פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים היום קיבלתי את החיה הזאת ובנתיים המעלות שלי הם:מעבד-51לוח אם-41רדיאון 9800 פרו-71נראה מה יהיה אחרי שאני אתקין את הצעצוע החדש הזה....אני יעדכן היום בערב
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מה מהדגם החדש כן?? חמה יזמנת את 1 היית לוקח 2 ב-2 מקבלים גם קירור לזיכרון... הפלטה של הגוף קירור גדולה יותר ומקררת גם את הזיכרון!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מה מהדגם החדש כן?? חמה יזמנת את 1 היית לוקח 2 ב-2 מקבלים גם קירור לזיכרון... הפלטה של הגוף קירור גדולה יותר ומקררת גם את הזיכרון! לא הבנתי כלום מהמשפט השני שלך:\ ולפותח התרד איך מדדת טמפ? בפרו ז"א
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים איזה ארקטיס קולינג הזמנת מהסידרה החדשה שיש לפנדה או מהישן?למה הזמנת 1 שה-2 מקבלים פלטה גדולה יותר שמקררת גם את הזיכרון!!
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר אז ככה:לקחתי את הקירור מדגם 1 בגלל שאם תסתכלו בחנויות תראו שלכל דגם של כרטיס מסך יש כרטיס אחר שמתאים לו....ואני ממש מאוכזב הוא הוריד לי רק ב-4 מעלות ויש עוד בעיה שעכשיו כל המחשב חם יותר כי המאוורר שלו מכוון כלפי מטה כמובן ואז הוא לוקח את כל האוויר הקר שנכנס למארז ....בעסהאל תקנו!!!!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים למה אתה חושב קניתי את הזלמן ולא את זה חחח וגם עלה לי 201 ש"ח אם המאורר של זלמן ואם ההיטסינקים שקיבלתי בסט של הגוף קירור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.