עבור לתוכן

איך אני מפעיל cool n quite?

Featured Replies

פורסם

שלום

איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE?

התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה......

בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות......

מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

OK

אחרי מספר נסיונות וחיפוש בכל העולם מצאתי כי הלוח תומך בC&Q רק בDIM 1, כלומר במצב כמו שלי שיש 2X512DDR הלוח אינו נותן בכלל את האופציה הזאת של C&Q, מוזר אך נכון- ניסיתי ואכן פתאום צצה לי האפשרות בתפריט הביוס - מוזר מאוד!!!

בכל מקרה השאלה היא האם הC&Q חשוב כ"כ שכדאי לי לוותר על 512 אחד או לעזוב את זה ולהמשיך הלאה?

(נראה לי הגיוני שאני אמשיך עם שני 512 לא ולעזוב את הC&Q, לא?)

פורסם

אצלי עם אותו לוח יש אפשרות בביוס (יש לי 512x1) אבל משום מה אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מAMD.com ותפעול בביוס - המעבד נשאר על 34-36 מעלות בIDLE :lol: .

יש מצב שעם OC זה לא פעול הCool'n'Quiet.

ולוותר על 512 זכרון בשביל משהו שלא הכי נחוץ ? ממש לא.

פורסם

אפר לדעת מה זה cool&quiet?

פורסם

בטח

cool'n'queit זו אופציה בA64BIT בעלי סוקט 939 או 745 - שימו לב - בעלי AMD Athlon64 FX53 ומעלה לא יכולים להשתמש בזה !!! (כאילו שזה משנה וכאילו שיש אותו ליותר מ10 אנשים פרטיים בארץ).

זו בעצם פעולה שבה המעבד - בזמן IDLE - מוריד לעצמו את המתח - והבאס - והתדר - והופך ל800MHZ עם Voltage של כ 1.2V במקום 1.5V - והמאוורר של המעבד לפחות פועל יותר לאט ושקט יותר -800MHZ מספיק לאינטרנט וכאלה - במזן פעולה שמצריכה שימוש קדול יותר למעבד - המעבד אוטומטית חוזר לתדר-מתח-באס מקורי שלו - בהתאם לצורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים