עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 קירורים לכרטיסי מסך

1. ZALMAN ZM80D-HP

2. או אחד מה Silencer

איזה מהם יתן לי ביצועים יותר טובים?

תודה מראש:)

פורסם

אממ. אני יכול לומר לך בפרוש קח ת silencer rev.3

מקרר מעולה ובכלל אין על מה לדבר עוד משהו הסילסרים החדשים שהוציאו ארטיקקולינג אל תתתקרב אליהם הם בכלל לא שווים כלום כנראה אלה אם כן הכרטיס מסך שלך לא תואם לסינסר ריב 3 אז קח אחד מהם

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלי לא תואם לsilencer rev.3 וגם אם הוא כן היה תואם לא הייתי לוקח אותו כי אני

מחפש גם קירור לזיכרונות של הכרטיס.

פורסם

אפשר פרטים על הכרטיס ? יצרן דגם? משהו? ועוד משהו אני לא מבין אותך כי אפשר לשים איתו קרור לזכרונות כאילו דאה?

פורסם
  • מחבר

יש לי 9600XT של SAPPHIRE

לפני כמה זמן הלכתי לקנות את הsilencer rev.3 ואמרו לי שהוא לא מתאים לכרטיס

כשהגעתי הביתה ניזכרתי שהדגם שיש לי זה לא הדגם הרגיל של הכרטיס אלה דגם עם זיכרונות מואצים

והוא גם בנוי קצת אחרת.

אחרי כמה בדיקות שעשיתי מצאתי שהכרטיס מתאים לsilencer rev.3

מפה אני יכול להבין שהגוף Silencer ל9600XT לא יתאים לי כי הכרטיס לא בנוי כמו 9600XT רגיל.

עכשיו אני רוצה לדעת אם שווה לי לחפש Silencer שיתאים לכרטיס או שהZALMAN ZM80D-HP יותר טוב ממנו?

פורסם

אם הוא בנווי אחרת לפי דבריך אז לא נראה לי שאף סילנסר או כול גוף קרור שמתישב על כול הכרטיס יתאים

פורסם

אממ. אני יכול לומר לך בפרוש קח ת silencer rev.3

מקרר מעולה ובכלל אין על מה לדבר עוד משהו הסילסרים החדשים שהוציאו ארטיקקולינג אל תתתקרב אליהם הם בכלל לא שווים כלום כנראה אלה אם כן הכרטיס מסך שלך לא תואם לסינסר ריב 3 אז  קח אחד מהם

אתה מוכן לפרט?

אני דווקא שמעתי ביקורות טובות מאוד על הסילנסר החדש...

אשמח לשמוע דעה אחרת:)

נדב

פורסם
  • מחבר

אם הוא בנווי אחרת לפי דבריך אז לא נראה לי שאף סילנסר או כול גוף קרור שמתישב על כול הכרטיס יתאים

אני הצלחתי להרכיב על הכרטיס שלי גוף של ג'יפה 4 (רק לשם הבדיקה לא לשימוש) וניכנס חלק.

ל9600XT אחר הוא היה קטן מידי.

בקיצור את ההתאמה לכרטיס תשאיר לי.

אז אתה יכול לענות לי על השאלה שלי ולהגיד לי איזה מהגופים יותר טוב?

פורסם

חבר שקנה SILENCER ל 9800PRO שלו היתאכזב וקנה במקום את ה ZALMAN ועכשיו הוא מאושר... :)

וחו. מי זה שגם לי יש כזה ואני יותר ממאושר !!!

פורסם

יש לי ניסיון מצויין עם הסיילנסר החדש, אבל זה שמתאים לנבידיה ומגיע עם קירור קומפלט לזיכרונות.

שמעתי שהדגם החדש הכי בסיסי (ATI1) לא משתווה לסיילנסר הישן Rev3 וגם מגיע בלי קירור לזיכרון.

בכל מקרה מנסיון הזלמן יושבים הרבה יותר טוב על ATI מאשר על נבידיה, זו הסיבה שהחלפתי את הזלמן שהיה לי בסיילנסר (יש לי FX5900XT).

פורסם

מצטער שלא ההיתי פה כי יש לי חוברת במטמטיקה לעשות דפקו תהקבצה שלי :\ ועכשיו בקשר לשאלה בוא אני יפרט לך

הסלינסר מותאם לשאבית האוויר החם שמצטבר באזור הכרטיס מסך אז הסילנסר מוציא תאוויר החם ומכניס במקומו אוויר קר שלא כמו שאר גופי הקרור שרק מוצאים תחום מהליבה והזכרונות הסליסנר מוציא תחום מהליבה והזכרונות ואז פולט אותו החרק מכרטיס מסך וככה הקרור יותר אפקטיבי

ובקשר לבחירה קח תסילנסר החדש עם הסילסנר הרגיל לא מאתים תהנה !

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים