פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה).יש כזה דבר?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אתה יכול לבדוק את זה רק אם קיים לך חיישן טמפ' בכרטיס (שזה משהו נדיר)אם אין לך אתה צריך לקנות חיישן חיצוני עם פנל(שמראה את הטמפ)ולהרכיב אותו על הכרטיס
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר יש חיישן, אני לא סתם שואל. ;Dאבל כיצד אני רואה את הטמפ' בזמן שאני משחק?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר האמת...קיבלתי תוכנה בשם winfox שעושה נפלאות בניטור הכרטיס, אבל אינה מאפשרת הצגת טמפרטורה תוך כדי משחק (למיטב ידיעתי).מה שכן, אני יכול להגדיר באיזה טמפרטורה הכרטיס יציג אזהרה ויאט את עצמו.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים תאמת אין לי מושג בכל התוכנות לבדיקת חום הכרטיסיםמה שאני יודע זה שאם יש לכרטיס חיישן פנימי אז הוא צריך לבוא ביחד עם תוכנה לקריאת הטמפ'
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים שחק במשחק.תעשה ALT+TAB ותבדוק עם תוכנה פשוטה? זה יהיה בערך אותו דבר..ד"א אתה יכול לתת לי לינק לתוכנה שבודקת ? תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר שחק במשחק.תעשה ALT+TAB ותבדוק עם תוכנה פשוטה? זה יהיה בערך אותו דבר..ד"א אתה יכול לתת לי לינק לתוכנה שבודקת ? תודה.כמו שאמרתי - אני משתמש בתוכנת Winfox II שקיבלתי עם הכרטיס. לצערי לא מצאתי לה לינק.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים בשביל לנטר בזמן משחק אני משתמש ב RivaTunerאם יש לך כרטיס של Nvidia או ATI זה צריך לעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.