פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים שלום.עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ABIT nf7A-data 3200/400 512מ : 1.8ghz > 2.31הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוסזה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים הA-DATA אמורים לעבוד גם על 215מגהרץאבל בכל מקרה שאתה בוחר ratio יש לך בסוגריים את המהירות החדשה לאחר השינוי, תעבור יחסים עד שתגיע הכי קרוב למהירות מקור (200)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר הA-DATA אמורים לעבוד גם על 215מגהרץ אבל בכל מקרה שאתה בוחר ratio יש לך בסוגריים את המהירות החדשה לאחר השינוי, תעבור יחסים עד שתגיע הכי קרוב למהירות מקור (200) לא הבנתי אותך .. מזאת אומרת מהירות מקור 200 ? איזה יחס זה? אמרו לי שבכללי לא רצוי לגעת בזה.. זה טוב על defualt default = 1/1 יעני אם הבאס הוא 209 אז DDRAM / FSB זה 418 זתומרת יחסית למעבד...... אבל אולי צריך לעשות אחרת..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר כמובן תמיד עדיף 1:1משנים יחסים רק במידה וזה לא מתאפשראוקיי.. הבנתי. עכשיו הבעיה אצלי היא קצת יותר מורכבת.יש לי זכרונות 400 mhzוכשאני עולה עם הבאס של המעבד ל209 אז זה = 420 mhzגם הdefault זה 420 של באס 209הקטע הוא פה, אם הזכרונות שלי עובדים על אובר קלוק קטן של 20 mhz? ומה הtiming שהזכרונות שלי מומלץ שיעבדו? עכשיו הם על :11333
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים דבר ראשון אל תתן ל NF7 להחליט בשבילך על התזמונים, הוא עושה את זה ממש גרועבתפריט השלישי נדמה לי בצד שמאל, יש לך לקבוע ידנית את התזמוניםב200 מגהרץ הזכרונות אמורים לעבוד (לפי הגדרות היצרן, יכול להיות שהם יכולים בפועל לעבוד גם על פחות מזה) 2.5-3-3-6אז על 210 אני משאר שאלו היו תזמונים זהים או קרובים, גם אצלי ה NF7SL מקפיץ את התזמונים לCAS 3 אם לא קובעים לו אותם ידנית..תחפש פה בפורום את המושג memtest יש הסברים איך להפעיל את התוכנה (אם יש לך XP תצטרך לצרוב דיסק\דיסקט בוט שיעבוד לפני הפעלת הוינדוס)התוכנה בודקת מצב זכרונות לראות שהם יציבים במצב הנוכחי (זה שהמחשב עולה לא מבטיח לך שהוא עומד בOC...)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר דבר ראשון אל תתן ל NF7 להחליט בשבילך על התזמונים, הוא עושה את זה ממש גרועבתפריט השלישי נדמה לי בצד שמאל, יש לך לקבוע ידנית את התזמוניםב200 מגהרץ הזכרונות אמורים לעבוד (לפי הגדרות היצרן, יכול להיות שהם יכולים בפועל לעבוד גם על פחות מזה) 2.5-3-3-6אז על 210 אני משאר שאלו היו תזמונים זהים או קרובים, גם אצלי ה NF7SL מקפיץ את התזמונים לCAS 3 אם לא קובעים לו אותם ידנית..תחפש פה בפורום את המושג memtest יש הסברים איך להפעיל את התוכנה (אם יש לך XP תצטרך לצרוב דיסק\דיסקט בוט שיעבוד לפני הפעלת הוינדוס)התוכנה בודקת מצב זכרונות לראות שהם יציבים במצב הנוכחי (זה שהמחשב עולה לא מבטיח לך שהוא עומד בOC...)אחי אני לא עשיתי חלוקה עדיין של 210 mhz ..אני על חלוקה של 1:1 .. 418 mhz שיחקתי doom3 בערך שעה וזה לא קרס או משהו..אני לא יודע איזה חלוקה לשים ...
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בסדר מה זה משנה 209 או 210...תשים על 1:1 הזכרונות האלה אמורים להיות מספיק חזקים לסחוב גם מעבר לזההבעיה שלך כרגע זה התזמונים לא הבאס, תנסה בהדרגתיות להוריד את התזמונים לכיוון ה 2.5-3-3-11שוב, כל השיטות שהמצאתם פה בפורום לבדוק יציבות לאחר אוברקלוקינג ב3DMARK או משחקים, לא תופס במאה אחוז!עדיף לאמץ אותם בפריים95 (בגירסאות החדשות יש גם אופציות לאמץ זכרונות ולא רק מעבד) או להריץ memtest
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר בסדר מה זה משנה 209 או 210... תשים על 1:1 הזכרונות האלה אמורים להיות מספיק חזקים לסחוב גם מעבר לזה הבעיה שלך כרגע זה התזמונים לא הבאס, תנסה בהדרגתיות להוריד את התזמונים לכיוון ה 2.5-3-3-11 שוב, כל השיטות שהמצאתם פה בפורום לבדוק יציבות לאחר אוברקלוקינג ב3DMARK או משחקים, לא תופס במאה אחוז! עדיף לאמץ אותם בפריים95 (בגירסאות החדשות יש גם אופציות לאמץ זכרונות ולא רק מעבד) או להריץ memtest אני עושה עכשיו מה שאמרת לי בקשר לtiming .. ישך icq? ?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים התחברתי אליך, זה מספיק לכתוב במסרים, דברים כאלה לא צריך להוסיף בתארדיםבסדר גמור התזמונים האלה לבאס 210, תבדוק עם פריים או memtest יציבות
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר אני בודק עם sisoftware sandra...יש שם בנצ'מארק.. רצוי להשאיר את הבנצ'מארק כל הלילה?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בנ'צמרק לא ישאר כל הלילה אם לא תשים אותו בלופובהודעה קודמת שלי כתבתי בפרוש שבנצ'מרקים לא יספקו לך 100אחוז בדיקה, אני לא מבין מה הבעיה להוריד PRIME95
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.