עבור לתוכן

קליפש פרומדיה 5.1 ??

Featured Replies

פורסם

1 לגבי המידע שלי, כל רמקולים, כולל רמקולים למחשב חיבים במס.

מס מאוד כואב, במיוחד לחובבי אודיו.

אני לא מאמין שזה בגלל החיבורים של המערכת. גם שני רמקולים גנריק, שעולים 35 שקל, חיבים במס.

תבדוק את זה.

• תגובות 58
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן

פורסם

טוב אני רוצה לידע אותך, זה שרוצה לקנות את קליפסצ' 5.1.

הדגם של קליפסצ' 2.1 עולה בארץ בסביבות 2000 ש"ח.

4.1 שלהם עולה בסביבות 4800 ש"ח.

5.1 לא שאלתי אבל אתה יכול להזמין בטח........

אתה מבין, מישהו פה השתגע בארץ..... ואפשר לקנות אותם רק דרך היבואנים.

רמקולים מאוד איכותיים אחרים הם אלטק ADA890 שהם גם 5.1 והם עולים איזה 2300 ש"ח משהו כזה נראה לי...... הרמקולים 5.1 הכי טובים שיש בארץ (כי קליפסצ' 5.1 בכלל לא בטוח שיש בארץ)... האודיג'י מצויין....

פורסם
  • מחבר

כן, הסטים של פרומדיה מותאמים למתח של 110 וולט... זאת איננה בעיה, דאג לרכוש שנאי כוח שממיר מתח של 220 ל110.

שים לב שההספק שלו יהיה יחסית גבוה (WATT).

יש ב"אייס קנה ובנה" את המפלצות האלה מחברת "חולדה", השנאי של ה750 וואט שוקל בערך 3 ק"ג והוא די מכוער ועולה בהתאם (בסביבות ה500 שקל...).

רצוי שהשנאי יהיה חזק בכ50 וואט מהספק העבודה הכולל של הסט על מנת שלא יתחמם יתר על המידה ויישרף (מה שעלול גם להזיק ליחידת הכוח הפנימית של הסט).

מה רע בסט יוקרתי מחברת ALTEC LANSING? איכות גבוהה, הספקים מכובדים, ניתן להשיג את רוב הסטים בארץ...

אז כל מה שנשאר לי לעשות הוא לנסות להבריח אחד כזה מחו''ל, לקנות מממיר מתאים מ 220V ל 110V לחבר למחשב ולהנות ??!! שווה נסיון...

בקשר ל ALTEC - אין ספק שהם טובים (אוקי, מעולים) אבל עיקר השימוש יהיה שמיעת מוזיקה ובהשוואה ישירה בין השניים - הקליפש טובים יותר. לצערי אני לא מבסס את הטיעונים האלה מנסיוני האישי אלא מכתבות וביקורות שפורסמו ברחבי הרשת...

אישית, הגורו בעיני בכל הקשור לסאונד בנישה הזו הם www.3dsoundsurge.com - אם תכנסו לאתר ותקראו איך הם בודקים מערכות שמע כרטיסים ורמקולים תבינו למה האתר נחשב לאלוהים שלי...

לדוגמא הכתבה שלהם על ה Klipsch ProMedia 5.1 זה קישור לעמוד הראשון מתוך 9 (!) וזה קישור למפרט המערכת אשר פותח את אותה כתבה

אני עדיין מחכה שהם יבחנו את האלטק 641...ואז אחליט.

אני לא רוצה מערכת 4.1 אלא רק 5.1 !!

תודה למי שהגיב, או יגיב - זה חשוב לי :)

עדכון חשוב: צפויה גרסת 220V ל 5.1 בספטמבר 2002 !!

פורסם

אגב, אם אתה מעונין סט 4.1 מ-ע-ו-ל-ה, אתה יכול לקנות את הלוגיטיק החדשים שעולים קצת פחות מ200 דולר בחול..

הם אורים להיות ברמה של הקליפש..

פורסם
  • מחבר

אגב, אם אתה מעונין סט 4.1 מ-ע-ו-ל-ה, אתה יכול לקנות את הלוגיטיק החדשים שעולים קצת פחות מ200 דולר בחול..

הם אמורים להיות ברמה של הקליפש..

תגיד מה לא ברור בהודעה הקודמת ??

אז כל מה שנשאר לי לעשות הוא לנסות להבריח אחד כזה מחו''ל, לקנות מממיר מתאים מ 220V ל 110V לחבר למחשב ולהנות ??!! שווה נסיון...

בקשר ל ALTEC - אין ספק שהם טובים (אוקי, מעולים) אבל עיקר השימוש יהיה שמיעת מוזיקה ובהשוואה ישירה בין השניים - הקליפש טובים יותר. לצערי אני לא מבסס את הטיעונים האלה מנסיוני האישי אלא מכתבות וביקורות שפורסמו ברחבי הרשת...

אישית, הגורו בעיני בכל הקשור לסאונד בנישה הזו הם www.3dsoundsurge.com - אם תכנסו לאתר ותקראו איך הם בודקים מערכות שמע כרטיסים ורמקולים תבינו למה האתר נחשב לאלוהים שלי...

לדוגמא הכתבה שלהם על ה Klipsch ProMedia 5.1 זה קישור לעמוד הראשון מתוך 9 (!) וזה קישור למפרט המערכת אשר פותח את אותה כתבה

אני עדיין מחכה שהם יבחנו את האלטק 641...ואז אחליט.

אני לא רוצה מערכת 4.1 אלא רק 5.1 !!

תודה למי שהגיב, או יגיב - זה חשוב לי

עדכון חשוב: צפויה גרסת 220V ל 5.1 בספטמבר 2002 !!

תקרא את ההודעה הקודמת !!

פורסם

לא חבל להוציא כזה סכום? אני בטוח שהם מעולים אבל נראה לי שרמקולים רגילים יתנו לך הרבה יותר.

קנה איזו מערכת רמקולים לקולנוע ביתי. רמקולים גדולים תיבות עץ והכל.... נראה לי שהSOUND יהיה הרבה יותר איכותי מאשר סאטליטים.....

פורסם

מסכים..

פורסם

אם אתה שומע למה לך 5.1?

אודיאו מוקלט בסטריאו, וכששומעים אותו ב5.1 זה לא אותו הדבר שהוקלט

פורסם
  • מחבר

אם אתה שומע למה לך 5.1?

אודיאו מוקלט בסטריאו, וכששומעים אותו ב5.1 זה לא אותו הדבר שהוקלט

1) אתה צודק אבל היום כבר יש דרכים לעקוף את זה...

2) כי אני חולה סרטים לא קטן...וסרט ב DVD שלי על ה 19 אינצ' בלי סאונד כמו שצריך הוא לא סרט...

אני פשוט אוהב לשמוע ולהרגיש את הסרטים שאני רואה, זו חוויה אחרת לגמרי

חוצמיזה ההופעה של מטאליקה עם התזמורת הסימפונית של סן פרנסיסקו שקיבלתי כמתנת יום הולדת (לפי בקשתי כמובן...) מקודדת ב 5.1 - וזה חובה ;D

פורסם

במחיר של המערכת הזאת אפשר לקנות מערכת קולנוע ביתי אמיתית.

תחשוב על זה טוב טוב.

יש לך מערכת בבית? (בכלל)

פורסם

בחו"ל הוא עולה 300 דולר. בארץ הוא עולה בערך 4800 ש"ח. אני לא מאמין שתקנה. בנוגע לאיפה, כנס לאתר של קליפסצ' ותחפש את היבואנים בישראל....

פורסם

במחיר של המערכת הזאת אפשר לקנות מערכת קולנוע ביתי אמיתית.

תחשוב על זה טוב טוב.

יש לך מערכת בבית? (בכלל)

פורסם

טוב לדעת שקליפש תפסו קצת שכל והבינו שלא רק בעלי המתח הנתון נהנים מהמוצרים שלהם, אם הם ישווקו סט עם ספק כוח בעל בורר מתחים אוטומטי זה בכלל יהיה מצויין.

פורסם

את ה klipsch אי אפשר להסיג בארץ. רק לקנות את זה ב ארה"ב או קנדה ושמישהוא יביא לך את זה (מה שאני עשיתי).

אם אתה יכול לעשות את זה תדע שהם באמת הרמקולים הכי טובים. ן אני שמעתי הרבה.

:AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים