עבור לתוכן

תחנונים בפורום

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה.

לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות.

אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות.

אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה.

אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

פורסם

נכון זה שאנשים עונים פה על שאלות זה שירות לציבור.

פורסם

סליחה

אני רשמתי את הדבר שאלה די מטומטמת כי באמת הייתה שאלה מטומטמת אבל אני לא מבין מה קשור הכותרת שלי לתחנונים..

ועוד דבר אני לא מבין זה שמה איכפת לך איזה כותרת אנשים שמים.

הרי אם כתבתי את הנושא ועשיתי בסוגריים (זיכרון) אז כולם יודעים שזאת שאלה מטומטמת בקשר לזיכרון לא?

ואנשים כתבו תגובות...

לא משנה לך איזה כותרת אנשים יכתבו כי אני בטוח שיש הרבה אנשים שממש הכותרת זה לא משה והם עונים על הכל

אז מספיק לשים לב לדברים הקטנים ושממש לא ישנו שום דבר..

תודה!

פורסם

מי שרוצה עונה ומי שרוצה שותק: ''זכות הביטוי החופשי''

פורסם

בוא אני אבהיר לך משהו, פה זה לא Rotter.net.

פה יש לפורום חוקים ברורים שנועדו לשמור על רמה גבוהה ולהקל על כל המשתתפים.

כותרות כמו "תעזרו לי אני נואש!!!!!!!!" או "צריך עזרה דחוף!!!!!!!" מראות על חוסר בגרות וצורך בתשומת לב, דבר שלא מקובל פה.

כותרת חייבת להיות עניינית, וממצה; כותרות בעלות סימני קריאה מרובים מעוררות סלידה ולרוב לא זוכות להרבה התייחסות.

פורסם

בפשטות: יש אנשים רבים שבכלל לא נכנסים לנושאים שלא מעניינים אותם.

נושאים שהכותרת שלהם היא "תעזרו לי דחוף!!!!!!!!" נכנסים לרשימת הנושאים הלא מעניינים, אפילו שיכול להיות שאותם אנשים דווקא כן יתעניינו בנושא, והיו יכולים לעזור...

אך בגלל שהכותרת לא הסבירה להם על מה נושא ההודעה, הם כלל לא נכנסו עליה, ולא ענו...

נ.ב.

אני לא מדבר על אף נושא ספציפי...

נושא כמו "שאלה די מטומטמת (זיכרון)" הוא דווקא בסדר, כי הנושא עדיין ברור...

פורסם
  • מחבר

לא האשמתי מישהו ספציפי.

סתם רציתי להאיר את תשומת לבכם כי אני ומינימייזר אחר כך צריכים לשנות את הנושא למשהו שאנשים יבינו.

בפורום כללי למשל אני לא נוגע, כל אחד כותב מה שהוא רוצה(בגבול הטעם הטוב)...אבל בפורום חומרה מדברים על חומרה ואנשים צריכים לשים כותרת הולמת לת'רד שלהם.

סתם נקודה למחשבה לא סיפור גדול.

פורסם

רגע למה אתם צריכים לשנות את הכותרת שאני רשמתי אם עשיתי אותה ככה

שאלמה די מטומטמת (זיכרון)

אז אנשים יודעים זה שאלה שקשורה לזיכרון

מה קשור בכלל רוטר לזה תראה היום את הפורום שלו בגלל כל החוקים שהיו לו אין לו עכשיו אף אחד

פורסם
  • מחבר

רגע למה אתם צריכים לשנות את הכותרת שאני רשמתי אם עשיתי אותה ככה

שאלמה די מטומטמת (זיכרון)

אז אנשים יודעים זה שאלה שקשורה לזיכרון

מה קשור בכלל רוטר לזה תראה היום את הפורום שלו בגלל כל החוקים שהיו לו אין לו עכשיו אף אחד

יש לו דווקא הרבה גולשים שמשתמשים בפורומים שלו ואי אפשר להגיד שיש שם סדר.

כמו שאמרתי לא האשמתי אותך וראית שלא שיניתי לך את הכותרת, אני מדבר באופן כללי כדי שיהיה קצת יותר סדר.

פורסם

אני מסכים עם se7en

לדעתי אם מישהו פותח נושא חדש אז שיתן לו שם נורמלי

לא אני צריך עזרה,מישהו יעזור לי וכו'

אם אתה פותח נושא חדש בפורום(חוץ מכללי) יש סיכוי מאד גבוה שאתה צריך עזרה

אם לא,לא היית פה. לכן אנשים שלא מבינים בנושא מסויים לא יכנסו אליו ולא יחשבו שמי שפרסם את הנושא טמבל.

אנשים עונים פה לכמעט כל השאלות (ככה לפחות אני ראיתי בתקופת שהותי הקצרה) אז אין צורך לרשום כותרות דביליות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים