עבור לתוכן

התלבטויות קשות... נא להקליק!

Featured Replies

פורסם

היי.

ובכן אני עומד בפני התלבטות קשה מנשוא ( ;D) ... אז החלטתי להעביד אליכם את הכדור, לקבל ייעוץ ולהגיע להחלטה:

מה כדאי יותר לקנות?

את'לון XP 1800+, לוח מתאים וזכרונות DDR או:

פנטיום 4 נורת'ווד 1.6 מומהר ל 2400 , לוח מתאים מבוסס 845D, (מה דעתכם על ה SIS?), וזכרונות DDR

לוח TUSL2-C וסלרון 1300 מומהר ל 1600, זכרונות SDRAM

השילוב של הסלרון מפתה, עם תג מחיר נמוך בעליל משתי ההצעות הקודמות!

הבעיה שאני מסתמך כאן על יכולת ה O/C של הפנטיום 4. אם הוא לא יומהר לי ל 2.4 או לפחות יעבור את ה 2, זה יהיה בזבוז של כסף, כי עדיף לקחת את ה את'לון.

לכן רציתי לשאול, מהם הסיכויים שלי להריץ את ה 1.6 ב 2.4? איזה קרור צריך? האם צריך להחליף ספק כוח? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה?

תודה!

פורסם

היי.

ובכן אני עומד בפני התלבטות קשה מנשוא ( ;D) ... אז החלטתי להעביד אליכם את הכדור, לקבל ייעוץ ולהגיע להחלטה:

מה כדאי יותר לקנות?

את'לון XP 1800+, לוח מתאים וזכרונות DDR או:

פנטיום 4 נורת'ווד 1.6 מומהר ל 2400 , לוח מתאים מבוסס 845D, (מה דעתכם על ה SIS?), וזכרונות DDR

לוח TUSL2-C וסלרון 1300 מומהר ל 1600, זכרונות SDRAM

השילוב של הסלרון מפתה, עם תג מחיר נמוך בעליל משתי ההצעות הקודמות!

הבעיה שאני מסתמך כאן על יכולת ה O/C של הפנטיום 4. אם הוא לא יומהר לי ל 2.4 או לפחות יעבור את ה 2, זה יהיה בזבוז של כסף, כי עדיף לקחת את ה את'לון.

לכן רציתי לשאול, מהם הסיכויים שלי להריץ את ה 1.6 ב 2.4? איזה קרור צריך? האם צריך להחליף ספק כוח? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה?

תודה!

אם P4 ולוח אם של אפוקס וזכרון DDR חזק תוכל להגיע לזה אבל תצטרך מאוורר טוב אבל VOLCANO + יספיק ל2.4 אבל אם יותר מזה אז לייבא אלפה
פורסם

תשמע, המעבד בכלל לא רע לOC, אבל ל2500 עם קירור סטנדרטי אתה לא מגיע. למה? בוא נשעה חשבון, המכפלה שלו זה 16, בשביל 2496 תצטרך באס של 157. שאין ברוב הלוחות. אמנם זה לא נראה מטורף, אבל לP4, מעבד שתוכנן ל100, קואד פמפד, זה המון.

פורסם
  • מחבר

אז איזה לוח?

יש את ה MSI 645-Ultra בארץ? אם כן, האם הוא יתן תוצאות דומות ל 845D של אינטל?

כי הלוח מבוסס SiS 645; מה שטוב בו, זה הוא עושה שימוש בזכרונות DDR333.

חישוב קל מראה שהעסק של הפנטיום 4 הזה יעלה כמעט 400 ש"ח יותר מאת'לון מקביל, יחד עם גוף קירור טוב.

האם זה עדיין כדאי?

פורסם

אינטל? אין מצב לOC. פשוט לא נותנים.

פורסם

אז איזה לוח?

יש את ה MSI 645-Ultra בארץ? אם כן, האם הוא יתן תוצאות דומות ל 845D של אינטל?

כי הלוח מבוסס SiS 645; מה שטוב בו, זה הוא עושה שימוש בזכרונות DDR333.

חישוב קל מראה שהעסק של הפנטיום 4 הזה יעלה כמעט 400 ש"ח יותר מאת'לון מקביל, יחד עם גוף קירור טוב.

האם זה עדיין כדאי?

לא לא לא לא תגיע איתו אף פעם ל 2.4 וה Epox EP-4SDA כן יתן
פורסם
  • מחבר

כשאמרתי:

האם הוא יתן תוצאות דומות ל 845D של אינטל?

התכוונתי לצ'יפסט מתוצרת אינטל ולא ללוח של אינטל...

ה 845D "מככב" בלוחות רבים. השאלה שלי האם יכולות הO/C של ה SiS 645 , טובות לא פחות מאלו של ה Intel 845D , והאם גם הן יאפשרו לי להגיע ל 2.4 המיוחל?

פורסם

כשאמרתי:

האם הוא יתן תוצאות דומות ל 845D של אינטל?

התכוונתי לצ'יפסט מתוצרת אינטל ולא ללוח של אינטל...

ה 845D "מככב" בלוחות רבים. השאלה שלי האם יכולות הO/C של ה SiS 645 , טובות לא פחות מאלו של ה Intel 845D , והאם גם הן יאפשרו לי להגיע ל 2.4 המיוחל?

Supports CPU Vcore and Clock Settings via BIOS

Supports AGP Vcore Setting via BIOS

Supports Memory Vcore Setting via BIOS

פורסם

"פנטיום 4 נורת'ווד 1.6 מומהר ל 2400 , לוח מתאים מבוסס 845D, (מה דעתכם על ה SIS?), וזכרונות DDR"

זאת האופציה.

SIS לא יגיע עם OC רחוק. הערכה שאמרת היא ערכה שאיתה הגיעו דיי הרבה בOC.

עכשיו זה עדיף על AMD משום שATHLON XP 1800+ מגיע בערך לביצועים פנטיום 4 1900MHz למרות שהוא אמור להתחרות ב1800MHz, רק שאותו, הוא עובר בלי בעיות. לכן אם תמהיר את הפנטיום 4 ל2400MHz זה לא משהו שATHLON יוכל להתמודד איתו.

פורסם

תלך על פנטיום 4A 512 מטמון ולוח עים צפסט של SIS לא תתחרט על זה......

פורסם

אני הזמנתי עכשיו את הפנטיום 4 1.6A והלוח שלדעתי הוא הכוכב בין כולם הוא האפוקס. מבוסס על הצ'יפסט של אינטל - 845D.

Epox 4BDA.. יש גם גירסת רייד 4BDA2+...

זה אחרי ששאלתי בפורומים שונים בחו"ל והתבוננתי בהרבה תוצאות של המהרות בחו"ל..

פשוט אני רואה לוחות מבוססי צ'יפסט של אינטל מגיעים הכי גבוהה מבחינת אוברקלוק.

והלוח של אפוקס בראשם.

לפחות מבחינת קונפיגרציה..

ניתן גם לנעול את הבאס של ה-PCI וה-AGP בלי לדאוג שהם יפריעו.

ולהריץ את הזכרונות ומהעבד ב-ratio שונה (לא רק 1:1).

עם המוד למעבד אפשר להוציא ממנו 1.85v למעבד וזה יספיק כדי להגיע הכי רחוק לסביבות ה-2.8 ג"ה.

עם הקירור הסטנדרטי הכי גבוה אני מאמין שראיתי 2.6.. אבל גם זה בטח במעלות דיי גבוהות.

לכן אני מזמין גוף קירור של זלמן עם מאורר שקט.

הצ'יפסט של SiS גם מעולה (וכן הלוח 4SDA של אפוקס), אבל אני פחות בטוח בהצלחה שלו להמהיר טוב כמו האינטל..

עדיין צ'יפסט של אינטל למעבד של אינטל, הכי טוב ליציבות לדעתי.. הם יודעים מה עושים.. בדר"כ.. ;)

פורסם

בצ'יפסטים ? רק אינטל...

פורסם

נכון...... בקלות אפשר להמהיר אותו ל2.4 על ידי העלאת הבאס ל150MHz במקום 100MHz. כדי להגיע ל2800MHz צריך להעלות את הבאסס ל163MHz.... אבל אני חושב שפה כבר תצטרך מעט קירור, לא משהו רציני אבל עדיין...... איזה Volcano 7........

פורסם

זה לא כזה פשוט.. ראיתי הרבה מאוד אנשים שלא עברו את ה-2.2 ככה..

לא לכולם יש מזל..

צריך לזכור שזה לא מדע מדוייק..

אלא תחביב מטורף של אנשים משועמים.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים