עבור לתוכן

בא לי לזרוק כסף-מערכת סאונד למחשב

Featured Replies

פורסם

חח לפי מה שהבנתי פותח התרד הוא גיימר מה שהוא רוצה זאת מערכת רמקולים חזקה ואיכותית למשחקים ומוזיקה קח ATP3 !

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

AIWA  מערכת מיני!!! זהו,זוהי הפעם האחרונה שאני אומר את המשפט הזה  :D

בדיוק היום בעטתי בה (ואני לא יודע איפה היא נחתה אפילו) והחלפתי אותה במגבר אונקיו וזוג רצפתיים של ג`אמו :) (5000 ש"ח הלכו לעולמם) אחחחחחחחחחח, איזה איכות,משהו לא נורמלי,היה שווה כל שקל!!!

המלצתי היא:

זוג אוזניות "אמיתיות" כמו שאמרו בתנאי שאתה רוצה איכות.

אם אתה מוכן (או יכול) לסבול את האיווה  עם המחשב אז בבקשה,רק תחבר בצד השני את האוזניות כמובן  :)

דרך אגב ימבה מימון,לקחתי הרבה אוויר כדי לקרוא כמה באמת ואתה "קצת" איכזבת אותי, אם אתה רוצה משהו איכותי = להשקיע גבר,להשקיע!

בהצלחה בכל דרך שתבחר.

אוקיי, אל תתאכזב. יש לי 3000 שקל, מה לקנות?

פורסם

תגיד אתה באמת צריך מערכת ב3000 שקל מה השימוש שתעשה בה?? זה לא חכם לזרוק סתם כסף בלי שצריך.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה באמת צריך מערכת ב3000 שקל מה השימוש שתעשה בה?? זה לא חכם לזרוק סתם כסף בלי שצריך.

דיי באמת?

כתבתי את זה בגלל שהוא התאכזב.

פורסם

כמו שאמרו פה... אוזניות איכותיות יהיו הרבה יותר טובות אם אתה רוב הזמן לבד (סרט פעם בשבוע זה לא הרבה בכלל, אני רואה כל יום כמעט 1-2)

בכל אופן אם אמרת שיש לך "ימבה מימון" אז שווב באמת להשקיע ברמקולים\אוזניות +כרטיס קול איכותיים , אם תקנה באמת דברים טובים אז גם השקעה של 10k לא תהיה

ביזבוז ההפך את תהנה מזה הרבה שנים בתנאי שלא תבעט ברמקולים כמובן (טוב תלוי אם אתה יכול להרשות את זה לעצמך "ימבה מימון")

יש לך מערכות איכותיות מאוד למחשב שעם שילוב של כרטיס קול איכותי יביאו לך תוצאות מדהימות ,אם יש לך אפשרות לקנות מחו"ל אז זה יכול להוזיל לך את המחיר

ד"א תעשה חיפוש יש מלא דיונים על דברים כאלה וככה גם תלמד דבר או שניים אחרי הכל אתה מ Ga(Y)mer

פורסם
  • מחבר

ד"א תעשה חיפוש יש מלא דיונים על דברים כאלה וככה גם תלמד דבר או שניים אחרי הכל אתה מ Ga(Y)mer

לא אהבתי את זה.

עכשיו, אם אתה רואה סרט ליום אתה פריק של סרטים לא?:)

בכל מקרה, בואו נרגע עם המחירים. אני לא מוציא את הכסף שלי ככה סתם אני בכיוון של אוטו.

אם אני קונה את המערכת של ליגטק שיש בהודעה הראשונה, מה רע בה?

פורסם

אם אתה שומע לבד, אז אוזניות יהיו הפתרון הכי טוב ללא כל צל של ספק!

אם אתה תחליט ללכת על אוזניות, תן תקציב(מדויק. לא "בין 600 ל 3000") ואני כבר אוכל להמליץ על משהו...

פורסם
  • מחבר

אם אתה שומע לבד, אז אוזניות יהיו הפתרון הכי טוב ללא כל צל של ספק!

אם אתה תחליט ללכת על אוזניות, תן תקציב(מדויק. לא "בין 600 ל 3000") ואני כבר אוכל להמליץ על משהו...

תודה שאתה רציני.

600 שקל. מה יש בתקציב הזה?

פורסם

שום דבר לא רע , הכל יחסי ... תראה אני לא יכול להכנס לך לכיס ולשיקולים הכלכלים שלך .

אתה צריך להבין שיש הבדל גדול מאוד בין מערכת ב 500שקל למערכת ב 3000 שקל , זה גם תלוי בך ובכמה "אודיופיל" אתה , אתה יכול להנות מאוד ממערכת ב 600 שקל

אבל כשתשמע מערכת ב 3000 שקל זאתי ב 600 תשמע לך חלודה

ד"א אני זז עכשיו ליראות את The.Girl.Next.Door אומרים שזה סרט שווה ... אחרי אם יהיה לי כוח אני יראה עוד איזה סרט

וכן אני פריק של סרטים ! תודות ל eMule שמספק לי אותם בכמויות מסחריות ;D

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא רע , הכל יחסי ... תראה אני לא יכול להכנס לך לכיס ולשיקולים הכלכלים שלך .

אתה צריך להבין שיש הבדל גדול מאוד בין מערכת ב  500שקל למערכת ב 3000 שקל , זה גם תלוי בך ובכמה "אודיופיל" אתה , אתה יכול להנות מאוד ממערכת ב 600 שקל

אבל כשתשמע מערכת ב 3000 שקל זאתי ב 600 תשמע לך חלודה

ד"א אני זז עכשיו ליראות את The.Girl.Next.Door אומרים שזה סרט שווה ... אחרי אם יהיה לי כוח אני יראה עוד איזה סרט

וכן אני פריק של סרטים ! תודות ל eMule שמספק לי אותם בכמויות מסחריות  ;D

ראיתי אותו אתמול, זה סרט ענק:)

ברור שהמחיר משפיע אבל אני לא חושב שיש סיבה להוציא כל כך הרבה על מערכת סאונד. כלומר, כמה הבדל כבר יכול להיות?

פורסם

600 שקל זה 133 דולר שבטווח מחירים הזה אפשר לקנות(למקרה שלך ספציפית):

- Ultrasone HFI 550 Beatmaster מ www.meier-audio.de במחיר של 140$ כולל משלוח לכל העולם

- Sennheiser HD 280 Pro מ www.Headphone.com במחיר של 100$ + 30$ משלוח.

- AKG K240S מ Www.headphone.com במחיר של 130$ + 30$ משלוח.

- Audio Technnica A500 מ www.Audiocubes.com במחיר של 110$ + 20$ משלוח.

כעיקרון, כל האוזניות האלה אמורות להיות טובות, וכל העדפות של אוזניה אחת על השניה זה תמיד טעם אישי (אף פעם לא כולם יסקימו שאוזניה אחת יותר טובה מהשניה). אבל בכל זאת, אני ההיתי מנסה לגוון ולא לקחת מה שיש כבר לאחרים(בארצנו) שזה ה 280PRO והAKG 240S- אבל זאת רק דעתי.

אני אישית עוד לא שמעתי אף אחד מהאוזניות האלה, אז אם אתה רוצה דעה מאנשים שבאמת שמעו את האוזניות האלה תכנס ל head-fi.com ותחפש שם תראדים על כל אוזניה שמעניינת אותך (תצתרך להירשם קודם כדאי שתוכל לחפש).

אגב, גם לי יש אוזניות אודיפיליות- Beyerdynamic DT931 י(180$) שמחוברות למגבר (יעודי לאוזניות. כן יש כזה דבר..) והן נשמעות פשוט מצויין, לפחות הרבה יותר טוב(לא יותר חזק) ממערכת "קולנוע ביתי"(אעלק) שחבר שלי קנה(איזה "audio Technology" או משהו כזה- מסדרת הדרעק הסיני הזה-> מערכת ב3K 5 רמקולים).

אני כבר מחכה בקוצר רוח לקניית כרטיס קול חדש שיממש את מלוא הפוטנציאל של האוזניות שלי(אני מקווה).

פורסם

ראיתי אותו אתמול, זה סרט ענק:)

ברור שהמחיר משפיע אבל אני לא חושב שיש סיבה להוציא כל כך הרבה על מערכת סאונד. כלומר, כמה הבדל כבר יכול להיות?

אכן סרט ענק ! ;D ;D ;D

ויהיה הבדל , השאלה היא כמה "אדיופיל" אתה כמו שאמרתי מקודם , יש כאלה שזה משנה להם ויש כאלה שלא

לך תחפש מישהו שיש לו משהו באמת איכותי תשמע ואז תבין את ההבדל

פורסם
  • מחבר

אכן סרט ענק !  ;D  ;D  ;D

ויהיה הבדל , השאלה היא כמה "אדיופיל" אתה כמו שאמרתי מקודם , יש כאלה שזה משנה להם ויש כאלה שלא

לך תחפש מישהו שיש לו משהו באמת איכותי תשמע ואז תבין את ההבדל

זה סרט בנזונה, גם אלישיה קאטברט נותנת שם תפקיד ממש טוב. יענו, אף פעם לא התלהבתי ממנה, אבל בסרט הזה היא נותנת כל מני מבטים שם למצלמה משהו מיוחד......

בכל מקרה, חיברתי את המחשב לרמקולים של 300וואט O_0

פורסם

"300 וואט" לא אומר שום דבר על איכות או עוצמה- יש מערכות רמקולים(אמיתיות) של 40 וואט שיקרעו לחתיכות את ה"מערכת" שלך.

פורסם
  • מחבר

"300 וואט" לא אומר שום דבר על איכות או עוצמה- יש מערכות רמקולים(אמיתיות) של 40 וואט שיקרעו לחתיכות את ה"מערכת" שלך.

אני בטוח, אבל אין לי אותן........

בכל מקרה, מצאתי חנות שמוכרת את ה 5400 של קריאייטיב ב660. מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים