עבור לתוכן

עברייני מקלדת - דיי נמאס! מלחמה!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מי יהיה גיבור ויושיט יד לעלמה במצוקה???  :gorgeous:

אז ככה. ההאקר המטריד שדיברתי עליו אתמול או שלשום חזר להטריד אותי ולזבל לי את החשבון ביאהו.

כרגע אני משתמשת בחשבון אחר שלי, ישן, אבל כל הקשרים שלי בחשבון הקודם ואני לא אוותר עליו בכזאת קלות. נראה שיאהו לא ממהרים לטפל בי מי יודע מה אז תגידו לי מה אני כן יכולה לעשות. לשבת בשילוב ידיים בזמן שהוא מזבל לי את המחשב ויושב מרוצה מעצמו וגומר מרוב אושר שהוא עשה לי נזק או שעדיף להילחם באש עם אש? תגידו לי אתם...

• תגובות 129
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה להילחם באש עם אש, פשוט תילחמי עם מים :P

פורסם

היתי עוזר אבל אז היו מנתקים לי את האיטרנט :nixweiss:

אין לך הרבה מה לעשות כרגע לבד תתנתקי מהאיטרנט לפחות הוא לא יזבל לך את המחשב.

פורסם

כותרת חוקית?

בכל מקרה, אין שום דבר לעשות חוץ מלפנות לספקית שלך, שלא תעשה כלום, וחוץ מלפרוץ לו, שזה לא הכי חוקי, במיוחד לא בפורום הזה

פורסם

היתי עוזר אבל אז היו מנתקים לי את האיטרנט :nixweiss:

אין לך הרבה מה לעשות כרגע לבד תתנתקי מהאיטרנט לפחות הוא לא יזבל לך את המחשב.

למה היו מנתקים לך את האינטרנט?

פורסם

סיפור ישן ארוך עוד פעם אחת שאני מסתבך אם הספקית ינתקו לי את האיטרנט הזונות.

פורסם

חחחחחחחח............ טוב

פורסם

בתור מודרית ציפיתי ממך לכותרת קצת יותר..... נורמלית?

פורסם
  • מחבר

ניתקתי בינתיים והתחברתי שוב למקרה שהוא שוב אסף את ה-IP שלי. אולי יש לכם תוכנות הגנה שאתם יכולים להמליץ?

מה אני אמורה לעשות? התקשרתי עוד אתמול ל-נטויז'ן והמוקדנים שם בקושי יודעים לתפעל את עצמם, והם לא יודעים מה לעשות. אומרים לי קחי אנטיוירוס, תעדכני את הווינדוס (שלא מתעדכן כי גם שם יש error), קחי תוכנות נגד spyware, safe mode (בטח...)... קיצר, שום פתרון ממשי. הוא פורץ לי את החשבון ביאהו בעיקר. יאהו כנראה יש להם מה לעשות (לספור כסף) אז הם לא יעזרו לי.

ג'וניור - אין לך מה לעשות חוץ מלהעיר על כותרות של אנשים? אני בפאניקה פה ואתה רוצה שאפעיל את החוש הספרותי שלי?!

פורסם
סיפור ישן ארוך עוד פעם אחת שאני מסתבך אם הספקית ינתקו לי את האיטרנט הזונות.

אתה חייב להם משהו ? אם לא אז...תגיד להם שלום

פורסם

את יכולה להעביר את כל האנשים שלך לחשבון חדש

פורסם
  • מחבר

לא רוצה! פרנציפ! לא אוותר לאיזה חולה נפש, מתוסכל חברתית, נפשית ומינית בן 13 שמחפש את נקמתו ברשת. לא אוותר לו, לא אתן לו מה שהוא רוצה! אני משתמשת בחשבון הזה וזה אוטומטית בודק לי את האי-מייל וזה נוח לי ולא רוצה, לא רוצה לוותר לו!

פורסם

כן...

התחייבות לעוד חצי שנה >:(

פורסם

לא רוצה! פרנציפ! לא אוותר לאיזה חולה נפש, מתוסכל חברתית, נפשית ומינית בן 13 שמחפש את נקמתו ברשת. לא אוותר לו, לא אתן לו מה שהוא רוצה! אני משתמשת בחשבון הזה וזה אוטומטית בודק לי את האי-מייל וזה נוח לי ולא רוצה, לא רוצה לוותר לו!

לפעמים את מזה מפחידה אותי

עיצבן אותך רציני הבנאדם!

לכי אליו ופשוט מאוד :2gunsfiring:

ותעברי לאיי סי הרבה יותר נורמאלי!

ושוב אני ממליץ על

sygate

פורסם

או קי אז ככה

אם יש ברשותך

NORTON FIRE WALL

יש בו אופציה שכאשר מישהו מנסה לפרוץ למחשב (מה שלא בטוח יקרה פה)

הוא מאתר את ה IP+ISP

ונותן EMAIL של אותה ISP כדי שתוכלי להתלונן

לפי מה שאני יודע הספקיות מיחסות לזה חשיבות גדולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים