עבור לתוכן

OC ל P4c 3GHZ על ABIT IS7 - עזרה.

Featured Replies

פורסם

יש לי IS7E ואני חושב שאצלי המצב עם המתחים עוד יותר חמור. התנודות הן עד 0.1 מתחת למתח שקבעתי. מה שאתה אומר שהחיישן הוא זה שמזייף זה מדאיג ומוזר מאוד בגלל שלמה שהחיישן פתאום ישנה את התוצאה כשהמחשב תחת מאמץ?

אני לא הייתי נותן למעבד שלי יותר מ1.7, 1.725 גג, פשוט בגלל שאינטל לא מתים על מתח, אלא ממתח. כל מה שמעל 1.725 מקרב את הNSDS. הNSDS (קיצור של Northwood Sudden Death Syndrom) הוא סכנה ממשית - מעבדים מתים אחרי בערך כמה חודשים של פעילות באוברוולט. אם המעבד שלי לא יכול לשמור על אוברקלוק כשכל מה שאני נותן לו זה 1.7 אז אני פשוט אצטרך להסתפק במה שיש לי (לא כאילו 3.5 ג'יגה-הרץ זה רע).

לדעתי אתה נמצא בקטע הכי פשוט באוברקלוק, המעבד שלך לא יכול לעבוד כל כך מהר. אתה צריך כנראה להוריד טמפ. (תרגום - לחכות לחורף). זה שהאביט מזייף זה נכון, אבל כדי לעבוד במהירויות גבוהות צריך טמפ. נמוכות.

הIS7 הוא לדעתי לוח לא משהו לאוברקלוק - אני לא מצליח להסתדר איתו בבאסים של 260 ומעלה כDual Channel עובד. אבל זאת לא הבעייה כאן.

פורסם
  • מחבר

התשובה שקיבלתי בפורומים של ABIT USA (מעניין ושווה לקרוא):

What you are seeing is the normal operation of the Voltage Regulation circuit Intel specifies for the P4. The P4 datasheet has a chart that shows when processor current increases Vcore is expected to drop and when the current hits 70 AMPs the Vcore can drop as much as 0.222V. With your overclock running Prime probably pushes the current draw near 70 AMPs, if not higher and you are seeing only a 0.120V drop. I dont think your seeing any more of a drop then most people. When you have that much current running through a small area on a PCB you will get a voltage drop because copper is not a superconductor.

You have already raised the Vcore so I see your other options as:

Do nothing and live with it.

RMA and hope the next board is better. (I doubt it would be)

Vdrop mod the board. This typically modifies the circuit so the Vcore is higher under low load and therefore it stays higher under heavy load.

בנוסף VDROOP MOD ל IS7 לכל המעוניין:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?threadid=37197&highlight=ic7max3+droop

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים