פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר כן, בדיוק ככה התקנתי.אגב, הסתכלתי על המדריך שקישרת אליו... יכול להיות שהשינויים נובעים מכך שהם משתמשים ב-Boot record שונה (משהו שהם מציעים להוריד באתר שלהם).
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים עשיתי הכול וכאשר רציתי להתקין את הSP2 על ה XP לפני הצריבה הוא עושה לי את ההודעת שגיעה הבאה (ראה תמונה)למה הוא לא הצליח להתקין את הSP2 הוא אפילו לא התחיל להתקין ישר הוא רשם לי את זה...........יכול להיות שזה קשור לזה שזה מסידי שכבר יש עליו SP1? כלומר אני חייב לקחת אחד נקי?ואם לא אז מה הבעייה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר אני לא זוכר איפה קראתי שאפשר לעדכן גם דיסק שיש עליו SP1. אני די בטוח שאפשר, אבל לא ב-110%.ונדמה לי שהבעיה אצלך (זו בדרך כלל הבעיה) היא מה שמופיע בסעיף השני. קרא טוב את מה שיש שם בסוגריים.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים זאת הבעיה שיש לי כאשר אני מנסה להעלות את הווינדוס דרך הדוס..please insert the disk labeled windows xp pro servic pack 2 cd into drive a:what the fuck is that?!
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים לפי מה שאני הבנתי מהסעיף השני זה שלא הקלדתי נכון את המיקום של התיקיה, אבל עברתי ועשיתי צעד אחרי צעד לפי מה שאתה עשיתה וההבדל היחד זה הכונן שאצלי הוא 'E' ולא "Z" זה הכול אם כך מה אני צריך לכתוב? להלן מיקום התיקיות:E:\WIN XP\I386E:\SP2\i386\updateתודה
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אני לא זוכר איפה קראתי שאפשר לעדכן גם דיסק שיש עליו SP1. אני די בטוח שאפשר, אבל לא ב-110%.אני עידכנתי על דיסק עם SP1.עובד פיקס.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אנשים השתמשו בNliteאחלה תוכנה, עשיתי שילוב של XP+SP1Aעם כמה טוויקים נחמדים מאוד , כמו התקנה אוטומטית
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מה NLITE בידיוק עושה ? ואין שום דרך לסדר את ה10 חיבורים ל50 חיבורים בשילוב של התקנת דיסק XP במקום לעשות את זה אחרי ההתקנה כל פעם ?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר לפי מה שאני הבנתי מהסעיף השני זה שלא הקלדתי נכון את המיקום של התיקיה, אבל עברתי ועשיתי צעד אחרי צעד לפי מה שאתה עשיתה וההבדל היחד זה הכונן שאצלי הוא 'E' ולא "Z" זה הכול אם כך מה אני צריך לכתוב? להלן מיקום התיקיות:E:\WIN XP\I386E:\SP2\i386\updateתודהמצטער על התשובה המאוחרת... אם עוד לא הסתדרת, הפקודה שאתה צריך לכתוב היא:E:\SP2\i386\update\update.exe /s:E:\WIN XPזאת הבעיה שיש לי כאשר אני מנסה להעלות את הווינדוס דרך הדוס..please insert the disk labeled windows xp pro servic pack 2 cd into drive a:what the fuck is that?!איך בדיוק אתה מנסה להתקין? אתה עושה ממש boot מהדיסק? אחרי שהסתיים ה-Slipstream קיבלת הודעה שהוא הסתיים בהצלחה?מה NLITE בידיוק עושה ? ואין שום דרך לסדר את ה10 חיבורים ל50 חיבורים בשילוב של התקנת דיסק XP במקום לעשות את זה אחרי ההתקנה כל פעם ?Nlite מאפשרת להכין גרסה מותאמת אישית של Windows, להוסיף לה פאצ'ים, SP-ים ועוד. וגם להוסיף את התיקון שביקשת. בעמוד הראשון של הת'רד מישהו נתן לינק להורדה שלה.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לא עזר אחי, עדיין אותה הבעייה, מה לעשות, יכול להיות שאני צריך להשיג סידי אחר?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים עשיתי הכול וכאשר רציתי להתקין את הSP2 על ה XP לפני הצריבה הוא עושה לי את ההודעת שגיעה הבאה (ראה תמונה)למה הוא לא הצליח להתקין את הSP2 הוא אפילו לא התחיל להתקין ישר הוא רשם לי את זה...........יכול להיות שזה קשור לזה שזה מסידי שכבר יש עליו SP1? כלומר אני חייב לקחת אחד נקי?ואם לא אז מה הבעייה?זו לא הבעיה היה לי את אותו בעיה אם אתה רוצה לפתור אותה אתה חייב להחליף את הקובץ deploy.cabפה רשום הסבר מלא:http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=295100% עובד אני יודע שזה נראה מוזר אבל זה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים בNLITE את ה10 חיבורים שיניתי ל999 זה בסדר?ובקשר ל10 ו50 חיבורים, מה הכוונה בידיוק ? הכוונה באמת שניתן להתחבר רק ל10 אנשים באימיול ?או הכוונה לא לחיבורים באינטרנט אלא חיבורים ברשת מחשבים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.