עבור לתוכן

זקוק לפתרון קרור חלופי לIntel Prescott

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכוון להחליף את המאוורר שקיבלתי עם הprescott 2.8 שלי שמרעיש בצורה בלתי נסבלת ושלא תעלה על הדעת. אני זקוק לפתרון קרור טוב וכמה שיותר בזול וכמו כן שניתן יהיה להשיג בקלות. תודה

נ.ב

לא מענייני להגיע לטמפ' הקפאה, המטרה עבודה סבירה אפילו בימי הקיץ החמים במינימום רעש

*עריכה*

חשבתי אולי לקנות את המאוורר הישן שבא עם הcopper, לדעתכם הוא לא יגרום נזק, קרי התחממות יתר?

פורסם

סטיקי בראש בפורום, תן מבט..

פורסם

subx

אני צריך לדבר איתך ואני לא מצלךיח לשלוח פרטי,תאשר אותי באיציק

subliminal זה הכינוי שלי

פורסם
  • מחבר

סטיקי בראש בפורום, תן מבט..

תודה Sub, סרקתי ולא מצאתי פתרון הולם וזול. מה גם השאלה שמעניינת אותי יותר מכל עכשיו זה האם הSTOCK FAN של הcopper יספק? אם כן העלות שלו היא 5$ וזה הרבה יותר משתלם מכל מיני מאווררים מצועצעים במחירים מופקעים לאדם שלא מתכוון להמהיר.

זאת היתה כל מטרת הת'רד =>

פורסם

מאורר Stock גם יש לך היום , אז זה לא שיפור כל כך גדול :\

פורסם

אתה יכול לקנות את הSILENT TOWER של טרמלטק הוא שקט ביותר ונותן ביצועים מהשורה הראשונה המחיר שלו גם לא יקר יחסית לתמורה בין 160-180 שקל אם אני לא טועה החיסרון היחיד הוא הגודל המפלצתי שלו אתה צריך לבדוק שהלוח שלך מתאים, תבדוק שיש חורים לברגים מסביב לתושבת של המעבד.

פורסם
  • מחבר

מאורר Stock גם יש לך היום , אז זה לא שיפור כל כך גדול :\

השיפור יהיה ברעש, כמו שאתה בטח יודע המאוורר stock של הcopper בקושי שומעים אותו, הבעיה היא כמה טוב הוא ידע לקרר ואם בכלל יצליח לקרר את הprescott.

ותודה FARKASH, אני לא הולך להחליף מארז =>

פורסם

קופר זה חומר - נחושת

הרבה גופים משתמשים בנחושת

על איזה גוף אתה מדבר עם נחושת ב5 דולר....?

פורסם

השיפור יהיה ברעש, כמו שאתה בטח יודע המאוורר stock של הcopper בקושי שומעים אותו, הבעיה היא כמה טוב הוא ידע לקרר ואם בכלל יצליח לקרר את הprescott.

ותודה FARKASH, אני לא הולך להחליף מארז =>

מישהו דיבר על מארז? ה-Silent Tower זה לא מארז, זה מאוורר אבל ללא ספק מתקרב בגובהו למארז ;)

פורסם
  • מחבר

קופר זה חומר - נחושת

הרבה גופים משתמשים בנחושת

על איזה גוף אתה מדבר עם נחושת ב5 דולר....?

חחח, סליחה התבלבלתי עם הcoppermine לnorthwood

הכוונה היא לגוף קירור שבא עם הnorthwood לנסות ולהטמיע אותו עם המעבד prescott.

פורסם

אתה נורמאלי?

אם זה לא ישרוף לך את המחשב זה יגרום לא לקרוס והרבה....

אם אתה רוצה משהו כזה, תנסה להשיג קירור סטוק של מעבד אינטל מעל 3.0-3.2 גיגה - אחד עם ליבת נחושת למטה. הם די חזקים וזולים (?ושקטים?)

למרות שעדיף כבר משהו אחר....

פורסם

מה שהמלצתי עליו הוא לא מארז אלה קירור וקירור מצויין למעבד בדוק לפני שאתה מסיק מסכנות חפוזות על פי השם זה אחד מגופי הקירור החזקים ביותר קיום.

פורסם

מה שהמלצתי עליו הוא לא מארז אלה קירור וקירור מצויין למעבד בדוק לפני שאתה מסיק מסכנות חפוזות על פי השם זה אחד מגופי הקירור החזקים ביותר קיום.

מה אתה רוצה ממנו הוא הסביר שהוא התבלבל,סתם אתה נהנה להטיף?

ולפותח הת'רד מה זה זול לדעתך?

פורסם

חחח, סליחה התבלבלתי עם הcoppermine לnorthwood

הכוונה היא לגוף קירור שבא עם הnorthwood לנסות ולהטמיע אותו עם המעבד prescott.

איפה הוא אמר פה שהוא התבלבל וחשב שהSILENT TOWER הוא מארז אה? גם אתה קורא ומסיק מסכנות חפוזות?

פורסם

nas

ענה לו כבר על זה.

משמע הוא הבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים