פורסם 2002 באפריל 2723 שנים לי יש מסך CTX PR960F,אני עובד על המחשב לפחות 7-10 שעות ביום לפעמים יותר!אין לי בכלל כאבי ראש ושום קרינה או מחלה!!!
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים אני עובד על mag DJ707 AV ואין לי בעיה לעבוד עליו שעות גם בקצב ריענון של 75 הרץ.
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים לא יודע לי ישLG flat 995FT plusוהמסך הזה תותח למרות מה שגיא!!! אומר.....אני יכול לשבת שעות!!! 12 או אפילו יותר ואין כאב ראש ולא כלום!!!!אבל לאנשים הפחות חכמים פה..... כאבי הראש וכל שאר התופעות הם לגבי כל בן אדם באופן שונה כלומר.....בעיקרון זה נכון שיש מסכים שגורמים ליותר ופחות אבל זה תלוי יותר בבן אדם.......
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים סתם בולשיט המחשב הישן עבד ב 60 הרץ ואני זוכר בערך את החצי שנה הראשונה.. חרשתי על המחשב לא זזתי ממנו כל היום כמעט לפחות 7 שעות עליו ביום ולא היה לי שום בעיות מזה.. אם היה קרינה מינימלית כבר היה לי איזה גידול בטח
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים לא יודע לי ישLG flat 995FT plusוהמסך הזה תותח למרות מה שגיא!!! אומר.....אני יכול לשבת שעות!!! 12 או אפילו יותר ואין כאב ראש ולא כלום!!!!אבל לאנשים הפחות חכמים פה..... כאבי הראש וכל שאר התופעות הם לגבי כל בן אדם באופן שונה כלומר.....בעיקרון זה נכון שיש מסכים שגורמים ליותר ופחות אבל זה תלוי יותר בבן אדם.......מה מה שגיא אומר... מה אתה רוצה משגיא, שגיא לא אוהד דגול של LG וכמוהו עוד רבים ברחבי העולם.וחוץ מזה, ה915FT יותר איכותי... אז אם מישהו יחליט כן ללכת על 19" מתוצרת החברה הזאת, אז זה הדגם הזה.
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים שטויות במיץ המסך שלי תותח דבר ראשון דבר שני LG חברה מעולה! בחיים לא היה לי בעיות איתם בכל דבר (יש לי עוד דברים בבית שלהם) רק מוצרי איכות...
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אם כבר LG... רק ה915.נ.ב לי היה עד לפני שבוע ... 995.... עכשיו הוא שוכב במעבדה... נשרף. טוטלוס...
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אם כבר LG... רק ה915.נ.ב לי היה עד לפני שבוע ... 995.... עכשיו הוא שוכב במעבדה... נשרף. טוטלוס...חשבתי שהתכוונת ל 915FT, טענת שעקב הבחירה ש HF עשה (915FT), המסך הזה נשרף לך.טוב, זה לא ממש משנה... בן כמה היה במותו?
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אני גם לא אוהב lg אבל לא בגלל קצבי רענון ואמינות אלא בגלל שהתמונה נראית לי מרוחה לאללה בייחוד ליד האיימה שלי
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים "סמסונג 595 nfתקרא את הנתונים שלו שהם יותר טובים משל איימה"לא............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.