עבור לתוכן

קניתי מארז compucase 6a19 ווו יש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך:

הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז.

זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז?

או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוסיף את הונטק מקדימה שיכניס אוויר ככה שהוא יכניס יותר אוויר קר מהגלוב פאן אבל אני דואג שהמאוורר שבא ביחד עם המארז _(הגלוב פאן בעצם)לא יספיק להוציא את האוויר וככה יצטבר רק אוויר חם סביב הכל יחמם את העניין?

פורסם

דבר ראשון הזלמן והסמארט הם רק מערבלים אוויר ולא מכניסים אוויר

מקדימה הכנסת אוויר זה לא נספר כמו מאורר, אלה כמו 3\4 מיכולת המאורר (בגלל שאין מגע ישיר עם חלל החדר, הפאנל קצת חוסם..)

בקיצור אין לך מה לדאוג, עדיין האיזון לא נפגע ויש לך אפילו קצת יותר מוציא ממכניס (שזה בסדר גמור שזה מעט ככה..)

פורסם
  • מחבר

ואם אני יחליף את הזלמן בגנרי?

פורסם

זה לא משנה, המיקום שלו לא מכניס אוויר מבחוץ, הוא רק מערבל אוויר במארז

זה במידה והפאנל סגור והמאורר בחלק הפנימי של המארז

לא הסברת את עצמך כל כך שאני יכול להבין

אם המאורר בתחילת המארז ממש בפאנל והכיסוי פתוח, זה כבר משהו אחר ובאמת מומלץ להוסיף עוד מאורר מוציא או להחליף למאורר מוציא חזק יותר..

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בעריבול אוויר זה יתן משהו?אז יענו בנטו רק 2 120 הממ יצאו בסוף לקירור מה שאני ישים בסידי לא יתרום בכלום?או שעירבול כן נותן משהו

פורסם

תלוי מה אתה עושה בסידירום תסביר בדיוק

אם המאורר זורק אוויר קיים במארז זה ערבול

וזה כן תורם, לא הרבה.. אבל עדיף על כלום, גם אצלי יש מערבל אחד בסידירומים (שדרך אגב תקרא לזה 5.25 יותר מובן)

פורסם
  • מחבר

הסידירום סגור

בעע תגיד יש מארזים בשוק המידי שיותר טובים מהקומפי?רציני משום מה אני לא נתקל ואני רוצה לשנות עוד אחד

פורסם

למה להחליף מארז זה מארז מצויין תאמין לי הסירקולציה שלך יותר מבסדר לי אין שום מאוורר במארז אניח עובד איתו פתוח ואני חי חיים שלווים למה אתה דואג כול כך?

פורסם

FARKASH זה לא שלו יש זרימה יותר מבסדר, זה שאצלך יש חוסר זרימה ;D

בכל מקרה MC KASDA הוא דיי צודק בעניין הזה, יש לך מארז מאוד מומלץ.. הוא בין הטובים בקטגוריה שלו תשאר איתו ועם המאוררים הנוכחיים הכל נשמע לי בסדר גמור, מה הטמפרטורות שלך שאתה כזה לחוץ?

פורסם
  • מחבר

הם בסדר,אבל הוא דיי מכוער ותאמת יש לי אחד כזה אבל הוא לא שלי של חבר שלי (נתן לי לבדוק אותו),לא נראה שאני ימצא מארז בשוק המידי עם קירור יעיל כזה בטווח מחירים של 550 שקל עם ספק, אבל תאמת הוא לא ממש יפה אבל אני לא רוצה להתפשר על הקירור והביצועים אז אני קונה את השחור

פורסם

6a19 שחור עולה בערך 340 שקל כולל ספק

ה 6919 שחור עולה 400 שקל כולל ספק (שניהם 300W ספק מעולה)

השחור לא כל כך מכוער, מסכים שהוא לא שיא היופי ::)

אם התקציב מאפשר ב 550 שקל:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2101

אבל עם עוד מאורר 120 זה כבר יוצא בסביבות ה 610-620

(לשלושת המארזים תצטרך להוסיף עוד מאורר 120ממ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים