פורסם 2004 ביולי 2521 שנים איזה כיףאחרי 28 שיעורים בדיוק!עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אוי איזה כייף לך שיש לך רישיון. גם אני רוצה :'(. נו טוב עוד שנתיים, לפחות אני יכול להתנחם בזה שעוד שנה יהיה רישיון לטרקטור\טרקטורון אז נוכל לעשות שטויות במושב ב19 קמש בירידה!יש לי באמת שאלה לזה. אם אני עושה בגיל 16 רישיון לטרקטור אז בגיל 17 שאני יעשה רישיון לאוטו אני יצתרך ליווי מבוגר לחצי שנה או שבגלל שאני לא יהיה נהג חדש אני לא יצתרך את זה?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מתחיל להיות מסכון יותרכמה משפטי חוכמה"אם שותים לא נוהגים""תיהיה חכם לא צודק"על מה תנהג?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מזל טוב! אני בפעם הראשונה שנהגתי על הקורולה המשפחתית כמעט דרסתי כלב... בפעם הראשונה שנהגתי על רנו 21 של חבר שלי כמעט דרסתי חתולה... מסקנה - ללחוץ על הגז קצת יותר ;D וזאת העצה שלי אליך
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אם אני עושה בגיל 16 רישיון לטרקטור אז בגיל 17 שאני יעשה רישיון לאוטו אני יצתרך ליווי מבוגר לחצי שנה או שבגלל שאני לא יהיה נהג חדש אני לא יצתרך את זה?מישהו מוכן לענות לי בבקשה?(אם אסור לצטט את עצמי או משהו כזה תגידו לי בפרטי ואני ימחוק את ההודעה)
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר ;Dלפי החוק החדש שנכנס בנובמבר גם אם יהיה לך טרקטור וגם אם לא יהיה לך 3 חודשים מלווה ושנתיים רק עם 2 חברים באותו :-[
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מה? איזה זיין. אתה רוצה להגיד לי שבגיל 19 אני עדיין לא יוכל לדרוס חתולים לבד?לאן העולם הדרדר?!
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים יש לי באמת שאלה לזה. אם אני עושה בגיל 16 רישיון לטרקטור אז בגיל 17 שאני יעשה רישיון לאוטו אני יצתרך ליווי מבוגר לחצי שנה או שבגלל שאני לא יהיה נהג חדש אני לא יצתרך את זה?תצטרךותוכל לדרוס חתולים לבד, או עם 2 חברים, אבל לא עם יותר (אלא אם יש איתך מלווה יותר)יכול להיות שהחוק לא יחול עליך כי לפי מה שהבנתי הוא נסיוני לשנתיים, אבל לך תדע אם יהיה טוב יותר אחר כך
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים רק אל תתקרב לת"א that's my terf..... ;D ולי עוד לא יצא לדרוס חתולה :'( היא ברחה ברגע האחרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.