פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר הבעיה היא שיש לי גופי קירור אבל בלי דבק טרמי או פד טרמיוזהו זאת כל הבעיה בעצם
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אז אני מסביר לך שבמחיר שיעלה לך הדבק (כי פדים לא ראיתי חנות שמוכרת בארץ) תקנה גופי קירור שבאים כבר עם מדבקות
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים איזה בולשיט אלק אמור לעלות 70....באתי אליו (לשי מסניף ראשון KSP) אמרתי לו שאני רוצה דבק טרמי, אז הוא אמר לי שיש לו את ה ARCTIC ALUMINA שעולה 20 ש"ח.אין פה שום טעות.גם אני קניתי ב 20 ש"ח ואם אתה(פותח התרד) רוצה אני יכול להביא לך, אני לא מעז להשתמש בדבק הזה על הלוח שלי....
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אתה מתכוון למכור לי אותו?חוץ מזה זה לא ללוח אלא לזכרון כרטיס במסך....
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים בוא אני אשים לך כמה שתצטרך בחינם....וזה לא עקרוני לאיפה, אני מרחיק את זה מהמחשב שלי...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר זה מה שאתה חושבאבל גם אם הוא לא יתחמם יותר מדי זה יתרום לביצועים ולאורך החיים של הכרטיס
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים גוף קירור לא תמיד יעזור לך באובר קלוק... אתה יכול לנסות. חוץ מזה.. יש הוראות למה שאתה קונה? בהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר גוף קירור לא תמיד יעזור לך באובר קלוק... אתה יכול לנסות. חוץ מזה.. יש הוראות למה שאתה קונה? בהצלחה תודה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.