פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות...עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מוזר...בעקרון זכרונות (כמו רוב הרכיבים במחשב)אפשר להרכיב רק בכיוון אחדאם פשוט תנסה בכיוון הלא נכון אז לא תצליחואם תפעיל יותר מדי כוח אתה תשבור משהורוב ההרכבות במחשב אינן דורשות יותר מכוחמינימליDDR וגם SDRAM אפשר להרכיב רק בכיוון אחדאולי הזכרונות של חבר שלך היו מאוד (מאוד...) ישניםולכן יכלו ללכת ב-2 כיוונים?אגב,הנושא הזה לא אמור להיות בפורום "מעבדים וזכרונות ו(עוד משהו ששכחתי)"?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר בעע לא שמתי לב.... סליחה אם זה עשה בלגן המממ חבר שלי אמר לי שהם היו זכרונות חדשים שהוא קנה (זה היה לפני שנה וחצי) חחח הוא הרכיב אותם והלכו הלוח אם והזכרונות.... הוא אמר שבחנות אמרו לו שהוא הרכיב אותם הפוך בעע מוזר
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לא הגיוני.גם ל DDR וגם ל SDRAM יש חריצים למטה בצורה לא סימטרית שלא נותנים לזכרונות להיכנס הפוך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.