עבור לתוכן

msi rx9800 שאלות למקצוענים...

Featured Replies

פורסם

אבל עדיין לדעתי לא שווה לקנות את ה MSI כי יש עליו רק שנה אחריות... אם היה עליו 3 שנים היתי טס לקנות אותו(מניסיון מר, כרטיסי המסך של ימינו מתים בקצב), אבל ה ELSA בא במחיר נמוך יותר ו3 שנות אחריות (מיותר לציין שהחברה מציונת).

אני לא מתכוון לבצע המהרה, אז ל-MSI אין יתרון עבורי. מה שכן, Elsa הינו יצרן מכובד יותר מ-MSI ללא ספק, ועם 3 שנות אחריות וגם מחיר נמוך יותר הוא נראה בחירה מוצלחת מה-MSI עבור הצרכים שלי. אם כן, באיזו חנות אפשר להשיגו עם 3 שנות אחריות ומחיר נמוך מה-MSI?

פורסם

אם אתה רשום ב PC-SPOT אז אתה אומר לעדי נסטסה שאתה רוצה לקנות את הכרטיס הוא אומר לך להתקשר לפנדה ולבקש את ערן הובא ואז ערן אומר לך שאתה פשוט צריך להזמין את הכרטיס דרך האתר של פנדה ובהערות לכתוב שאתה מזמין דרך המבצע של PC-SPOT ואז המחיר יורד ל 1330 שח.

אני הזמנתי את הכרטיס ככה, לדעתי שווה 8).

פורסם

כמה הודעות היה לך בpc-spot כי חבר שלי התקשר ולא נתנו לו

פורסם

מממ זה לא קשור להודעות

אתם צריכים להיות רשומים לפני שהמבצע התחיל, אבל תמיד אפשר לבקש מחבר שהיה רשום שיזמין בשבילכם,בכל מקרה אני לא מבין אותכם, MSI כרטיס מצויין גם בלי OC ועובדה שבלי OC הוא עובר בבנצ'ים את הELSA בלי OC....

בברירת מחדל הMSI אמור לקבל 6000 ב 3DMARK03 כמובן שזה גם תלוי במפרט

ולחבר שלי יש את הELSA הוא שילם עליה מחיר מלא בפנדה, הוא קיבל 5700 ויש לו מעבד 3 גיגה הרץ וגיגה זיכרון(שאר המפרט גם מצויין פשוט זה לא רלוונטי)

אך אם פנדה יתנו לכם רשות להחליף קירור, אז זה יוצא אחלה קנייה(אבל ביחד עם קירור זה יהיה קרוב למחירו של הMSI, ובMSI יש גם אחריות על הקירור עצמו)

It's your own decision :D make your choise

נ.ב: ב COMP-IL יש את הMSI עם שלוש שנים אחריות במחיר של 1370, וזה שווה פי 2 מהELSA.....

אבל ידוע על השירות שלהם שהוא סביר, ונגיד נעה מחשבים השירות שלהם ידוע כמעולה, בנוסף עלות המשלוח של COMP IL היא מאוד יקרה (הכי זול למשלוח עם שליח זה 40 שקלים, אבל יש גם כאלה ב120 שקלים!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים