פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים חברה יש לי מאוורר אחד מסכן והמחשב שלי מתחמם מהר(תוך 20 דקות בערך)אז פתחתי את המחשב בצד ימין וכל פעם שהוא מתחמם אני מדליק את המאוורר הביתי שלנו ומקרר אותו עד שהוא נהיה קר.עכשיו שמעתי שלא טוב להשאיר את המחשב פתוח.האם זה נכון??ב.מה אני צריך לעשות בשביל שלא יתחמם מהרתודה!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הבעיה העיקרית זה אבקבעיה נוספת זה שיכולים להכנס בטעות דברים למחשב...ויותר מהבעיות האלה אין משהו קריטי שעולה לי בראש...
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר חוץ מכל השטויות האלה שרשמתם.יש עוד סכנות???רציניות אני מתכוון!ואיך אני מקרר אותו יותר טוב???ועם איזה תוכנה אני בודק את הטמפ' של המחשב??
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר חשבת אולי לקנות כמה מאוררים למארז????שמע אח שלי. אני לא גאון כמוך שיודע איך לחבר מאווררים למחשב.אני מפחד לשרוף לי ת'מחשב.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים בגלל זה יש לך פה את הפורום, יש פה מספיק אנשים שאני מאמין שישמחו להסביר לך איך לעשות את זה...
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים כרגע נתת לי רעיון ענק למודינג!!תודה ;Dאתה חושב על מה שאני חושב בנוני ? אני חושב כך.. ;D ;D ;Dחשבתי על זה מזמממן אבל לא חבל על החשמל ולך תמצא גריל כזה ענק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.