פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים שלום אני חדש פהאוקיי אז ככהיש לי את הלוח אם P4T533 של asusפנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhzעכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ...אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים בלוחות אסוס (בעלי הביוס ה"גראפי") יש לך בלשונית "אדוונס" את מהירות המעבד, לדוגמא 2400שתלחץ על המספר, תוכל להחליף למצב ידני ולשנות את הFSB כרצונךעקרונית הלוח אמור לבוא פתוח לאופציה הזאת ולא תצטרך לשחק עם הג'אמפר בלוח,במידה וכן תצטרך לחפש בחוברת הוראות משהו בשם JumperFree או פריג'אמפרבכל מקרה קח בחשבון שזכרונות RDRAM לא מומלצים בא"ק...עוד דבר זה נעילות PCI\AGP שברוב הלוחות הישנים של אסוס באים בלי נעילהוברגע שאתה מעלה את הבאס, תראה משהו כמו 100\33 (ה100 זה הבאס, ה33 זה התדר PCI,)עדיף לשמור על 32-34 ולא לעבור לתדרים חריגים..מקווה שההודעה הזאת לא בלבלה אותך (מה שנראה לי שכן), אם תצטרך עזרה יותר מפורטת אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישיבהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר אז זהו שכשאני בדקתי את זה אז האפשרות הזאת נעולה ב-BIOSאז כן הייתי צריך לשחק עם הג'מפר כדי לפתוח את האפרות הזאתאבל האפשרות של ה FSB עדין נעולה ואני לא יודע איך לפתוח אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.