פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אז ככה אתמול נחתך לי חתך קטן בצינור של מערכת קירור מים זה לא פגע אבל ...פגע טיפה אחת המגוף הקירור יבשתי ספגתי הכל המחשב עובד אך הוא מתכבה בכל איזה 15 שעה מה לעשות.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים קודם כל אם עוד לא עשית את זה, תכבה מהר את המחשב ותוציא מהשקע.לאחר מכן, תפרק את המחשב לחלקים, ותשים כל חלק לייבוש בנפרד למשך מספר ימים, עד שתהיה בטוח ב 100000% שלא נותר אפילו חלקיק מים במחשב.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר הקטע שהטיפה פגעה ממש קרוב לצ'יפסט אולי יש קשר לזה וזה קרה אתמול וייבשתי את זה במשך שעה או יותא וספגתי הכל אם הרבה נייר טואלט ברגע המקרה כך שהסיכוי קלוש מאוד שנשאר מים
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אם ייבשת שעה עם נייר טואלט זה ממש ממש לא מספיקתשאיר במשך מספר ימים מפורק..u can never e too careful
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר לא...בהתחלה ספגתי עם ניר טואלט ואז ייבשתי עם פן (על חום נמול מאוד) רק זרימת אוורי חזקה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים איך זה קשור לבעיה שלי?מים מזוקקים לא מוליכים חשמלאני לא מבין....אתה השתמשת במים מהברז??במים מהברז יש מלא מינרלים ומלחים שהם מוליכיי החשמל...למה לא לחסוך מעצמך ולהשתמש במים מזוקקיםחשבתי שכל אחד יודע את זה שהם לא מוליכים
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר ואללה תודה רבה ממש לא ידעתי אני מעכשיו אשתמש במים מזוקקים ושוב תודה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.