עבור לתוכן

גם לי יש בעיות לפעמים {בזק ? }

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה שצצה לאחרונה, ואני מקווה שתוכלו לעזור...

יש לי חיבור ADSL בבית ויש לו בעייה משונה ומרגיזה. אני מחובר לאינטרנט זהב, ואני מהמתחברים הראשונים לשירות, בעבר המהירות הייתה גבוהה מאד ויציבה, אבל כיום, בעיקר בשעות הערב המהירות צונחת לחלוטין, בעשרות אחוזים, והמהירות חוזסרת רק למוחורת ושוב צונחת ...

מה יכולה להיות הסיבה ? הספק? בזק ? אולי איזושהי הגדרה לא מוגדרת נכון ?

תעזרו לי בבקשה ...

פורסם

זה בעיקר הספק.

אל תנסה לחפש את הבעיות אצלך, כי פשוט אין.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק אם זה באמת הם?

ואיך זה יכול להיות שרק אצלי יש כזאת ירידת מהירות ?

???

פורסם
  • מחבר

יש לי התחייבות לעוד פרק זמן ...

אני שואל, האם ניתן להיות אורח של 012 לכמה דקות ולבדוק שם את המהירות ? אמרו לי שזה אפשרי ...

פורסם

זה נראה כאילו איטרנט-גנב משתפים את רוחב הפס שלך, אם אתה אמר שזה קורה רק בשעות מסויימות של היום, שהן, ככל הנראה, שעות שיא.

פורסם
  • מחבר

1800-012-012, נדמה לי..

אני מתקשר דרך איי פי, לא למספר טלפון ...

ומה זאת אומרת משתפים? תוכל להסביר טיפה יותר ?

פורסם

בזק מנסים להסתיר אתה, אבל ככל שאתה רחוק יותר מהמרכזיה של ספק הטלפון שלך(יש הרבה בארץ תחרות חופשית, תנחש איזה.), כך הרוחב שיכול להיות מסופק לך הוא קטן יותר. לכל איזור יש רוחב מסויים בתקשרות שלו למרכזיה, ויש את הרוחב שאתה רוכש מספק האינטרנט, שהוא מתחייב לספק לך אותו כרוחב שיא. יכול להיות בוא נאמר, שיש בסביבה שלך עוד מספר אנשים שמחוברים לADSL דרך אינטרנט גנב, אז ספק האינטרנט שלך העדיף לשתף ביניכם את הרוחב(כמו שהיה פעם באקטיבינט - משהו זוכר?, או שאז עדיין לא נולדתם?) בכדי לחסוך בעלויות. אני יודע שחיבור CABLE של אינטרנט בכבלים תמיד עושה את זה, והם מודים בזה. אבל, אנחנו חיים בישראל, ועושים כאן קומבינות ושמיניות בשמיים רק כדי לחסוך כמה אגורות ולהרוויח עוד כמה גרושים.

פורסם

אני מתקשר דרך איי פי, לא למספר טלפון ...

LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

זה המספר טלפון שלהם!! להזמנות, שירות לקוחות, מידע, הטרדות, וכו' !

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

[list2]

[*] אפשר לבקש מהם מספר אירוח כדי לבדוק מהירות ?

[*] אבל איך פעם המהירות הייתה מהירה הרבהההההההה יותר ?

[/list2]

פורסם

מה הרעיון בכותרת?

למה מה אתה סופרמן?

פורסם

אתה צריך ליצור חייגן של WOW(זה מן תוכנה כזאת), ואז זה נותן לך להתחבר כ-Guest לאתר של בזק בלבד ומשם אתה יכול לבחור איזה ספק שאתה רוצה.

מה, לא עשית את זה ביום הראשון שקיבלת ADSL? זה נקראה גלישה זמנית בתשלום(יקר מאוד) ואתה משלם לפי דקות.

פורסם

לכל המעוניינים אם אתם מחוברים ל-adsl אז מאוד כדי שספק האינטרנט שלכם יהיה נזק :AR15:כי כך

מהירות הגלישה שלכם תיהיה טובה בהרבההההההה!!!!!!!!! ולכל ההישראלים שבנינו הם להפתעתכם

גם בין הזולים 29.99 $ לחודש (בנטוויזן :nono:ירצו 35 $ וזה לא משפר את מהירות הגלישה) דרך אגב

אני מתחבר חדש (יחסית) וזה עובד ניפלא למשל חבר שלי הצליח להוריד במהירות מדהימה של 80 kb\s

אז בהצלחה לכולם :hi: :spin3:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים