פורסם 2004 ביולי 2621 שנים Well... אני יכול לנחם אותך שאני גם מסכן את אותה הטריטוריה של דרעקי (מיינד), חיפה והקריות (ביאליק בעיקר). לעומת זאת, מי שגר פה באזור... עכשיו כששנינו על הכביש... :-X
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מה קורה לכם??אם בא לכם להיות נהגי מרוצים יש מקומת בשביל זה..אם בא לכם להרוג את עצמכם תעשו אתזה בלי לקחת אחרים אתכם..קצת אחריות אנשים..מזל טוב ושמרו על עצמכם..
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אם בא לכם להיות נהגי מרוצים יש מקומת בשביל זה.. אם בא לכם להרוג את עצמכם תעשו אתזה בלי לקחת אחרים אתכם.. קצת אחריות אנשים.. זה הכל בצחוק מה נלחצת?? נראה לך באמת שצריך להיזהר ממני בכביש?? דרך אגב אם שכחתי אז מזל"ט לכל מי שעבר טסט ותנהגו בזהירות ואל תנהגו ישר אחריי שאתם עושים קארטינג :-X
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים k guyss-o-r-r-yאני פשוט יודעת שכן יש נהגים כאלה שמתפרעים ומסכנים וסומכים על ה"כמעט" וזה מעצבן ומפחיד..פשוט שמרו על עצמכםותהנו (:
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מזל טוב לכולם! בעזרת השם עוד חודש-חודשיים אני גם אצטרף אליכם נתראה ברמזור דרך אגב אלפא 156 אחת המכוניות הכי יפות שמסתובבות בארץ.....
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים רק אל תעשו תאוטו שלכם לארס מוביילערס זה עם "ע" !!!!אבל צודק ראיתי לפני כמה ימים איזה פג'ו ישנה אבל מזה ישנה התקופה של בנגוריון עם שני פסים כאלה עליה יענו כמו הוויפר
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים החוק החדש יצא?...על מי הוא חל?.....מאיזה שנה 1985-86-87אפשר קישור לפירסום של החוק הזה.!!!באסהההה זה נשמע באסהההההה נהג ועוד 2 השלוש חודשים לא מזיזיים לי אבל נהג ועוד 2 בעעעע זה כולל רשיון על משאית?...
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים זה כולל רישיון 02 בלבד.ממש לא קשור לתאריך לידה אלא למי שעבר טסט החל מה 1.11.04החוק עבר קריאה ראשונה בלבד.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים ;Dלפי החוק החדש שנכנס בנובמבר גם אם יהיה לך טרקטור וגם אם לא יהיה לך 3 חודשים מלווה ושנתיים רק עם 2 חברים באותו :-[החוק החדש אומר שצריכים להיות עם מלווה שלושה חודשים ושנתיים (כשנהגים חדשים) אסור לסוע יותר מהנהג החדש ועוד מישהו אחד איתו!כשיש מלווה אז אפשר להיות שלושה באוטו כי המלווה לא נחשב.וחברים תאחלו לי בהצלחה ביום רביעי יש לי טסט פנימי!נראה אותכם על הכביש עם האיביזה שלי...
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אתה טועה.במשך שנתיים מותר לך ליסוע ביחד עם עוד שני נוסעים, אלא אם כן יש מלווה איתך, ואז מותר כמה שאתה רוצה(כלומר ע"פ מספר המקומות באוטו).
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים כן, ברור. לקחתי את זה כמובן מאליו. : זה אומר שאני חיייב לעבור טסט ראשון\שני בשביל לא להיתקע עם זה! איזה מלחיץ זה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.