עבור לתוכן

נושא שונה: אני לא מצליח להתקין את לינוקס, תסתכלו על הודעה 8-נמצא פיתרון, עמ' 2

Featured Replies

פורסם

מה שראיתה שכתוב L99999999999999999999 99999999999 זה ההתחלה של לילו(מנהל הבוט) רוב הפעמים שזה קורה זה כיוון שניסיתה להקטין את מחיצת חלונות כדי ליצור מחיצת לינוקס חדשה האמתי שזה קרה גם לי פעם אבל אחרי שהתקנתי שוב את מנדרייק 10 הבעיה נעלמה כיוון שלינוקס לא דפק לך את המחיצה אלא את הMBC אבל זה לא סיבה כדי שזה לא יעבוד יש לי שאלה אני מתכוון לכתוב מדריך להתקנת מנדרייק 10 ושימוש בו כמו בווינדוס(משחקים סרטים מוזיקה גלישה..) אם אני יכתוב אותו אתה תנסה עוד פעם לינוקס?

תאמין לי עד שהתקנתי לינוקס עברתי הרבה התקנות כושלות בגלל הצורב התמונות עד שבדקתי שהורדתי תמונות נכונת כדי לך להוריד מWWW.LINUXISO.ORG כפי שהמלצתי מקודם מהמירור הראשי ולבדוק בעזרת MD5 אם זה בסדר

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא ניסיתי לשנות שום מחיצה של ווינדאוס, המחיצות של ווינדאוס נשארו ללא שינוי. אני פשוט "אמרתי" למנהל ההתקנה של לינוקס להתקין את לינוקס על השטח החופשי שבכונן וזהו, לא נגעתי בכלל במחיצות של ווינדאוס.

הבעיה אצל משתמשים חדשים בלינוקס הוא הקושי להסתגל לשימוש בלינוקס. למשל, אני אפילו לא ידעתי איך פותחים מחיצה בלינוקס כשהתחלתי להשתמש בה לפני חודש, ולא מצאתי שום מדריך לגביי דבר קטן כזה, או דברים קטנים אחרים. אז אם תכתוב מדריך, זה יעזור לאחרים להבין טוב יותר את השימוש במערכת הזאת, ואני אולי אנסה להתקין את לינוקס אבל לא בשבועיים הקרובים, כי אני לא רוצה שוב לדפוק את XP PRO שיש לי ולהתקין אותו מחדש. אז בטח בעוד שבועיים אני אנסה שוב להתקין.

ד"א: יכול להיות שיש בעיה בחומרה שלי שגורמת לכל המחשב להפסיק להגיב בזמן התקנת לינוקס? או אפילו בזמן הרצת שולחן העבודה של לינוקס?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצאתי בפורום אחר פיתרון לבעיית התקיעות במהלך ההתקנה של מנדרייק 10 ובמהלך העבודה איתה.

יצא שלוחות אם מסויימים עם nForce chipset גורמים לבעיית התקיעות האלה.

לפיתרון:

http://www.whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16146

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים