עבור לתוכן

כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ...

אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן:

יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ...

איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ?

CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.

פורסם

CREATIVE LIVE VALUE DIGITAL

יספק אותך ואפילו מעבר לזה מפני שהוא תומך ביותר משני רמקולים + סראונד

קרא תקציר על הכרטיס הנ"ל בקישור הבא:

http://www.eastronics.co.il/yaz/creative/sb.htm

מחירו = בסביבות ה-65-70 דולר

פורסם

אין לך מה לעשות עם כרטיס 5.1 אם אתה לא מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1!

SB Live! Value...

פורסם
  • מחבר

I I SIR

פורסם
I I SIR

lol

התכוונת:

Aye Aye Sir!

פורסם
  • מחבר

לא אם יש לך מבטא בריטי ... ואז I = YES

פורסם

ה- Creative Live Value כבר לא עולה 65-70 דולר מאז שיצא ה-AUDIGY.

אני דוקא הייתי ממליץ על כרטיס של TERRATEC שיכול להוציא דולבי דיגיטל מיציאה דיגיטלית למקרה שפעם יתחשק לך לקנות רמקולים מתאימים (למשל של ALTEC LANSING שעולים בערך 1200 ש"ח). לכרטיס הזה יש CONTROL PANEL משוכלל ביותר עם אקווליזר גרפי רב-ערוצי לעומת שליטה על TREBLE ו-BASS בלבד בכרטיסים של קריאייטיב.

פורסם

דווקא ה-Altec ADA880 יכולים להוציא Dolby digital גם מ-Live! Value ואפילו מ-Vibra 128 מסכן, כי יש להם מפענח DD פנימי!

הם לא מחייבים כרטיס עם מפענח DD מובנה, כמו שה-DTT3500 של קריאטיב דורשים..

פורסם

לא אם יש לך מבטא בריתי ... ואז I = YES

אם היה לך מבטא בריטי, היית רושם בריטי עם ט'!.

פורסם
  • מחבר

בסוף הזמנתי את הAUDIGY GAMER מחול .. עכשיו אני רק צריך להתפלל שהשביתה בארץ תגמר כמה שיותר מהר ...

דרך אגב מצאתי אתר ישראלי שאני לא ינקוב את שמו שכן מוכר את הכרטיס בארץ אבל אחרי חישוב מהיר יצא לי שזה יעלה לי 150 שקל יותר ולכן הזמנתי אותו מחול דרך האתר הישראלי היחיד שמיבא מוצרים מחול שהחליף את MUSTOP שגם בשמו אני לא ינקוב ...

(exlmarket ezbuyus)

פורסם

lol... כן...

אקסלנט מביאים את זה ביבוא אישי (ככל הנראה).. ואם להודות על האמת, אם הייתי מחפש עכשיו כרטיס קול חדש, הייתי קונה את הכרטיס הזה מאקסלנט, אבל רק בתנאי שהוא מגיע באריזת Retail (שהיא גם מגניבה וגם כוללת לא מעט משחקים מלאים..)

פורסם

don't hold your breath בקשר לשביתת המכס והנמלים

לא רואים את הסוף של זה וגם אחרי הסיום יש עוד הרבה סחורות תקועות שמחכות לטיפול לפני שיגיע הכרטיס שהזמנת..

אכן מצוקת חובבי המחשבים מתגברת בגלל השביתה הזו >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים