פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19מאורר 120 מקדימה שמכניסמאורר 120 מאחרושה שמוציאמאורר 80 מהצד שמכניסומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבדעלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר.(אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח)מה דעתכם?
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים בחלק מהמארזים נראה שלא ניתן לפרק את הגג בגלל שיש ניטים, תוכל עם מקדחה או דרמל להוציא אותם ולאחר החיבור המחודש להבריג במקומם ברגים..מעט מארזים הגג הוא חלק בלתי נפרד מהשילדה..אם בכל זאת זה המצב אצלך תוציא את כל החלקים ואז תקדח, אל תתעצל!
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר OKתודה רבה, אני לא איש של מקדחות אז לא חשבתי על זה- תודהמה עדיף מבחינת מאוררים 90/80 ומה המיקום (אמצע הגג, חלק אחורי...)תודה
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אני אף פעם לא ממליץ על 92ממ ו60ממרק על 80 ועל 120- בגלל שאלה הגדלים הסטנדרטיים שקל להשיג בארץ, אם המאורר יתקלקל ותרצה להחליףתוכל למצוא מאוררי לדים, מאוררים חזקים, מאוררים שקטים.. יהיה לך מגוון רחבחבר שלי עשה 92 בחלון והוא דיי מתחרט על זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.