עבור לתוכן

צורב DVD מדגם NEC 2500A DVD±R x8

Featured Replies

פורסם

א. כמו שכתבתי למעלה אי אפשר לא להתייחס לכל חלקי הצריבה, כי מה שרוולנטי זה כמה זמן לוקח לי  מרגע שלחצתי BURN  ועד שהדיסק יוצא.

ב. שיטות הכתיבה לצורבים לא עובדות כמו שיטות הכתיבה לדיסקים. תקרא את זה, אומנם הוא מתייחס ל CD אבל זה בדיוק אותו דבר:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=plextor4024102.php

עריכה: לחדד את הנקודה, אם הדיסק היה עושה סיבוב בשניה, והקוטר שלו היה מטר, אז המהירות בקצה היתה מטר לשניה אבל לקראת המרכז היתה הרבה יותר נמוכה (כי כל סיבוב, או כל שניה, עובר רק שליש מטר מול הראש למשל). כלומר, ככל שאתה יותר קרוב למרכז הדיסק אתה חייב לסובב את הדיסק יותר מהר כדי לקבל את אותה מהירות, אבל, מדיות הצריבה מוגבלות...לכן אתה חייב לנקוט בשיטה אחרת שמשנה את המהירות תוך כדי... תסתכל על עקומת קריאה בנירו של DVD, זה לא מתחיל ב X16 ולכן גם כולם לא כותבים X40 או X52 אלא X40 מקס...

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רק אם תתהפך...

מה היתרונות

LG4120B:

X12, קורא יותר טוב, DVD RAM (הרדדיסק נשלף 4.7 גיגה ב 30 שקל עם עמידות גבוהה), צריבת CD X40 , טכנולוגיה יותר חדשה, שקט מאוד (אבל לא יודע אם ה NEC רועש).

NEC2510:

(אולי) מסתדר יותר טוב עם מדיות זבל. למרות שגם LG מסתדר עם חלק לא קטן ממדיות הזבל אבל אני לא.

NEC הוא צורב מצוין גם כן. ה LG הוא פשוט קניה יותר טובה היום ושניהם GOOD VALUE FOR MONEY (לא שאין צורבים טובים אחרים בשוק כי יש).

היתרון המשמעותי היחיד הוא ההארד דיסק הנשלף - אבל איך בדיוק זה הרי כונן, מה בדיוק נשלף ומאיפה ??

והאם ז בעצם ה DVDRAM ?

פורסם

זה בעצם דיסק שמתפקד כהרד דיסק נשלף.

פורסם
  • מחבר

מה דיסק ? זה כונןשנרה בדיוק כמו CDROM.........

פורסם

הכונן הוא צורב רגיל

הדיסקים הם דיסקים רגילים

בין השאר יש DVD-R DVD+R ו DVD-RAM שהוא נראה כמו דיסק רגיל אבל ניתן לצרוב עליו ולמחוק ממנו, ממש כמו בהרד דיסק נשלף.

זה עדיין לא הרד דיסק נשלף, זה דיסק!!

ברור עכשיו?

פורסם
  • מחבר

הבנתי, כמו דיסק CDRW, לא ממש שימושי :-)

פורסם

לא כמו CDRW!

כמו CDRW זה DVDRW- בדיסקים כאלה צריך למחוק את כל הדיסק ורק אז אפשר להכניס קבצים חדשים.

פה אתה יכול להשתמש בזה ולצרוב\למחוק קבצים ככל העולה על רוחך, בלי שום קשר למה שיש או מה שאין(כל עוד אתה לא גומר את המקום).

ואם זה שימושי או לא - זה רק אתה יכול לענות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה :)

כמה עולה דיסק אחד כזה DVDRW ?

והאם יש אמת בשמועה שה NEC לא מסתדר טוב עם דיסקים קצת שרוטים/זולים ?

פורסם

לא, אין אמת בשמועה, אמרתי לך את זה כי יש לי אחוזים ב LG ובפיוניר ולכן אני רוצה שתקנה את ה LG. חוץ מזה זה מאוד יעזור לי אם יהיו עוד מטומטמים חוץ ממני שיקנו את ה LG כי איך אומרים "צרת רבים חצי נחמה".

גם ל CDREAKS יש אחוזים בפיוניר ולכן גם הם אמרו את מה שאמרו.

פורסם
  • מחבר

;D

וברצינות ?

אני מתכוון לקנות את ה 2510, יש סיבה לחשוש ?

פורסם

תקרא מה שכותבים אנשים...

הסיבה היחידה שלך לחשוש מהצורב הזה זה אם אין לך עוד קורא DVD ואם אתה לא שומר טוב על הדיסקים כי כמו שאמרו משתמשים של הצורב כבר 10 פעמים, יש לו בעיה לקרוא דיסקים עם לכלוך או שריטות.

CDFREAKS, אפילו החמירו וכתבו שיש בעית קריאת דיסקים שהם במצב של פחות ממושלם. הם כתבו את זה ל 2500A, אבל כל ההבדל בין ה 2500A ל 2510A זה כיול מיוחד של העין שעושים בזמן הייצור. מה שלא מנע מהם לשבח את הצורב.

שוב, זה צורב מצוין ומוכח, עם איכות צריבה ששמה בכיס גם צורבים ב 1200 שקל, וזו בערך הבעיה היחידה שלו לפי מה שאני יודע עד היום.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה ענקית על הכל !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים