עבור לתוכן

טמפרטורות רגילות ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות .

וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ...

המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי .

האם זה טמפרטורות הגיוניות ??

גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ??

תודה מראש :)

פורסם

לא נראה לי 77 מעלות למעבד ??????? ועוד אינטל זה גרוע לדעתי תבדוק עם המאוורר יושב טוב ..

פורסם

1מגה זה אומר פרסקוט , המעבד אמור להגיע לכאלו טמפרטורות , אבל עדיף לדאוג מהר לקירור , כי המעבד המאפן והמטומטם הזה גורם לחימום יתר של הכרטיס! , הכרטיס עדיין בגבול הנורמלי כי הוא יכול גם לעבוד ב100 ואף יותר , אבל 77מעלות זה כבר הרבה... , מואב , ממליץ לך מהר להחליף קירור למעבד...(לא לכרטיס...)

פורסם
  • מחבר

שמעתי שהמעבד הזה מתחמם בצורה עצבנית בגלל שהוא 1 מגה CACHE אבל לא חשבתי שלרמות כאלה .

את הליבה של הכרטיס מסך הצלחתי להוריד ל-62 - החלפתי דרייברים . הדרייבר שקודם היה של 6800 UT ולא GT כי בדיסק שקיבלתי לא היה GT ...

מאוד מוזר . הורדתי דרייבר חדש והוא סידר לי את העניין אבל דרך אגב הוא הוריד לי ביצועים ...

המעבד יושב עכשיו על 68-70 מעלות עם המאוורר שמקבלים איתו של אינטל . דרך אגב לא שמתי שום משחה טרמית אבל יש לו ריבוע פלסטי ככה שחשבתי שזה סוג של משחה .

מה אתם אומרים ? איזה סוג קירור כדאי לקנות . אני בארה"ב אז אני יכול להשיג הכול :)

פורסם

הריבוע הזה הוא פד טרמי והוא לא שווה כלום דבר ראשון תסיר אותו ותשים משחה טרמית (מומלץ AS5) דבר שני תנסה לעדכן את הביוס של הלוח אם אולי הוא מזייף בקריאת טמפ' אם עדיין הטמפ' של המעבד גבוהה תקנה קירור חדש דחוף. ;)

פורסם
  • מחבר

ידעתי שהוא מזייף בקריאה כי בתוכנה שהתקנתי על המחשב - תוכנה של ABIT שבאה עם הלוח , המחוג על 62 מעלות ואפילו פחות במצב IDLE .

אני הולך לקנות את ה- 3DROCKET של GIGABYTE בחנות המקומית . יש הצעות יותר טובות ? ומה לגביי קירור לכרטיס מסך ?

פורסם

extreme volcano 12

פורסם

קודם כול הטמפ' הנ"ל גבוהות מידיי

אמרת שיש בבסיס גוף הקירור פד טרמי ....

1)תוריד אותו ותשתמש במשחה טרמית (מומלץ בחום AS5)

אם זה לא עוזר תחליף גוף קירור :

* ActiveCool AC4G P4

*Tr sp94

פורסם

קודם כול הטמפ' הנ"ל גבוהות מידיי

אמרת שיש בבסיס גוף הקירור פד טרמי ....

1)תוריד אותו ותשתמש במשחה טרמית (מומלץ בחום AS5)

אם זה לא עוזר תחליף גוף קירור  :

* ActiveCool AC4G P4

*Tr sp94

אמרתי לו את זה כבר לא?

תקנה Thermaltake POLO 735 זה גוף קירור מצויין וגם מתאים לכל המעבדים ככה אם תשדרג בעתיד את המחשב תוכל להמשיך ולהשתמש בו.

אם תרצה להוריד בעוד 1-4 מעלות תשתמש במישחה טרמית יותר טובה כמו AS5 או NT Blue 2

בכל מיקרה תעדכן את הביוס  ;)

פורסם
  • מחבר

לא עדיף כבר את ה- 3D ROCKET ULTIMA או איך שלא קוראים לזה על ה - THERMALTAKE ? שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות ...

פורסם

אני לא מאמין שיהיה הבדל רציני כי לחבר שלי היה Volcano 11 ועכשיו הוא עבר ל 2004 GT Edition והטמפרטורות אותו הדבר כמו שהיו

לדעתי עדיף לך את Polo ככה שאם תשדרג את המחשב הוא ימשיך איתך הלאה כי יש לו תופסנים לכל התושבות מעבדים. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים