עבור לתוכן

סקר בנושא מעבדים

איזה מעבד עדיף לי לקנות 394 הצבעות

1. 1. איזה מעבד עדיף לי לקנות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה שתעזרו לי לבחור איזה מעבד כדאי לי לקנות.תודה

פורסם

כל כך טחנו כבר את הנושא הזה כאן , אולי פשוט תעבור על כמה עמודים אחרונים בפורום הזה , ותקרא קצת ?

פורסם

אם אתה ממהיר (אוברקלוקר), מה שאני מניח שאתה לא, אז פנטיום 4 1.6A - 512k מלווה בלוח אם עם 845D.

אם אתה משתמש רגיל אז מעבד AMD AthlonXP1700 מלווה בלוח עם KT333 או KT266A יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

וזה סתם זריקה בחשכה.. תן קצת יותר פרטים כמו תקציב וצרכים ונוכל לענות לך יותר בפרטים.

פורסם
search.gif
פורסם

אם אתה ממהיר (אוברקלוקר), מה שאני מניח שאתה לא, אז פנטיום 4 1.6A - 512k מלווה בלוח אם עם 845D.

מה מסמל ה-A אחרי 1.6?

פורסם

Northwood

פורסם

אם אתה ממש אובססי בקשר לביצועים ומהריות ויש לך כסף אז לך על הנורתווד, ואם אתה רק מחפש מעבד טוב חזק יציב ואמין ואתה לא נוגע בכל שפיץ קטן אז לך על האטלון XP לא תיתחרט.

ואת זה אומר עוד מישהו אם פנטיום 4 מה לעשות צריך להיות אוביקטביים בחיים.

פורסם
אם אתה ממש אובססי בקשר לביצועים ומהריות ויש לך כסף אז לך על הנורתווד, ואם אתה רק מחפש מעבד טוב חזק יציב ואמין ואתה לא נוגע בכל שפיץ קטן אז לך על האטלון XP לא תיתחרט.

תראה אתה טועה. כל מעבד של AMD מנצח את המתחרה שלו, גם נורת'ווד. עובדה שAMD ATHLON XP 1800+ מנצח את פנטיום 4 נורת'ווד 1.8A וראינו את זה כבר מיליון פעם, אותו הדבר לגבי 1.6A וATHLON XP 1600+.... מה גם שבאותו מחיר כבר אפשר לקנות את 1700+....... וראינו שATHLON XP 2000+ עובר את נורת'ווד 2.0A בכל מבחן אפשרי, וATHLON XP 2100+ עובד את 2.2 נורת'ווד ב90% מהמקרים וגם את פנטיום 4 2.4GHz הוא עובר ככה מידי פעם. כל מעבד של AMD עובר את המתחרה שלו מצד אינטל. אז אל תגיד שאינטל זה הכי מהיר כי זה לא. זה הכי מהיר למי שקונה את המחשב הכי מהיר שיש באותה תקופה, כי תמיד לאינטל יש פנטיום 4 יותר מהיר מAMD (כי לAMD אין זמן להכין מתחרה מתאים בזמן). נורת'ווד פשוט יותר טוב לOC....... וגם לזה תיהיה תחרות עוד מעט עם צאת T-bred......

פורסם

ATHLON XP נקודה!

פורסם

search.gif

כל כך טחנו כבר את הנושא הזה כאן , אולי פשוט תעבור על כמה עמודים אחרונים בפורום הזה , ותקרא קצת ?
פורסם

אל תשכח שלעתים הלוח (ויציבות ספק הכח) עושים גם הם את ההבדל :hi: :hi: :hi:

פורסם

נווו באמת!!!

מספיק

תעשה חיפוס :(

פורסם

אז אל תגיד שאינטל זה הכי מהיר כי זה לא...

מעבדי אניטל יותר מהירים כי אין מעבד Athlon XP 2400 ויש מעבד Pentium 4 2.4A.

למה בדיוק מעבדי אינטל לא הכי מהירים?

ותתן הסבר הגיוני.

פורסם

אתם עוד במחשבה ש-AMD יותר מהירים מp4, כי עשו השוואה בין 2.4A לאתלון מומהר ל-2400+ וה-2.4A לקח אותו..., ושיצא ה-Northwood B אני משאר שכבר לא תגידו את זה......

פורסם

אתם עוד במחשבה ש-AMD יותר מהירים מp4, כי עשו השוואה בין 2.4A לאתלון מומהר ל-2400+ וה-2.4A לקח אותו..., ושיצא ה-Northwood B אני משאר שכבר לא תגידו את זה......

לקח אותו?...עקף אותו קצת אבל כששניהם יגיעו המעבד של אינטל יעלה 3600ש"ח והמעבד של AMD יעלה 1500ש"ח הפרש עצום במחיר לאומת שיפור ביצועים לא מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים