עבור לתוכן

מהי תוכנת הריפינג הטובה ביותר?

ולמי שלא הבין: Audio CD Ripping, לאנקודרים נגיע אחר כך. 424 הצבעות

1. 1. ולמי שלא הבין: Audio CD Ripping, לאנקודרים נגיע אחר כך.

• CDEX
    • EAC - Exact Audio Copy
    • Easy CD-DA Extractor
    • AudioGrabber
    • MusicMatch Jukebox
    • AudioCatalyst
    • Windows Media Player
      0
    • אחר (פרט!)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה להשפיע על התוצאות, אבל הסדר של האפשרויות בסקר מהווה את הדירוג האישי שלי (אבל לא שמעתם אותי אומר את זה... ;))

Prog.

פורסם

other...

Blaze Madia Pro

:smoke:

פורסם

תגידו , EASY CD DA EXTRACOR זה לא קיצור של CDEX ?!

בכל מקרה, אם לא, אז רציתי לדעת האם - EASY CD DA EXTRACTOR מכיל בתוכו את המקודד LAME ?!

פורסם
  • מחבר

תגידו , EASY CD DA EXTRACOR זה לא קיצור של CDEX ?!

ממש לא.

בכל מקרה, אם לא, אז רציתי לדעת האם - EASY CD DA EXTRACTOR מכיל בתוכו את המקודד LAME ?!

LAME נתמך ב-ECDDAE, אבל אני לא בטוח שהוא מגיע ביחד איתה. למה שלא תוריד את הגירסה האחרונה ותבדוק?

אגב, לכל מי שהצביע עבור AudioGrabber מוטב שתהיה לכם סיבה טובה, מכיוון שאני יודע מנסיון אישי שיכולות ה-Jitter Correction שלה הן נחותות ביותר (במיוחד בהשוואה ל-ECDDA ו-EAC).

Prog.

פורסם

AudioGrabber.

כי אני משתמש בה המון זמן וטוב לי איתה במיוחד בגרסה האחרונה 1.81. זה שהיא לא חינמית זה נכון אבל גם על זה אפשר להתגבר :smoke: .

למשתמשים חדשים הייתי ממליץ CDEX כי בכל זאת היא חינמית והבנתי היא טובה.

פורסם

AudioGrabber, בהחלט.

אני פשוט אוהב את הממשק שלה, היא נוחה וקלה, האפשרויות ואיכויות הקידוד שלה מספקות אותי, מה גם שהיא מהירה ביותר.

אגב, לכל מי שהצביע עבור AudioGrabber מוטב שתהיה לכם סיבה טובה, מכיוון שאני יודע מנסיון אישי שיכולות ה-Jitter Correction שלה הן נחותות ביותר (במיוחד בהשוואה ל-ECDDA ו-EAC).

הסבר נמק ופרט! :)

פורסם
  • מחבר

AudioGrabber, בהחלט.

אני פשוט אוהב את הממשק שלה, היא נוחה וקלה, האפשרויות ואיכויות הקידוד שלה מספקות אותי, מה גם שהיא מהירה ביותר.

הנה הסיבה הראשונה שבגללה אני מטיל ווטו מוחלט על AudioGrabber:

Phone's home with author's server, invalidates itself when you go online.

Might screw up your mouse buttons too.

This checking may only be connected to the CDDB feature.

Search your C Drive for a file 'SLICKS.CNT' and delete it.

Repeat if it invalidates itself again.

Try another prog from http://www.cddb.com to perform cddb queries.

Also try blocking the connection with a good firewall, Conseal or @guard.

As of (?) v1.62 'SLICKS.CNT' is now named 'FLOSS.CNT'.

As of v1.7x other names used have been 'ssplz.cnt' & 'MSDEFF32.CNT'

The phone home has been confirmed when using CDDB but it doesn't seem to happen every time.

It looks like the *.cnt file is now randomly named.

It's normally stored in the 'windows' or 'winnt' directory depending on your OS.

Aparently legal users are getting bugged by this too.

Delete the *.cnt file or whatever it's called to enter the serial again.

More users have reported the turd file as 'SPOOF32.HID' & 'PROXIES.VID', so it looks like it

could be called anything now.

List of Booby-Trapped Shareware (compiled by LeoGetz)

בשביל מה אני צריך את כאב הראש הזה? יש תוכנות כל כך טובות כמו CDEX ו-EAC שלא עולות אגורה ולא "יטלפנו הביתה" ברגע הראשון שהן חושבות שהייתי ילד רע... :nono:

הסבר נמק ופרט! :)

בימינו רוב הצורבים וכונני ה-CD-ROM מסוגלים לספק DAE איכותי ללא קפיצות, חרחורים ושאר כשלים שאיפיינו את כונני האתמול.

אבל לפני זמן לא רב המצב היה שונה ולעיתים קרובות היה נדרש שימוש בתיקון תוכנה בשם Jitter Correction.

מהשוואות שעשיתי בעבר בין תוכנות ריפינג שונות, התברר לי שהאלגוריתמים של AudioGrabber היו פשוט חסרי כל תועלת בהשוואה לאלה שהגיעו עם התוכנות של המתחרים (ואפילו בהשוואה לאלה של תוכנות צריבה כמו Padus Discjuggler).

הגירסה האחרונה שניסיתי הייתה 1.66 וככל שזה תלוי בי, כך זה ישאר :bash:

Prog.

פורסם
בשביל מה אני צריך את כאב הראש הזה? יש תוכנות כל כך טובות כמו CDEX ו-EAC שלא עולות אגורה ולא "יטלפנו הביתה" ברגע הראשון שהן חושבות שהייתי ילד רע...

בכמה השנים האחרונות שאני משתמש ב-AudioGrabber(מגרסה-1.39) מעולם לא קרה לי דבר כזה...

מהשוואות שעשיתי בעבר בין תוכנות ריפינג שונות, התברר לי שהאלגוריתמים של AudioGrabber היו פשוט חסרי כל תועלת בהשוואה לאלה שהגיעו עם התוכנות של המתחרים (ואפילו בהשוואה לאלה של תוכנות צריבה כמו Padus Discjuggler).

אין לי מושג על מה אתה מדבר...

כשהשתמשתי בתוכנה במחשבי הישן(P100) לא היו לי שום קפיצות ועיוותים בסאונד(היה לי CDROM X4...)

פורסם
  • מחבר

בכמה השנים האחרונות שאני משתמש ב-AudioGrabber(מגרסה-1.39) מעולם לא קרה לי דבר כזה...

בכל השנים האלה אתה משתמש בקביעות ב-Firewall? ???

טוב, כנראה שעם תוכנות כמו AudioGrabber זה הכרחי...

כשהשתמשתי בתוכנה במחשבי הישן(P100) לא היו לי שום קפיצות ועיוותים בסאונד(היה לי CDROM X4...)

אתה שייך לברי המזל שנפלו על כונן עם יכולות DAE טובות.

באותה תקופה שבה בדקתי את תיקון השגיאות של התוכנות השונות, היו לי שני כוננים שפישלו בעכביות: צורב פרללי HP-7510e וכונן CD-Rom x32 של קריאטיב. AudioGrabber נותרה חסרת אונים מול הבעיות של הכוננים האלה עם DAE, לעומת זאת תוכנות אחרות סיפקו תוצאות טובות בהרבה.

כמובן שהיום כל הנושא הזה פחות משמעותי בשבילי, מכיוון שאני משתמש בצורב הריקו שלי בשביל ריפינג, והוא עושה עבודה מושלמת ללא כל צורך ב-Jitter Correction.

Prog.

פורסם
בכל השנים האלה אתה משתמש בקביעות ב-Firewall?

ממש לא...

כמובן שהיום כל הנושא הזה פחות משמעותי בשבילי, מכיוון שאני משתמש בצורב הריקו שלי בשביל ריפינג, והוא עושה עבודה מושלמת ללא כל צורך ב-Jitter Correction.

יש לך עוד CD במחשב מלבד הצורב?

אני שואל זאת מכיוון שאם יש לך, כדאי שתשתמש בו מכיוון שכמה שפחות שימוש בצורב לעבודה "רגילה", ייתן לך פחות בלאי,

אחרי הכל CD-ROM's הם הרבה יותר זולים מצורבים.

אני למשל, משתמש רק בכונן המשני שלי ולא בצורב לעבודות קריאה...

פורסם
  • מחבר

ממש לא...

ממש לא השתמשת ב-Firewall במשך כל השנים?

או שממש לא נראה לך שיש אמת בטענות האלה נגד AudioGrabber?

יש לך עוד CD במחשב מלבד הצורב?

אני שואל זאת מכיוון שאם יש לך, כדאי שתשתמש בו מכיוון שכמה שפחות שימוש בצורב לעבודה "רגילה", ייתן לך פחות בלאי,

אחרי הכל CD-ROM's הם הרבה יותר זולים מצורבים.

אני למשל, משתמש רק בכונן המשני שלי ולא בצורב לעבודות קריאה...

אני מסכים עם כל מה שאתה כותב כאן, אבל שני הכוננים המחורבנים שהזכרתי קודם פשוט לא יכולים לספק DAE ראוי. מזל שיש לי את ה-9120 הנהדר של ריקו שמבצע בשלמות את מגוון מטלות שאני זורק עליו (צריבה\אודיו\DVD).

אגב, אני כן מתכוון לקנות כונן ATAPI חדש, אבל זה ככל הנראה יהיה צורב DVD, וזה בטח לא יקרה מחר...

Prog.

פורסם

ממש לא...

ממש לא השתמשת ב-Firewall במשך כל השנים?

או שממש לא נראה לך שיש אמת בטענות האלה נגד AudioGrabber?

גם וגם...

לי בכל אופן, לא קרתה שום תקלה בעת שימוש ב-Audiograbber, ולא השתמשתי בשום FireWall,

וזו פעם ראשונה שאני רואה טענות כלשהן מופנות נגד התוכנה, גם רב החברים שלי משתמשים בה, וגם הם(למיטב ידיעתי...)

לא חוו שום בעיות..

ואממ..כל השנים נשמע לא טוב...הייתי אומר בין 3 ל-4. 8)

פורסם
  • מחבר

לי בכל אופן, לא קרתה שום תקלה בעת שימוש ב-Audiograbber, ולא השתמשתי בשום FireWall,

וזו פעם ראשונה שאני רואה טענות כלשהן מופנות נגד התוכנה, גם רב החברים שלי משתמשים בה, וגם הם(למיטב ידיעתי...)

לא חוו שום בעיות..

כדאי לך לקרוא את זה, ואתה יכול להעיף מבט גם כאן וכאן.

אגב, הנה ציטוט מהאתר הרשמי של AudioGrabber:

Q. My mousebuttons are swapped to left handed when I start Audiograbber!

A. Yet another problem with a pirated copy. Audiograbber finds an illegal serial number in audiograbber.ini and "punishes" you by swapping the mousebuttons.

הם מודים בשיטות שלהם ללא בושה! :bash:

אני חוזר ושואל: למה לעזאזל להתקין קופת שרצים כזאת, כשיש תוכנה מושלמת וחופשית לחלוטין כמו CDEX?

גם EAC לא עולה גרוש ומספקת את כל שתעלה על דעתך ויותר.

להתקין את AudioGrabber (ולצורך העיניין, גם את CDRWin) זה פשוט להכניס ראש בריא למיטה חולה >:(

Prog.

פורסם

Q. My mousebuttons are swapped to left handed when I start Audiograbber!

A. Yet another problem with a pirated copy. Audiograbber finds an illegal serial number in audiograbber.ini and "punishes" you by swapping the mousebuttons.

LOL !! :lol:

פורסם
כדאי לך לקרוא את זה, ואתה יכול להעיף מבט גם כאן וכאן.

אף אחת מן הבעיות שהופיעו בת'רד הזה לא קרו לי מעולם(יש לי גרסה פרוצה... :o)

הם מודים בשיטות שלהם ללא בושה!

כנראה בגרסה הפרוצה האחרונה שיש לי הקראקר שפרץ אותה, עלה על זה ותיקן... :D

אגב, ניסית בכלל להתקין את AudioGrabber? או שפשוט סמכת מראש בעניים עצומות על תגובות הגולשים בת'רדים הנ"ל?

אם אתה רוצה, אני יכול לשלוח לך את הגירסה שלי(1.81 אם אני לא טועה...) ותיווכח בעצמך שכל זה לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים