עבור לתוכן

הפלה - בעד או נגד?

הפלה - בעד או נגד? 1,004 הצבעות

1. 1. הפלה - בעד או נגד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על כדורים שיזיקו את העובר ולהם.

• תגובות 137
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מקרה א' - הילד נולד כשהאמא ו\או האבא בני 14-20 ומקבל חינוך מהורים פחות מנוסים עם פחות משאבים כלכליים ונפשיים והילד מזיק להתפחות הקריירית והנפשית של ההורה וכך גם הוא מזיק לעצמו וכולם חיים חיים פחות איכותיים

מקרה ב' האמא נכנסת להריון בגיל 14-20 אבל עושה הפלה וממשיכה עם החיים שלה , לומדת, מפתחת קריירה ואז בגיל 24-35 מוצאת גבר שאיתו היא רוצה לחיות את שארית חייה וללדת את ילדיו והם עושים ילדים בשמחה וב100% מוכנות והשלמה עם העסק , ומעניקים לילד סביבה משפחתית בריאה למקסימום יכולת התפתחות

שכל אחת(ואחד, תערבו את הגבר בהחלטה!) תעשה לעצמה את הבחירה... איך היא רוצה לחיות...

פורסם
  • מחבר

אבל זה שהוא שבאמת אנשים יזדיינו יותר עם פחות אמצעי הגנה כי תמיד יהיה להם דרך מפלט אחרונה - הפלה........

גם הטראומה של ההפלה תהרוס לה את החיים אם לא יותר...... יכול להיות שהיא תוכל יותר להביא ילדים אחרי הפלה......

לעשות הפלה זה לא יופי טופי והיא יוצאת בדילוגים....

וגם אם יהיה לה קשה בחיים.... מה לעשות אז היא דווקא לעצמה את החיים שלא תקח לילד שלה את החיים גם.... לכל אחד יש את הזכות לחיות.....

והזכות שלו לחיות לא קטנה יותר מהזכות של ה"אמא" להנות בחיים.....

לא הגיוני שיהיה אפשר לרצוח עוברים שיכולים לחיות חיים יותר מאושרים משל כולם או חיים יותר מחורבנים מכולם פה מה שיכול לקרות לכל אחד ללא קשר אם הוא מאומץ ואם הוא לא..... וגם לא ניתן לרצוח עוברים מחמת הספק שאולי יהיו להם חיים חרא......... מי קבוע למי יהיה חיים חרא? אתם? אמא שלא יודעת אם היא רצתה אותו או לא.....

אחת שהיא מספיק בוגרת ואחראית שהיא מבינה שהיא הביאה את זה על עצמה והיא צריכה לגדל את הילד היא אמא נפלאה... גם אם יהיה קשה.. יש משפחות עם יותר אושר שחייים בעוני מאשר משפחות עם אושר ועושר....

אם היא לא מספיק בוגרת מה שכנראה יקרה אבל היא לא כל כך אכזרית כדי להסכים להפלה שבה ירצחו את התינוק שלה בתוך הגוף שלה... היא יכולה ללדת אותו ולמסור לאימוץ....

אתם אשכרה מוכנים לקחת ליצור כלשהו את החיים שלו כדי שמי שהביאה אותו תוכל לחיות חיים יותר כיפיים.....

פורסם

אנחנו כל הזמן לוקחים חיים כדי לייעל חיים אחרים

אם זה לא מוסרי לרצוח עובר למען חיים טובים יותר של ההורים אז למה זה מוסרי לרצוח תרנגולת ביום כיפור רק בגלל שמישהו התחיל מסורת ?

העושר במשפחה לא משפיע על אושרה, ואם הוא כן משפיע, אז רק לטובה

פורסם

Rule The Pc מצטער להגיד לך אבל אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר...

אתה עובד סוציאלי?

חוץ מזה לרצוח עוברים?!

זה זכותה של אישה לעשות אם עוברה מה שעולה בדעתה(בגבולות ההגיון)אם היא לא רוצה את העובר היא יכולה להפיל אותו.

דרך אגב כמו שמישהו אמר פה פעם לרצוח תרנגולות ביום כיפור זה מוסרי?!

פורסם
  • מחבר

נו אז למה זה לא מוסרי לאשה לרצוח את התינוק תינוק בן יום? הוא לא ירגיש אין לו שום אישיות הוא בדיוק כמו עובר.....

למה זה לא בסדר?

ובקשר לתרנגולת.... אני לא רב ולא כלום... אבל התרנגולת הולכת למקום מאוד טוב :) וכמו ככה מונעים מהתינוק הזה ללכת למקום טוב גם.....

אתם רוצים להפוך את זה למשהו דתי?

פורסם

ילד בן יום ירגיש טוב מאוד,עובר לא ירגיש כלום כי רוב מערכת העצבים שלו עוד לא התפתחה,ועוד משהו זה שאתה רואה שהתינוק רב אם הרובה הוא מזיז פשוט את היד או הרגל והוא בעצם בועט בתוך הרחם כול אמא מרגישה את זה...

פורסם

תינוק הוא חלק מגופה של האישה. הוא תא שלה שמתפתח וגודל.

הפלה עושים בדרך כלל כמה שיותר מוקדם, בשליש הראשון בדרך כלל

"בערך 15% מכלל ההריונות בני 4 עד 20 שבועות יסתיימו בהפלה. אך השכיחות האמיתית של אובדן מוקדם של הריונות גבוהה בהרבה, ומוערכת בקרוב ל- 50" - baby4u.co.il

תראה כמה זה פשוט לטבע לרצוח עובר, למה לנו אסור למען שיפור איכות החיים של האישה ושל צאצאיה העתידיים ?

פורסם
  • מחבר

צאציאה לעתיד?

אשה שלא אכפת לה שרוצחים את התינוק שלה בתוך הגוף שלה תהיה אמא חרא...

אולי זה בטבע שמתים הרבה תינוקות מוקדם אבל זה לא אומר שאתה יכול לקחת את זה לידיים שלך....

וגם תינוקות בני חצי שנה לא יריגשו אם יכניסו להם רעל לדם והם פשוט ימותו זה אותו דבר... אז זהו שאתה מאמין שזה סתם עובר איזהשהו תא שאולי יתפתח לבן אנוש... אני חושב שזה יצור חי שאין לאפחד זכות לקחת את הזכות שלו לחיות בשביל מישהי שרוצה חיים יותר טובים...

לאדע כמה מכם באמת רציניים בקשר לתראד או סתם רוצים שיהיו הפלות למקרה (כן בטח זה יקרה חח) שתכניסו מישי להריון בטעות..

מי שרציני (אולי המקסיקני?) תוכלו לראות טיעונים הרבה יותר טובים משלי פה

פורסם

מצטער להגיד לך אבל אתה אידיוט,למה מאיפה אתה יודע שהיא תהיה אמא חרא?

אולי אמא שלך הפילה תינוק לפני(סתם לדוגמא)ואף פעם לא סיפרה לך???

חשבתה על זה הא?!

אין לך זכות לשפוט אף אחד קודם תסתכל טוב טוב בתוך עצמך ואז תדבר לפני זה אין לך זכות דיבור,ואל תשחק אותה גבר שאני אבוא למפגש נראה כמה גבר תהיה. :)

פורסם
  • מחבר

חח למה לי לבוא למפגש הפורום?

נשים שלא אכפת להן שרוצחים את התינוקות שלהן הן בני (בנות?) אדם חראות....

הן לא מסוגלות לשמור על עצמן ונכנסו להיריון איך מישהי שלא מסוגלת לשמור על עצמה ואז גם אומרת "זובי אני רוצה שיהיו לי חיים טובים" ורוצחת את התינוק שלה תהיה אמא טובה

אבל יש כאלו שנכנסות להיריון בטעות יגידו עשיתי טעות אבל אני לא יכולה לגדל ילד אני אמסור אותו לאימוץ.. לפחות יש בהן איזשהו מידת רחמנות והן אוהבות את התינוק שלהן..

ויש את אלו שאומרות עשיתי טעות ואני צריכה לקחת את הדברים לידיים שלי ולגדל את הילד... אמא טובה זה אמא שפשוט אכפת לה מהילד שלה.. אמא טובה זאת לא אחת שתתן לו את התנאים הכי "מושלמים"... אם אמא טובה זאת אחת שתתן לילד שלה תנאים טובים אז שפשוט תלך לעבוד כל היום ותתן לאיזו פיליפינית לשמור עליו

ולמה אתה ממשיך להוריד את הרמה של התראד?

פורסם

לא קראתי את כל הדיון , רק את העמוד הראשון , אבל הנה משפט שמסכם פחות או יותר תדעה שלך:

אני נגד.....

זה רצח לכל דבר.....

היא הביאה את זה על עצמה..... אם היא חשבה שהיא מספיק גדולה וחכמה כדי לעשות סקס היא גם תתמודד עם ילד.......

בדיוק בשביל מקרים כאלו הפלה קיימת , כדי שהילד לא יענש על הטעות של האמא , ההבנה שלך היא בדיוק ההפך ממה שהיא אמורה להיות

תינוק צריך לבוא מרצון ומאהבה , אני לא רואה שום טעם להביא ילד בעולם אם הוא יגדל על ערכים שהוא איננו רצוי והוא נטל נפשי וכלכלי , בשביל מה ? רק הילד יסבול מכך וחבל שכך.

בסדר , אולי יהיו לו חיים טובים , ואולי לא , אולי ההורים שלו יזרקו אותו באיזה בית יתומים ? אולי הוא יגדל בשכונות עוני וידרדר לסמים ופשע? אולי הוא ימות מחוסר טיפול רפואי כי אין לאם כסף לטפל בו ? לא חסרים דרכים לאן המצב יכול להתדרדר .

אתה בעצמך אמרת: "ובקשר לתרנגולת.... אני לא רב ולא כלום... אבל התרנגולת הולכת למקום מאוד טוב Smiley וכמו ככה מונעים מהתינוק הזה ללכת למקום טוב גם....."

למה לא גם כן עם תינוק ?

כל עוד עושים הפלה כאשר התינוק עוד בשלבים הראשונים של התפתחותו , זו לא נחשב לרצח לדעתי כי הוא איננו תינוק עדיין , זה כמו מה שהדתיים אומרים על להביא ביד , בכל פעם שאתה עושה את זה אתה רוצח מיליוני ילדים בפוטנציאל , ככה העובר , הוא ילד בפוטנציאל כי הוא עדיין לא הגיע לשלב התפתחות מספק.

פורסם

למה אסור להרוג יצור חי ? גם תרנגולות פרות ודגים הם יצורים חיים וברמת מודעות גבוהה בהחלט מאשר לעובר.

ההבדל בין תינוק בן חצי שנה לעובר בשליש הראשון לחייו הוא שהתינוק רוצה פסיכולוגית לשרוד, כמונו.

העובר לא רוצה לשרוד כי הוא עדיין לא יכול

אם היא לא תסתבך עם תינוק לא רצוי אז לילדים שהיא תעשה בעתיד יהיו חיים יותר נוחים.

ולמה אתה קובע שהיא תהיה אמא גרועה? יש בסיס לטענה שלך אבל אנחנו לא יודעים בדיוק איך האמהות פועלת.

אולי אתה צודק אבל לא לגבי כל הנשים שרוצות לעבור הפלה. ואולי הממוצע נוטה לעבר זה שנשים שעוברות הפלה הן אמהות פחות טובות אך לפי דעתי זה לא הבדל גדול בין נשים שעוברות הפלה לנשים שלא עוברות הפלה

פורסם
  • מחבר

טוב הדעה שלי היא נגד כי אני חושב שהוא כבר יצור חי והוא לא פוטנציאל......

אני לא יודע מה הולך עם התינוק אולי הוא מגיע למקום טוב יותר אולי לא אולי הוא בא בגיגול שוב.... אבל זה לא קשור לנושא

הקטע שהוא יכול להדרדר לעוני או משהו יכול לקרות ל40% מהילדים במדינת ישראל למה שלא נהרוג את כולם?

עריכה:

למה אסור להרוג יצור חי? שמעת מה אמרת?

גם עובר רוצה לשרוד... ההוכחה בסרטים שרואים שהוא נלחם עם הסכין של המנתח וזה לא סתם בעיתות של תינוק....

תינוק עד חצי שנה הוא בדיוק כמו עובר.... ואפשר להרוג אותו עם רעל והוא לא ישים לב......

פורסם

העוברים הלוחמים זה במקרים מאד יוצאי דופן שעושים הפלה בשליש השלישי.

אחוז גבוה מאד ומוחלט של ההפלות נעשה בשליש הראשון כשהעובר בקושי בגודל אגרוף ולא נמצא במודעות

וכן מותר להרוג יצור חי

יטוש זה יצור חי

בשר זה יצורים חיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים