פורסם 2004 ביולי 2621 שנים לחבר שלי יש פרסקוט והוא עשה OC הוא העלה את הבאס ב1 MHZ ואז החזיר שוב למה שהיה מקורי...ובמקרא יום אחד באתי אליו ושיחקנו בFAR CRY ... אחרי שגמרנו חום המעבד היה על 69 מעלות בחדר ממוזג ??אותו חום גם בAIDA 32 וגם בביוס ...האם הOC פגע במעבד ?
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים שהלוח מזייף בקריאה אתה תראה את אותה קריאה בכל התוכנות וכל המקומות, מה שמשקר זה החיישן עצמו ולא התוכנה שקוראת את המידע מהחיישן
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר איך בודקים אם הוא מזייף ?למה למה נראה לכם שהוא מזייף? כי ב1% של שימוש הוא ב48 מע' ובכל מקרה אחרי שראינו שיש 69 מע' כיבינו אותו ונגענו במארז איפה שהמעבד וזה היה רותחחחח
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים ענית לעצמך.המעבד באמת רותח, כדאי לשקול לשפר את הקירור במארז ועל המעבד בפרט.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים חלק קטן מהלוחות מזייפיםבעיקר אביט וגם חלק מהאסוסים היותר חדשים..בכל מקרה בדיקה יכולה להתבצע אך ורק ע"י חיישן דק ומדוייק, ברוב הבתים אין כזה.. אז תצטרך להאמין ללוח או לכתוב לנו את הדגם ונגיד לך אם יש סיכוי שהלוח טועה...בכל מקרה גם אם הלוח טועה כל עוד אתה נוגע וזה חם זה לא טוב אתה צריך לעשות הכל בשביל לרדת מהמצב הזהסידור חוטים ניקוי אבק, הוספת מאוררי מארז לזרימת אוויר אופטמליתניקוי אבק מהסינק והחלפת חומר טרמיכל עוד אתה לא באוברקלוק אין סיבה להחליף את הקירור סטוק
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר לוח אם ASUS P4 P800S SE לתשומת ליבכם הלוח מבוסס צ'יפסט INTEL848Pיש לו מאוורר 80 ממ בחזית ושתיים מאחורה ...אם ניקח לחנות את המחשב אז אוליי הם יסדרו עם יש בעיה בחומר הטרמי...
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים איזה כיף שיש פרסקוט חמים ונעים. דבר ראשון - תעדכן את הביוס, לי זה הוריד 10 מעלות, מי יודע, אולי גם הביוס שלך מזייף.כרגיל, תסדר חוטיםתוסיף עוד מאווררים שמוציאים אוויר אם אפשר, וגם שמכניסים אוויר.אם זה עדיין מגיע לך למעל 65 מעלות בעומס, תחליף גוף קירור ל Thermalright SP-94 או ל Zalman CNPS7000B כלשהו, נכון שזה עולה כסף, אבל מה לעשות...אני עם הגוף קירור המקורי על 44 במנוחה ו59 בעומס. אני כנראה קונה את ה SP-94, אני רוצה להאיץ טיפה לפני שדום 3 יוצא.]
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אם אתה רוצה שיפור משמעותי בטמפרטורה לא יעזור לך סידור חוטים והחלפת משחה טרמית (תעשה את זה בכל מיקרה) אבל עדיין תצטרך גוף קירור יותר טוב.
פורסם 2005 במאי 3020 שנים בדצמבר קניתי מחשב חדש מעבדintel pentium 4 3000 MHZוכו..בשבוע-שבועיים האחרונים אני נתקל בתופעה מוזרה כאשר המחשב פשוט נכבה לבד.אם אני רוצה להדליק אותו מיד הוא נדלק לכחצי שנייה ונכבה שוב.אם אני נותן לו 2-3 דקות מנוחה הוא נכבה ל-4-6 שניות ושוב נכבהרק רבע שעה של מנוחה נותנת לי לפתוח אותו מחדש וגם רק לכמה שעות עד לכיבוי הבא.התקנתי את התוכנה speedfan הכי חדשה שמצאתיהמעלות בתוכנה הולכות ככהTemp1 : 28CTemp2 : 91Ctemp3 : 0CHD0 : 34Cמשהו יודע אולי מה הבעייה ומה עליי לעשות?(המאווררים נקיים!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.