עבור לתוכן

קירור וסידור הסרקולציה למארז RAIDMAX SCORPIO 868 !

Featured Replies

פורסם

המארז בנוי ככה למי שלא יודע :

case-2x.jpgcase-3x.jpg

4 מאוררים של 80מ"מ קדמים ושתי מאוררים אחורים של 80מ"מ שקופים + מד טמפרטורה שמוצאים אוויר אשר אותם אני מקבל עם המארז..

והמצב שלי הוא כזה אני מתכנן לעשות OC ולכן אני צריך קירור טוב יותר אשר 3 מאוררים ( 2 מאחורה פולטים אוויר ו1 בדלת מכניס אוויר )

חשבתי על מספר אפשרויות:

1. מצאתי את זה בנועה מחשבים TTTHERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control

4 מאוררים של TT + שליטה ב 160 שקל שזה מאוד מאוד זול 

אבל החסרון בזה שאין לי מד טמפרטורה ואני לא מבין מה יעזור לי שליטה עם אני לא ידע מה הטמפרטורה למרות שזה עדיין טוב ( הרי איך אני ידע מתי לשלוט :\ )

2. ודבר שני מצאתי את זה בפנדה Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357

שזה מאורר חזק מאוד וגם דיי שקט הוא קצת יקר עולה 55 שקל ויש לו מד טמפרטורה ושליטה עצמית על הכוח, דבר שדי טוב אבל עם אני שם אותו בקידמת המארז רחוק מהספק וכאלה זה לא ממש עוזר נכון ? כי האזור שמה לא ממש מתחמם באזור הסידירומים והארדדיסק ולכן הוא יעבוד במהירות נמוכה רוב הזמן ..

3. ואם אני קונה את האפשרות הראשונה האם כדאי לי לי לשים אותם בקדמת המארז או להעביר את האחורים שקבלתי עם המארז לקידמת המארז ולהעביר שניים מהTT לאחורי המארז ( דבר אשר יתן לי שליטה יותר טובה על קירור המעבד והכרטיסים או שאני טועה ? :\ )

4. ואפשרות רביעית האם כדאי לי לקנות את 2 מאוררים מהאפשרות השנייה ולהציב אותם באחורי המארז ? ולהעביר כמובן את האחורים לקדימה...

אני כרגע דיי חושב לקחת את האפשרות הראשונה אבל אני מתלבט עם לפעול לפי האפשרות השלישית או פשוט לשים את כל ה4 מאוררים בקידמת המארז

מקווה שלא בלבלתי אף אחד בתאור הארוך  :P

בבקשה להגיב !!!

פורסם

הסט ממש אחלה

הסמארט פאן ממש מרעיש שלא היו אי הבנות

בשביל קירור נורמלי תוריד את הגרילים - וזאת לא המלצה, פשוט תוריד אותם הם נוראיים!

אתה יכול ללכת על מה שכתבת באופציה 3, שניים מהסט מקדימה שניים מאחורה ועוד שניים ישנים מאחורה

פורסם
  • מחבר

התכוונת עוד שניים ישנים מקדימה ? לא ?

הרי אני לא יכול לשים 4 מאוררים מאחורה ..

פורסם

כן זאת היתה הכוונה.. ;D

פורסם
  • מחבר

חח  :)

ראיתי מישהו שהצליח לדחוף איפה שה4 מאוררים מאורר אחד של 120 מ"מ האם זה כדאי ?

וכן אני יודע שכדאי לי לחתוך אותם הפתחי איורר ממש קטנים וזה ממש פוגע בתפוצה של האוויר ..

פורסם

סתם שאלה לא קשורה....אתה יודע אם הספק שם יחזיק 6800GT?...

ובבקשה אתה יכול לצלם את המדבקה של הספק ולתת לי תמונה..(שיהיה ברור הכיתוב שם)

מאיפה קנית את המארז?

פורסם

TOV-TOV, זה לא ממש הכרחי, חבל על המאמץ.. תשאר עם 2 של 80ממ וזהו

YARON-COHEN בקשר ל "אם יחזיק או לא" היה על זה תארד לפני כמה ימים.. ספקים ג'נריים של 350-400 ומעלה אולי יחזיקו, השאלה לכמה זמן

הרי הבעיתיות בג'נריים זה החוסר אמינות, אתה לא יכול לדעת אם הוא יעבוד טוב במשך חצי שנה או שנה או בקושי יומיים ואז יפקשש (מה שעלול לעלות לך מחיר יקר..)

וכן, ספקי ריידמקס הם באיכות ג'נרית.. :-\

פורסם
  • מחבר

ועם כבר משנים נושא לספקים .. אכן הם ספקים גנרים ובגלל זה אני מחליף את הספק הסטנטרדטי של ריידמקס

ב Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC ב330 שקל מנועה מחשבים

וכמה נראה לכם אני יכול לקבל זיכוי או למכור את הספק של הריידמקס ?

פורסם

אל תמכור, הוא לא שווה את ה50 שקל

אני שמרתי את הספק הג'נרי מהמארז שלי בחוץ

הוא מחובר ישירות לחשמל בלי לוח אם, ומשמש בדיקות וניסיונות על רכיבים לפני שנכנסים למחשב

פורסם
  • מחבר

טוב אני יחשוב על זה ...

דרך אגב עוד שאלה לא קשורה אבל במקום לפתוח עוד טופיק האם זה ישנה לי בOC שיהיה לי amd3200+ שהוא newcastle (512kb)ולא את הCLAWHAMMER ? האם זה ישפיע משמועתית יענו מה יותר טוב לOC ...

כי החנות שממנה אני קונה המחשב KSP אין להם את הCLAWHAMMER שזה מאוד מאכז אותי יש להם את הNEWCASTLE אני לא יודע עם כדאי בכלל אולי כבר לקנות את ה3000 כי גם הוא 512 kb ואין בכלל הבדל משעמותי חוץ מה200MHZ :\ והבדל של 200 שקל

פורסם

אם אין לך מעבד פטיש :-) קח את ה3000, אם יש פטיש 3200 אז הוא בן זונה שווה את הכסף.

אבל כמעט ואי אפשר למצוא את הפטיש 3200 יותר.

ד"א, באמת הספקים של Raidmax ג'נרים? או באיכות של ג'נרים?

פורסם
  • מחבר

כן הם גנרים ומה זה לעזאזל מעבד פטיש ? :-\

פורסם

הוא קורא ל CLAWHAMMER פטיש..

פורסם
  • מחבר

הא חחחח איזה קרוע ;D

פורסם

לOC

NewCastle Ist Krieg !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים