עבור לתוכן

איך לא שאלתי אותכם את זה יותר מוקדם!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כמו שרואים במפרט, יש לי מסך של סמסונג 17", עכשיו, עם המזל המנחוס שלי שיכול לעשות הרבה מאוד בעיות לפעמים, היו אצלי חברים (כל המקרה קרה כמה ימים אחרי קבלת המחשב שלי) ומישהוא חכם מהם שם כוס שתייה על המסך :nono: ,

לפתע הכוס החליקה קדימה משום מה, והוא מתוך אינסטינקט הצמיד את הכוס למסך (לזכוכית) כדי שהכוס לא תמשיך ליפול, ומאז כבר שנה כמעט יש לי מן שבר קטנטן במסך שמפריע מאוד אם מסתכלים על דפים סטטים (לא ניראה במשחקים), האם אפשר לעשות עם זה משהוא כדי לתקן את זה? :-/

פורסם
  • מחבר

חבל שאני לא יכול לצלם את זה, אבל מן חתיכה קטנה ש"חצובה בזכוכית של המסך, אני מקווה שאתם יכולים לתאר שבאותו מקום לא רואים ברור :P זה לא סדק אלא מן שבר, כאילו לקחת כוס והטחת אותה במסך, ואז היא עשתה מן שבר בזכוכית של המסך :lol:

אין לי מושג איך להגדיר את זה טוב יותר :silly:

פורסם

נסה להחליף אותו אם יש לך עוד אחריות.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיחליפו לי את זה לאור העובדות, השאלה אם אפשר לשלוח את זה לתיקון:

א. שלא יעלה על מחיר המסך  :nono: .

ב. אין 'ב' .

ג. אם אין 'ב' אז מה, יהייה 'ג'?? נו איפה ההגיון שלכם??

לא ועכשיו ברצינות, קרה משהוא דומה למישהוא פה? או למישהוא יש רעיון מקורי מה עושים חוץ מלהחליף מסך?

פורסם

אולי אם תחפש טוב טוב בכל חור בארץ אתה תמצא איזושהי מעבדה שתסכים להחליף את הזכוכית במסך שלך.

משום מה, יש לי ספקות כבדים בנושא...

פורסם

תקח את אחד המסכים המהירים (אלה שזורקים אותם מבניין 3 קומות)

ותבדיק חתיכות

או ששעדיף שלא תשמע בקולי

פורסם
  • מחבר

תקח את אחד המסכים המהירים (אלה שזורקים אותם מבניין 3 קומות)

ותבדיק חתיכות

או ששעדיף שלא תשמע בקולי

לא ניראה לי שזה יעבוד :P

השאלה האם ניתן להחליף רק את הזכוכית הקידמית, הרי זה לא המסך עצמו לא? ::)

פורסם

תחשוב בהגיון בעצמך

כמה יעלה החלק - כאן כולם ינצלו אותך עד הסוף כי אפשר לעשות ממך כסף

כמה שעות עבודה  - שעת עבודה במעבדה היא 50 דולר בשעה-בערך

כמה סה"כ

כמה עולה מסך חדש

ותגיע בעצמך למסקנה המתאימה

פורסם

זה גם לא סדק, זה כאיול שייפו חתיכה מהחלק הקדמי של המסך?

תנסה לחיות עם זה כמה שאתה יכול, כי גם אם תמצא מקום שמתקנים(פעם היכרתי מקום שבתמורה ל30 דולר מתקנים כל תקלה שיש במסך, למעט טוטאל-לוס ותיקנתי אצלהם פעם מסך 14" - לפני איזה 4 וחצי עד חמש שנים או אפילו יותר). העניין הוא שגם אם תמצא מקום זול שיסכים להחליף לך את החלק הקדמי, החלק לא יהיה מקורי או יהיה מאיכות ירודה ואז יתחילו לך צרות אחרות במסך כמו בעיות פוקוס בצדדים ודברים כאלה, כי מפרקים את כל המסך בכדי להחליף את זה ואם לא עושים את זה נכון(בברוטאליות מדי) דברים יכולים לצאת מכלל שליטה ואז תצטרך לחזור אליהם כמה עשרות פעמים בכדי שיסדרו את בעיות הפוקוס.

פורסם

רוב הסיכויים זה שאתה צריך מסך חדש

תנסה למקור אותו לחנות בתור מסך חלופי בשבילהם עבור 200-400 שח זיכוי ממחיר המסך החדש שלך

יותר מזה לא נראה לי שתצליח

פורסם

ועל זה נאמר : OUUUUUUUUUUUUCH !

אם מישהו רק יתקרב לסמסונג 19 אינץ' שלי יזנקו עליו כמה כלבי טרף .. :lol: :lol: :lol:

פורסם

מפחיידדדד :(

לא יכול לעזור לך אבל זה כנראה מאוד לא נעים :(

פורסם
  • מחבר

זה גם לא סדק, זה כאיול שייפו חתיכה מהחלק הקדמי של המסך?

תנסה לחיות עם זה כמה שאתה יכול, כי גם אם תמצא מקום שמתקנים(פעם היכרתי מקום שבתמורה ל30 דולר מתקנים כל תקלה שיש במסך, למעט טוטאל-לוס ותיקנתי אצלהם פעם מסך 14" - לפני איזה 4 וחצי עד חמש שנים או אפילו יותר). העניין הוא שגם אם תמצא מקום זול שיסכים להחליף לך את החלק הקדמי, החלק לא יהיה מקורי או יהיה מאיכות ירודה ואז יתחילו לך צרות אחרות במסך כמו בעיות פוקוס בצדדים ודברים כאלה, כי מפרקים את כל המסך בכדי להחליף את זה ואם לא עושים את זה נכון(בברוטאליות מדי) דברים יכולים לצאת מכלל שליטה ואז תצטרך לחזור אליהם כמה עשרות פעמים בכדי שיסדרו את בעיות הפוקוס.

ואם כבר לצטט את זקן העדה :nutty: , ניראה לי שאני פשוט אמשיך לחיות עם זה, עד שזה ממש יתחיל לעצבן אותי, אל תשכחו שבינתיים חייתי עם זה אבל רציתי לתקן את זה במידת האפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים