עבור לתוכן

טמפרטורות של פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 1.8

אף פעם לא ניתקלתי איתו בבעיות כלשהן ואני לא עושה אוברקלוק.

העניין הוא שמאד התפלאתי לקרוא שהטמפרטורה המומלצת למעבד הזה במאמץ היא 45 מעלות, כאשר שלי במנוחה עומד פחות או יותר על טמפרטורה זו. במאמץ הוא מתקרב לשישים(לא בדקתי משחקים כמו דום, אבל NBA על דיטייל מקסימלי הוביל ל58 מעלות).

כל זה כאמור בלי OC ועם קירור סטוק רגיל.

מה פשר הדבר?

פורסם

אמ מומלץ להחליף קירור

פורסם
  • מחבר

יש מצב שלא מרחו לי גריז טרמי? הבנאדם שהרכיב לי לפני שלוש שנים את המחשב הוא לא טכנאי מוסמך, אלא הנדסאי אלקטרוניקה או משהו בסגנון. יש מצב שזה המחשב המהיר הראשון שהוא הרכיב בכלל.

הגיוני?

פורסם

יכול להיות, אתה יכול לנסות לרענן את המשחה הטרמית יש מדריך באתר

פורסם
  • מחבר

פרקתי את המעבד...לעין הלא מקצועית בעליל שלי זה נראה כאילו יש אילו "שאריות" של חומר טרמי....מן ג'יפה אפורה ודקה כזאת, שלא פזורה באופן אחיד וישם מקומות ריקים.

מה זה אומר? :-[

פורסם

זה אומר שתימרח משחה חדשה מה שיש לך זה לא ממש מישחה זה כמו מדבקה שבאה עם המאוררבדלל זה אתה רואה משהו חום כזה תמרח משחה חדשה .

פורסם

בהרכבת מחשב בפעם הראשונה לא מורחים שום משחה טרמית (אלא אים כן ביקשת במפורש אחרת) בשום חנות.

על ההיט-סינק מודבקת מדבקה טרמית שהיכולות שלה הם לא משהו , ולפני ההתקנה של ההיט-סינק על המעבד מסירים את ההכיסוי של המדבקה.

בכל אופן לא ציינת איזה לוח יש לך. יש לוחות אם שמזייפים בצורה נוראית בקריאת הטמפרטורות (ויש כאלה שמזייפים פחות.. ;D ).

אים יש לך תקציב, הייתי ממליץ לך בכל מקרה להחליף קירור למעבד (היטסינק+מאוורר) כמובן אחד שמתאים לדרישות שלך. כלומר אים אתה מתכנן OC - תיקח אחד יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי

asus P4T

צ'יפסט

i850

פורסם

יש לי מעבד P4 3.0 נורטווד

עם לוח ASUS P4P800S-E

במנוחה המעבד באיזור ה40-45

במאמץ הוא מגיע ל55-60

בעייתי כדאי להשקיע בקירור!?

פורסם

כן.

ולפותח התרד: לפי התיאור שלך זה דווקא נשמע כאילו הוא כן מרח לך משחה תרמית, אבל היא לא מתקשה, וכשהוצאת את ההיטסינק הרסת את האחידות.

בכל מקרה, תמרח משחה תרמית חדשה ע"פ המדריך באיזור המדריכים של האתר, מומלץ ARCTIC SILVER 5, ותעדכן אותנו אחרי זה.

מומלץ גם שתנקה אבק מכל המארז, ומגוף הקירור ומהמאווררים בפרט.

אם עדיין הטמפ' יהיו גבוהות, תשקול החלפת קירור, לאו דווקא של המעבד, גם מספר מאווררי מארז לסירקולציה טובה יכולים לתקן את המעוות...

מקווה שעזרתי.

RJ

פורסם
  • מחבר

צריך לזכור שיש לי מארז גנרי מסריח עם מאוורר אחד אומלל :'(

ולא הבנתי מה זאת אומרת "הרסתי את האחידות של ההיטסינק".....הטמפרטורות היו בעייתיות לפני שפרקתי את גוף הקירור, ונשארו בדיוק באותה מידה גם אחרי.

פורסם

לא של ההיטסינק, הרסת את האחידות של המשחה התרמית, לכן אתה לא יכול לשפוט כך את מה שחבר שלך מרח לפני כמה שנים.

אבל בכל מקרה אתה מורח משחה תרמית חדשה אז זה בכלל לא רלוונטי לגביך, רק שלא תחשוב שחבר שלך איזה ניובי...

אחרי? מרחת משחה חדשה?

פורסם

צריך לזכור שיש לי מארז גנרי מסריח עם מאוורר אחד אומלל :'(

ולא הבנתי מה זאת אומרת "הרסתי את האחידות של ההיטסינק".....הטמפרטורות היו בעייתיות לפני שפרקתי את גוף הקירור, ונשארו בדיוק באותה מידה גם אחרי.

יש לי

ANTEC AMG1080 עם 5מאווררים

2קדימה מכניסים

1בדלת מכניס על הכרטיס מסך

ו2 מאחורה ליד המעבד מוציאים

יכול להיות שבקרוב אני ישקיע ויוסיף עוד 120לגג

אבל בנתיים אני בונה על

Thermalright XP 120 Heatpipe heatsink + Enermax 120MM (94CFM/30DBA)+ Arctic Silver 5

אחרי זה נוסיף גם קירור לכרטיס מסך זכרונות ולוח ונעשה אוברקלוק מלא (מפרט למטה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים