פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אתה יכול לראות בתמונה האחרונה במדריך שעל הדיסק יש תיקיה בשם Programs+Drivers... פשוט שים אותה באותה תיקיה עם ההתקנה של ה-windows כך שתהיה נגישה לך.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים כמה זמן בדיוק לוקח להכין דיסק שכזה ?אתמול נתקעתי בצריבה על קובץ בשם AUTOFDM.EXE משהו כזה,חשבתי שבגלל שזה BOOT CD (אף פעם לא צרבתי BOOT) אז צריך לתת לו להיצרב הרבה זמן..נתתי לו את כל הלילה אך משום מה הוא נתקע באותו מקום, 3%, הלכתי לבית הספר ונתתי לו להמשיך "לצרוב"עבר בערך 16-18 שעות ועדיין ממשיך להיות על 3% אז הבנתי שמשו שם לא טוב =\ (הרסתי כך כבר שני דיסקים)תסבירו לי בבקשה מה הגורם לבעיה ואיך ניתן לתקן זאת
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים הבעיה בצריבה לא קשורה לזה שהדיסק הוא BOOT CD. הוא אמור להצרב במהירות של דיסק רגיל.כנראה שיש לך בעיה בצורב/דיסק.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר זה עובד גם על Home Edition בעברית (עם ה-SP2 שמתאים לו)?אין סיבה שלא... זו אותה מערכת הפעלה ואותן פקודות...
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים לא מצליח :'(אחרי שאני כותב בחלון RUN את הפקודה - Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP (דוגמא)הוא כותב לי -"לא כל הקבצים הדרושים להתקנה משולבת נמצאים"
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים עברית במקור ! אולי אני ינסה עם SP2 בגירסה האנגלית יהיה עם זה בעיות ? ( )
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אפשר לעשות את זה גם בDVD והוא יצליח לעשות בוט?כי אני רוצה להכין התקנה של WINXP +הרבה תוכנות
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים ראשית, תודה על המדריך-יעזור להרבה אנשים (כמוני). שנית, פעלתי לפי השלבים של המדריך וקיבלתי הודעת שיגאה בשלב ראשוני- אשמח אם תעזרו לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.