פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים טוב ככה,לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אזפתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאוררעכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים(אדום ושחור) שהיו מולחמים למקוםכלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל)עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטהשל החוטים והכול בסדראבל יש לי בעיה קטנה,אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמלכי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבורשמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל)אז איך אני אמור לחבר אותו?(אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחברעל הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוסמחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים חבר תחוטים למולקס (חיבור חשמל 4 פינים) חוט אדום לצהוב במולקס,חוט שחור לשחור במולקס (כמובן שכדאי שהמחשב יהיה כבוי לפני שאתה מחבר)
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים "כדאי" ?! חובה לפי דעתי אני דפקתי ככה תמחשב שניסיתי לחבר מאוורר כשהוא היה דלוק.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אני תמיד מחבר/מנתק מאווררים שהמחשב פועל.. ועוד כמה דברים.תלוי עד כמה תפספסו שה+ וה- יגעו אחד בשני ובום , המחשב נכבה.. תלוי עד כמה ההגנה של הספק טובה.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים כן גם אני עשיתי את אותו הדבר ויש לי את הבעיה הזאת. בינתיים החוטים תקועים סתם במולקס.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר אוקיי סבבהתודה על העזרהכל מה שהייתי צריך לדעת זה איזהחוט מתחבר לאיזה חוטוהקטע של לכבות את המחשב הוא די ברור...אלא אם כן בא לי לשרוף את המחשב אוסתם להתחשמל,לא?(זה מספיק חזק בשביל להתחשמל בכלל?)
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים בכול מקרה על תסתכן ותכבה תמשחב לפני החיבור ובקשר לחישמול 12 וולט דווקא כאן יכולים להרוג אם המספק ראשי בבית שלו דפוק ואין לו תדבר הזה נגד התחשמלות + אם הוא היה יחף וככה הזרם יעבור בגוף שלו ללא יעד כלשהו :\ וגם אם הוא יפרק תספק מתי שהוא דולק ויתסעק בפנים שם ויחטוף זאפפ זה היה של 220 וולט ולא 12 :\
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים פעם נגעתי ב"טעות" במוליכים של ספק פתוח שהיה גם דלוק חתפתי כזה זרם שכל הגוף שלי רעד
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר לא פירקתי את הספק בזמן שהוא דולקאני לא מעוניין למות...כי זה יהיה ממש ממש מטומטמםאבל בקשר ללהרכיב את המאורר אנימשער שאפשר בעקרון לעשות את זהכשהספק דולק,אבל עדיף שלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.