פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים יש לי כרגע ונטק Areo Flow ואני רוצה להחליף אותו לקולר מאסטר HHC-L61 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=HHC-L61Alpsכי יש לי רק מאה שקל... וכה זה עולה1.זה שווה משהו2.מה יותר טוב הוונטק או הקולר מאסטרתודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים נראה לי שהם דיי משתוויםואם יש הבדל הוא לא גדול במיוחד, לדעתי לא שווה את ההפרש של ה100 שקל(אל תתרשם יותר מידי מההיטפייפס)תצבור עוד קצת כסף, תחכה, ותשקיע בסופו של דבר במשהו שיתן לך שיפור משמעותי
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים חברה אני יודע שאני לא קשור לכאן גם אני רציתי לשאול האם אני חייב להכליף סינק לי יש מעבד tbred הוא פועל במנוחה ב-67 מעלות ושמונים ומשהוא בפריים 95
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מומלץ להחליף, לא מחייב.. אתה יכול להסתפק בזרימת אוויר טובה (תוסיף מאוררים תוריד גרילים תנקה אבק מצלעות הסינק תחדש משחה, ותחכה לחורף..)
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מה זה לא נורמלי זה מסוכן? ודרך אגב האם יש במקרה חומר שיכול לשמש תכליף למשכה תרמית?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אלה טמפרטורות גבוהות, אבל לא מהממות אותיכי לשכנה שלי יש מעבד כמו שלך והיא על 75 במאמץבקיצור תעשה כל מה שרשמתי קודם:תסדר חוטים במארז, שהיו כמה שיותר קרובים לשילדה ולא לחלל המארזתוסיף מאוררים בכיוון זרימה נכוןתוריד גרילים מובנים במארזתנקה אבק - במיוחד מצלעות הסינקתחדש משחה - אתה יכול להשיג בכל מעבדת מחשבים, לא כדאי לעשות קומבינות עם חומרים אחריםואני מאמין שאחרי כל זה אתה תירד לטמפרטורות נורמליות, לפחות יחסית לקיץכדרך אגב איזה לוח אם ועם איזה תוכנה אתה בודק טמפרטורה? יכול להיות שיש זיוף קל (או לא קל)
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר איזה לוח אם יש לך? זה לא קריטי הטמפרטורות אבל זה מקצר את האורך חיים של המעבד (ככה אמרו לי פעם אחת באיזו מעבדה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.