אבל זה ממש לא קריטי, אתה לא מתכוון לעבוד במהירות מקורית.

בדיסק של הלוח יש לך את AbitEQ, אני מעדיף את התוכנה Motherboard Monitor, צריך קצת להגדיר אותה והיא נותנת לך הרבה אפשרויות + הצגת טמפ' בטריי.

פורסם
  • מחבר

AbitEQ זו תוכנה שבאה בתוך התוכנה UGURU אז השאלה שלי אם אני יכול להתקין אותה.

פורסם

מה הקשר ל-uGuru?

בכל מקרה, אתה יכול להתקין את ABIT EQ לא אמורה להיות שום בעיה (השתמשתי בה גם על nf7 הרגיל וגם על ה-S, שניהם בלי שבב ה UGURU).

אם אתה רוצה דרייברים יותר עדכניים תוריד אותם מהאתר של nVidia.

פורסם
  • מחבר

יש לי טיפה בעיות.

אני על מתח למעבד של 1.75 195*10 ,ה-AGP\PCI נראה לי נעול (הוא על 66),שמתי את הזיכרון על 5:5 ,אין לי מושג מה הלאה,מה קורה עם התיזמונים?

המחשב לא החזיק לי פריים ובמנוחה הטמפ' הייתה על 43-45.

פורסם

המתח שנתת למעבד דיי גבוה למהירות כ"כ נמוכה.

הוא בהחלט לא צריך תוספת של 0.3V בשביל בקושי 130~ מגהרץ...

אתה יציב בבסים יותר נמוכים?

פורסם
  • מחבר

החלפתי משחה ושמתי AS3 ועכשיו הטמפ' עומדת על 46 במאמץ.

אבל מה קורה עם היחס של הזכרונות והתיזמונים כי שלי הם 6 2 2 2  ומתי אני מעלה מתח לזכרונות ולצ'יפסטק?

פורסם

היחס זיכרונות/מערכת שלך בסדר גמור.

התיזמונים גם בסדר גמור.

קודם כל תעבוד יציב ב-200, ואז תתחיל לחשוב על העלאת מתח לזיכרונות/שינוי תיזמונים/העלאת מתח ללוח - עד הנקודה הזאת הלוח/זיכרונות פועלים במהירות שקבע היצרן ולא אמור להיות צורך להעלות את המתחים המסופקים להם.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כל מיני קומבינציות של 200*10 והעלתי את המתח עד ל-1.75 ואת מתח לזכרונות ושמתי את היחס של 5:5 ושיניתי את התיזמונים ל-7 3 3 2 וזה לא הלך אז עכשיו אני על 213*9.5 2030MHZ בערך אם אותם המתחים והתיזמונים כמו שהזכרתי מקודם והטמפ' במאמץ 43.

עריכה.

אחרי שעה עם הפריים 95 הטמפ' פתאום ירדה ל-38 (המארז פתוח כי אין לי מאוורר בדלת)

לא מוזר??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים