פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים כן למה לא חחחח :lol: אל תחשוב שזה מעבד עד כדי קח טוב שאתה לא צריך אוברקלוק!! תריץ איזה אוברקלוק קטן ונחמד למהירות 220002400 מה"צ וזהו
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר סבבה כשאני אקבל אני אשאל יותר פרטים בעיקרון יש לי גם לוח epox החדש עם ציפ'סט nforce 3 250 נראה לי הולך להיות oc רצחני
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אתה מתכוון לשים את המחשב במעמידה בזמן שהסינק מותקן? כי אם כן נדמה לי שאתה הראשון בפורום עם מחשב עומד + הייפר6נדמה לי שיש פה יחידים בלבד עם הסינק הזה (אחד מהם הוא וואר-המר, שלפי מיטב הבנתי מאז שקנה את הסינק המחשב "שוכב")
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים תנו לינק או תמונה של הדבר הזה הייפר 6 :-\איך הוא לעומת סיילנט טאור וזלמן 7000B CU :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים פשששש קטלני!!יש אותו בארץ? כמה הוא עולה גם בערך 210-220 ש"ח כמו TT SILENT TOWER ?ואיך הוא לעומת הטאור?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים עד כמה שזכור לי הוא עולה בסביבות ה300 שקלהוא שוקל משהו כמו 900 גרםוהוא מקרר ממש טובאי אפשר להשוות אותו לטאוור כי הוא מגיע ללא מאורר, אז כמובן שזה תלוי באיזה מאורר אתה מרכיב לו..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים ונגיד עכשיו אני קונה טאור מפרק את המאורר שאליו ושם שני מאוררי דלתא איך הוא יהיה תותח לא? חחח :hat: אני חושב לעשות את זה אבל אני לא יודע איך זה יהיה לעומת SP97
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בקיצור עם מאורר חלש, ההייפר6 לוקח בהפרש של איזה 4 מעלותעם מאורר חזק, הם משתווים אחד לשני(אני מדבר כמובן על ה SP94)מול ה XP120 אני מאמין שהוא ישתווה ואפילו יעקוף את ההיפרחוצמזה קצת קשה להשוות אותם בגלל שלכל אחד מהם יש את החסרונות שלוהXP120 מתפרש על שטח גדול יותר, אבל כמעט ולא מפריע בגלל צורת הבניה שלו (הם עשו אותו גבוה במקומות הנכונים שלא יפריע לקבלים)והוא מספיק קליל בשביל להסתפק בתושבת פלסטיק של אינטללאומת זאת ה הייפר6 גבוה, לא מתפרש על שטח גדולאבל עם מאורר שוקל קילו!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים היפר 6 עם מאורר חלש זה כמו SP עם מאורר בינוני (לא חלש ולא חזק..)לא יודע עד כמה הוא יקח סילנט טאוור עם שני מאורר דלתא... אבל אני לא חושב שהביצועים היו ממש רחוקים..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר אגב לידע כללי אני ראיתי את הקופסא שקניתי... זה בא עם מאוורר לפחות אצלי זה ככה. ואמרו לי שהמחשב יוכל לעמוד ..... בעע אני מקווה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אני מאמין שהוא יעמוד אין מה לדאוג, זה רק עניין של הרגשה פנימית יש כאלה שמרגישים את הכובד שלו ביד ומפחדים לטלות אותו על הסוקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.