עבור לתוכן

השינויים שחלו אצלי בימים האחרונים

Featured Replies

פורסם

בחופש, כמו כל חופש, אני עובד וחוסך.

המפרט שלי עד היום היה:

AXP 1800+ DLT3C

NF7

MX440

TWINMOS 256MB

רק ממבט חטוף רואים שהכרטיס לא מרשים , וכמו כן גם הזיכרון לא מרהיב :\

לכן ,

קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 9800Pro של חברת Powercolor עם 3 שנות אחריות + אישור מהיבואן להחליף קירור ולשמור את האחריות ;D

וקניתי, OCZ Preformance 256x2 MB pc3200 Rev.2 , זכרונות שברוב הביקורות שראיתי הגיעו עם BH-5.

עכשיו , הכל התחיל יפה, אבל פתאום הלך הלוח :\ , אז הלכתי לחברה והחלפתי אותו בלוח Epox 8rda+ Rev 2.2!!! עם ערכת PowerPack

שמגיע עם היטסינקים למופסטים , ועוד כמה היטסינקים לצ'יפים חמים בלוח (איכותי מאוד) ומגיע אפילו עם מברג.

בימים חמים אלו, אי אפשר להתחיל אובר קלוק ממש רציני אבל ממה שעשיתי עד עכשיו, שזה רק אובר קלוק לכרטיס מסך, כל שאר המערכת בסטוק, קיבלתי 16,929 נקודות, עם 432/371 . נחמד לבנתיים .

מחכה לשמוע תגובות למרות שהסיפור ארוך.

פורסם

Congrats on your new toys.

BTW, "Performance" series don't come with BH5 chips, only "Platinum (EL) LE" - The best BH5 mem ever, no doubt.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בכמה סקירות, וגם אצל אנשים פרטיים בחול שגם חלק מהPreformance הגיעו עם BH-5.

בכל מקרה בערוץ כפול הם עובדים יפה מאוד 200 @ 6-3-3-2 , ו 225 @ 6-3-3-2.5

פורסם

הם לא יגיעו עם BH5 כי הפסיקו ליצר את הצ'יפים האלה בכול מקרה אחלה קנייה רק שאני לא הייתי קונה שני סטיקים במערכת AMD זה כמעט ולא עוזר וסתם תופס לך מקום על הלוח הייתי הולך על אחד של 512גם יותר טוב לOC.

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר למקם את הסטיקים בDimm שונים, וככה בהתאם לקבוע אם הערוץ יהיה כפול או יחיד.

אבל למרות זאת , גם שיפור קטן טוב למערכת ;D

פורסם

תתחדש אחי אחלה כ.מסך וזכרונות

חבל שנטשת את אביט.. אבל לא נורא עם הזמן אני יסלח לך...

פורסם
  • מחבר

תתחדש אחי אחלה כ.מסך וזכרונות

חבל שנטשת את אביט.. אבל לא נורא עם הזמן אני יסלח לך...

תודה אני לא יוכל לחיות עם הרגשה כזאת ;D

הלוח היה טוב, אבל Epox גם טובים , אני אוהב את הלוחות של שתי החברות.

פורסם

DStorm, please gimme link to a reviewed BH5 Performance model. That's intrensting.

פורסם

מגניב, תתחדש ;)

אתה יכול לפרט על הקירור שקיבלת עם הלוח החדש (זה היה עם הלוח החדש?) למוספטים ולצ'יפים החמים? תמונה אולי?

פורסם

גם אותי מענייון לראות איך זה ניראה

פורסם

איזה לוח בדיוק היה לך קודם?(חשוב לי לדעת מהירויות)

ומה המהירות של הזכרונות החדשים שלך(3200 לדעתי זה 400 ומעלה אז ריציתי לדעת ת'מהירויות לוח שלך לראות אם לא התנגשו לך שם...)

הכי חשוב תתחדש

פורסם
  • מחבר

הלוח הקודם ------> Abit NF7

החדש ------------> Epox 8rda+ ,

עכשיו, המהירות של הזיכרון היא אכן 400, וגם הלוחות עושים את זה.

עכשיו אני רץ על 450 (225 באס) מספיק לבנתיים.

התמונות יצולמו עוד מעט ואני יעלה לכם אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים