עבור לתוכן

רוצה לעשות OC מתישהוא אבל מפחד...

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי.

הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6?

בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל

בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית?

תודה לעוזרים

פורסם

לא ממש הבנתי מה אתה מבקש ,אבל ננסה לעזור לך.

תראה אם הביצועים מספקים אותך ,ואתה פוחד לעשות אוברקלוק אז אל תעשה .

בקשר לקירור 100 שקל זה לא מספיק לקירור טוב , תחסוך עוד קצת גופי קירור נורמליים מתחילים בסביבות ה 150 ומעלה.

ובקשר למהירות של המעבד, זה נכון אצל amd המיספרים זה מספרי דגמים לרוב.

פורסם
  • מחבר

אז זאת אומרת שהמעבד שלי פועל כמו אינטל 2.0?

אם כן זה לא ממש מספק..

אם אני יעשה אוברקלוק עם קרור טוב יש סיכוי שהמעבד לא יעבוד טוב? או לא יעבוד את האוברקלוק? מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע אליה ללא סיכון?

וזה נכון שזה מקצר את חייו של המעבד?

פורסם

למרות זאת שמהירות המעבד בהרצים נמוכה יותר מזו של אינטל ,האי אמ די מהיר יותר ממקבילו  ה 2.6  של אינטל.

עם קירור טוב אתה יכול לעשות אוברקלוק עד איזושהי נקודה בלי חשש ,עד איפה אתה יכול להגיע ? אי אפשר לדעת זה תלוי בהרבה דברים.

ולסיום כן אובר קלוק מקצר את החיים של המעבד במעט .

אני הייתי מעדיף לחכות עד שתיגמר האחריות ,לא יודע מה איתך.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לחכות 3 שנים? ;D

פורסם

אז זאת אומרת שהמעבד שלי פועל כמו אינטל 2.0?

אם כן זה לא ממש מספק..

אם אני יעשה אוברקלוק עם קרור טוב יש סיכוי שהמעבד לא יעבוד טוב? או לא יעבוד את האוברקלוק? מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע אליה ללא סיכון?

וזה נכון שזה מקצר את חייו של המעבד?

השוואה לאינטל זה משהו קצת יותר מורכב\מסובך..

יש לך מעבד חזק. זה מה שאתה צריך לדעת, והוא גם טוב לאוברקלוקינג.

אם אתה רוצה לדעת יותר על השוואות של מעבדי איימדי לאנטנל זה מסובך ומורכב

כי אינטל מפוצצים את המעבדים שלהם בכוח בגלל תיכנות דיי כושל של המעבד. בכלל זה הוא עולה הרבה. כי יש בו הרבה כוח, אבל לא בהכרח עושה אותו יותר מהיר

מamd..

פורסם

אם אני לא טועה , למעבדי AMD עם ליבות barton\thoroghbred , יש 9פעולות לשניה , ולכל מעבדי אינטל פרסקוט\נורט'ווד יש 6פעולות לשניה , זאת אומרת שאיך שאני מבין , לאינטל יש פחות צינורות עיבוד ובגלל זה כמה שישימו עליו יותר כוח זה עדיין לא יעזור למהירות , וגם אני יודע משהו על הL1 שאצל AMD זה 64KB ואצל אינטל זה 16\32(או אפילו פחות)

פורסם
  • מחבר

נרגעתי טיפה

כי כל החברים שלי צוחקים ואומרים ש"דפקו אותי" בגלל שרשום 1.92MHZ במאפיינים

פורסם

Mhz זה לא מדד לביצועים.

גם Duron 1300Mhz לוקח בהמון מבחנים Pentium 4 1700Mhz

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים