עבור לתוכן

בעיה בזכרונות של CORSAIR

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה את הזיכרונות האלה של CORSAIR

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRCRS400C2PT5&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432#

והגעתי איתם ל 440MHZ בתיזמונים במקוריים שלהם... וחבר שלי קנה זכרונות של GEIL PLATINUM שהם גם 400MHZ אבל הבנו אותם אליי והיצלחתי להגיע איתם ל 480MHZ ועוד ב DUAL !!! על 2-3-3-11 שאם ה CORSAIR אני תקוע ב 440 בערוץ בודד !!!

עוד חבר שלי קנה זיכרונות כמו שלי והוא תקוע באותו מצב כמוני !! אז יכול להיות שה GEIL פשוט יותר טובים ??  :'(

הדבר היותר מעצבן שגם ששנינו באותם תיזמונים נגיד 2.5-3-3-11 ב 440 ה GEIL שלו מקבל ציון קצת גבוהה יותר בכל בדיקה  >:(

למה זה ??

אילו הזכרונות שהוא קנה אבל רק שהוא הביא גיגה

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGILUK4004C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432#

נ.ב

לפני זה היה לי 256X2 של OCZ שגם עבדו ב 400MHZ והיו מסוגלים להגיע ל 444 יציב אבל עדיין לא מתקרבים ל GEIL !!

פורסם

זה לא שיש לך בעיה בקרוסייר וזה ממש לא שהגייל יותר טובים

הgeil ultra נדמה לי משתמשים בציפים של סמסונג החדשים כמו הקרוסייר XL החדשים

ולכן הוא יכול להגיע למגהרץ כל כך גבוה (הקרוסייר XL מגיע ל500 ב 2.5-3-3-6 נדמה לי אולי פחות)

הקרוסיירc2 נדמה לי משתמשים בווינבונד ch5 או ch6 והם לא משהו בכלל לאוברקלוקינג

אני לא מתפלא שהגעת ל440

יש לאבא שלי ת c2 הרגילים לא פלטיניום והם מגיעים ל430

אין דבר כזה יותר טוב כל מה שחשוב היום בזיכרונות זה הצ'יפים ואת הצ'יפים האיכותים לא מייצרות החברות שמוכרות תזיכרונות בדרך כלל

הקטע בקרוסייר זה התמיכה הבלתי מוגבלת שלהם בלקוחות תקרא קצת בפרוומים שלהם ותבין מה זה שירות של קרוסייר:)

*התבלבלתי בצ'יפים חשבתי שזה geil ultra x בכל מקרה הסיבה היא כנראה שגאייל משתמשמים בצ'יפים יותר מוצלחים

פורסם

לפי מה שאני יודע GEIL מייצרים את הצ'יפים לעצמם ולא קונים אותם מחברות אחרות...

ולמיקי אני לא מבין למה אתה מופתע הריי בדקנו את זה כבר כמה פעמים בכמה סיגים של זכרונות ותמיד הגייל קיבלו ציון גבוהה יותר ויכלו לעבוד בתיזמונים יותר נמוכים... למה?? אין לי מושג, אבל לפי ביקורות שאני כבר 3 שעות קורא ה GEIL לא נופלים מ CORSAIR ואפילו רוב הזמן עוקפים... הבעיה היחידה שלהם כנראה זה רק תאימות ללוחות ( לי אישית בחיים לא היה בעיה איתם על כל לוח אפשרי שניסיתי... )

פורסם

תראה מה שרשום למעלה אני בדקתי לפחות 3 סוגים של GEIL וכמה סוגים של CORSAIR ו OCZ וGEIL הגיעו הכי גבוהה בתיזמונים נמוכים ואפילו ב DUAL CHANNEL תעשה מה שניראה לך אני הייתי מחליף...

פורסם

מאיפה אתה יודע של GEIL ו EPOX יש בעיות תאימות ??

אמרו שגם ה NF7 של אביט לא מסתדר עם GEIL ולי אין שום בעיה...

פורסם

בעעע גייל לא מופיעה בתאימות לEPOX...

על איזה זיכרון אתה הייתה הולך? חושב שתביא אותו מהאתר

WWW.ZIPZOOMFLY.COM

פורסם

נערך

פורסם

תשחרר ל 2.5 ואז תחזור

כמה מתח נתת להם ?

יכול להיות שיש לך מחסומים אחרים ...

תלך עם הזיכרון שלך לחבר שלך שיבדוק אותו ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים