פורסם 2002 באפריל 1623 שנים כבר חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ומן הסתם המפרט משתנה כל רגע. עכשיו זה כנראה עומד על amd xp 1.8-9, 512ddr, כרטיס מבוסס ati radeon 7500 all in wonder, ועל בורד וקייס אני מוכן לשמוע המלצות.בכל אופן, שמתי לב שכל החנויות שנתקלתי בהם, כולם גנבים רמאים וחובבנים. יש למישהו שמות של חנויות מומלצות? (זולות, שירות, מקצועיים).שמעתי על שבי ברח' גאולה דברים טובים. מישהו מכיר עוד?(כמובן שעדיף לקנות את הרכיבים לבד מהיבואנים ולהרכיב בבית, אבל אין סיכוי שאני אתמודד עם ההרכבה של הבורד/מעבד), כל השאר שטויות.מאזור המרכז והסביבה. (ת"א, ר"ג, וכו'...)תודה רבה מראש!
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אם אתה רוצה ייעוץ אמין וטוב וייתן שירות מעולה לאחר הקנייה אני חושב שהכי כדאי לך זיגזאג.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אם מתחילים לפרסם אז תפנה לxxxx מחשבים ---צונזר--- די כבר! KoM, לא מספיק לצנזר! צריך להעיף את הספאמר הזה אחת ולתמיד :AR15: כמה פעמים כבר הזהירו אותו שלא לפרסם את החנות שלו והוא בשלו. יאיר, שיהיה לך ברור, ההתנהגות המחפירה והמקוממת שלך לא מוסיפה לך קונים, אלא להפך אצלי למשל, אתה נמצא עמוק ברשימת המוחרמים וגם אם תציע מוצר כלשהו במחיר הכי זול בארץ, עדיין אקנה אצל מישהו אחר. הבנת? Prog.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים פלונטר זה חנות עים שרות מחורבן יש לי שתי נסיונות איתם,והם לא אמינים.לך על www.zigzag2000.co.ilחנות עים שרות מצויין
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים גש לז'בוטינסקי 103 ר"ג.בספק אם תמצא ביותר זול.הנה גם מס' טלפון שתוכל לקבל הצעת מחיר ולחסוך נסיעה מיותרת: 03-6131111.תהנה.
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים גש לז'בוטינסקי 103 ר"ג.בספק אם תמצא ביותר זול.הנה גם מס' טלפון שתוכל לקבל הצעת מחיר ולחסוך נסיעה מיותרת: 03-6131111.תהנה.לא להתקרב אליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.