עבור לתוכן

מבקש חוות דעת לגבי גוף קירור ZALMAN CNPS7000A-CU

Featured Replies

פורסם

וגם צריך להוציא את הלוח בשבילו, אגב, הרשימה שיש באתר של זלמן לא בדיוק מדוייקת, ראיתי הרבה שהרכיבו אותו בפורומים בחו"ל שהלוח שלהם לא מופיע ברשימה של הלוחות בכלל, כך שצריך לבדוק פעמיים כי ברובר המקרים נראה לי שאין סיבה שהוא לא יתאים, והוא מעניק פתרון קירור מעולה ושקט מצויין.

עריכה:

SP94 די יקר, ומחייב הוצאה של הלוח לצורך ההרכבה, ובדר"כ קונים אותו משתמשים שמעוניינים להגיע לקצה גבול היכולת באוברקלוק, שכן אם זה המטרה של פתוח הת'רד SP94 יהיה הפיתרון הטוב ביותר.

אישית, הייתי ממליץ לחכות לXP120 אם אתה רוצה קירור מסיבי מאוד שמבטיח ביצועים טובים, אבל אני מניח שגם הוא יהיה די יקר.

בכל אופן המלצה שלי זלמן 7000AL-CU, אין בעיית משקל, הבדל 2 מעלות בערך מגרסת הנחושת המלאה, שקט מאוד, מחיר מעולה.

תתחדש.  :)

אגב, אני לא מבין למה גרסת הנחושת המלאה טובה יותר, כי אני שמעתי שנחושת למעבירה את החום מהמעבד לסינק במהירות גובה יותר אך האלומיניום נפתר מהאוויר החם החוצה מהר יותר מנחושת ככה שאלומיניום ונחושת אמור להיות שילוב טוב יותר לא?

פורסם

אמממ עיקרונית אם יש לך מארז חם יחסית ולא מאוורר עדיף את האלומניות מאשר את הנחושת.

לדעתי אם כבר לך על האלומניות כי הוא גם פחות כבד ומהווה פחות סיכון וההבדל בביצועים לא גדול במיוחד.

בכל מקרה תאמת גם אני מחכה ל XP 120 כי הוא יותר טוב, פחות כבר ויותר שקט. (מהסיבה שמאוורר 120 יהיה

יותר שקט וייתן יותר ביצועים גם כן)

פורסם

ה ALCU זה לא הישן יותר? אני קצת מבולבל ???

המטרה העיקרית שלי היא שקט (יש לי כבר BARTON 2500 עם וולקנו 11 ,רועש רמו הוריקן) וביצועים.

פשוט לא ראיתי פה בפורום אנשים שקנו את הזלמן הזה וזה קצת מחשיד, מה גם שהוא יותר תקציבי מה SP94 באיזה 80 שקל.

קניתי את ה- 7000B-CU (ההבדלים מה-A זניחים, בעיקר המעבר ל- FANMATE-2) בפנדה בערך ב- 200 שקל ואני מרוצה.

המעבד בשימוש ב- Athlon 64 3000+ במצב השקט ביותר.

פורסם

מה המעלות לפני / אחרי?

פורסם

תלוי באיזה לוח ותלוי באיזה סוקט, לצורך העניין בסוקט 478 אין צורך להוציא את הלוח אתה שם את שתי מסילות המתכת מכניס אותן אל הבראקט ומחזק את הסינק בעזרת ברגים לתוך המסילות.

לוח EPoX 8RDA+ (יש Mounting Holes)

מעבד AMD 2600+

פורסם

כנראה שתצטרך לפרק את הלוח לצורך ההרכבה, אבל עדיין שווה את הקירור והשקט שהוא נותן.

פורסם

כן, אפשר להתקין את הקירור של זלמן על הלוח שלך, כנראה שתצטרך לפרק את הלוח כידי לשים backplate כדי לקבל קונטרה, בכל אופן המאמץ של פירוק המחשב שווה את הביצועים והשקט שהוא נותן.

פורסם

אואו איזה סרט לפרק את המחשב חח

טוב בסדר תודה רבה :D

פורסם

לדעתי, TT SilenTower

עושה כמעט את אותה העבודה כמו הSP

והוא יותר זול פי 2

ואם אתה OC אז בשבילך הוא יותר טוב מהזלמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים